Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Alpha Protocol dojmy...


vytryol

Recommended Posts

Uz nekdo hraje? Ja zatim stahuju....dnes v 20:00 bych mel zacit...

Špionážní RPG ze současnosti.

Děj je zasazen do blízké budoucnosti. Nad východní Evropou je sestřeleno obchodní letadlo a při vyšetřování se zjistí, že ho z oblohy smetla americká raketa. Politické napětí se tak vystupňuje na nejvyšší míru. Americká vláda prohlašuje, že s incidentem nemá nic společného. Vyšle proto agenta Michaela Thortona, aby celou záležitost vyšetřil, vypátral skutečné viníky a předal je spravedlnosti.

Jako první špionážní RPG ze současnosti vám tato hra dává dosud nevídanou svobodu vývoje hlavního protagonisty a jednání s ostatními postavami. Za zkušenosti a dokončené mise si můžete vylepšovat umění kontaktního boje, ovládání zbraní, špičkové technologie, a dokonce i svůdnost.

  • Vlastní špión – Hlavní hrdina se neustále vyvíjí – může se zdokonalovat v technikách kontaktního boje, stát se smrtonosným střelcem, používat důmyslné špiónské pomůcky a ještě mnohem víc.
  • Můžete postupovat pokaždé jinak – Neexistují žádná dobrá nebo špatná rozhodnutí – vaše reakce přímo ovlivňují směr, jakým se bude dějová linie ubírat. Necháte teroristu uniknout, abyste se dostali k jeho šéfům, anebo v rozporu se zadaným plánem všechny postřílíte? Nelehká volba často závisí jen a pouze na vás.
  • Revoluční systém interakce – Díky systému "Ripple Effect" můžete se spojenci i nepřáteli komunikovat mnoha různými způsoby. Vaše rozhodnutí ovlivní další příběh a s ním i budoucí mise, zbraně a spojenectví.
  • Svobodná volba stylu boje – K dispozici máte rozsáhlou škálu zbraní se spoustou dodatečných vylepšení. Můžete si tak vytvořit vlastní arzenál pro každou misi. Můžete nacházet a používat různé produkty nejnovější technologie, různé způsoby utajení, balistické výbušniny a ještě mnohem víc.
  • Není času nazbyt – Na každé rozhodnutí či interakci máte vymezen jen určitý čas, který neustále ubíhá. Musíte uvažovat a jednat rychle, a také počítat s patřičnými následky svých činů!
  • Reálné prostředí současnosti – Příběh se odehrává v současném světě a na mnoha exotických místech. Podíváte se do Říma, Moskvy, Tchaj-pej i do Saúdské Arábie.

(google.com)

koupit_hru_prechod.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zatim nemohu nejak moc hodnotit, ale asi ani nebudu. Odehral jsem asi 45 minut a to mi stacilo. Hratelnost je super ovladani taky. Ale ta grafika? Proboha v dnesni dobe? Ne, ze by byla uplne hrozna, ale strasne zastarala nevim jak dlouho se na te hre pracovalo, ale jde to poznat. A efekty taky. Takhle hrozne ztvárněný ohen jsem uz teda pekne dlouho nevidel. Vypada to fakt hnusne. I co se tyce zacatku ty exteriery jsou strasne chude bez jakehokoliv detailu...Grafika neni vse ja vim, ale pokud se mi hra nelibi vzhledove ja ji hrat nebudu..tot muj nazor. Asi to nebude spatna hra uz jsem videl nejake hodnoceni dostala 88 procent, ale me tohle proste odradilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No docela nic moc.Pripomina mi to smrtonosnou zbran na ps1 .Grafika nekdy ps2 nekdy xbox 360 z roku 2007.Sega by se mela asi zamerit na jiny hry,ale chvili jsem u toho vydrzel zajimalo me co tam je tak revolucniho,system kryti stoji za nic,bída.Zadavani kodu=frustrace a hlavne ten stupidni kruh u zamerovani,nejspis hra pro mladsi rocniky.Zlatej splinter cell,opravdu zlatej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je takova hovadina co se pak neda ovladat ze jsem rozmlatil s chuti dvd.tuto hru velice nedoporucuju protoze ten system kryti kdyz pak chces na nekoho zautocit nefunguje,bossove to je sasek co stoji na miste.Nehorazny bugy,tva vlastni postava se zasekne uprostred mapy a nic sni nejde delat,mezitim do tebe vysijou vseci zasobnik.totalni hnuj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem byl spokojen a hra mě hodně bavila. Grafika, animace, AI nic moc. (spíš nic, než moc)

Ale příběh je super (a je ho tam fůra) a hlavně je tam ten systém rozhodování, kderej funguje mnohem líp, než v jinýc hrách. Fakt tu má člověk pocit, že rozhovry a události se dějí na základě jeho chování. Tohle dokáže udržet dot dobře a hned po dohrání jsem pouštěl new game abych mrknul jak to vypadá, když hraju jinak.

A jakmile se človkěu dostane d orukou divný ovládání, tak si to začne i užívat.

U sebe doporučuju. Není to grafickou onanii, ale hra je to výjmečná a pobaví hodně dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu