Shi-So Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Tak ,ze by se blyskalo na lepsi casy??;) http://www.svethardware.cz/art_doc-DCA9B4C03C0A9209C1257313006B4C67.html Otazkou zustava jak (a zda) se to projevi na nasem trhu. Ale je fakt ,ze s tou cenou by mohli jit trochu dolu. Vce4ra jsem v Electroworldu koukal jak na PS3 tak na XBox a musim rict ,ze vzhledem k cene a pri porovnani kvality by u me dnes asi vyhral Xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 499 USD za 60 GB verzi? No tak jestli dobře počítám tak 499 x 20=9. 980,- :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 kurz je 21 ale i tak to vychazi 12 579 kcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ale bez DPH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no i tak je 12k pokrok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Červenec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no i tak je 12k pokrok.... Hm ,ale u nas to 12000,- rozhodne nebude.... Myslim ,ze budem radi za 14000,- a to si myslim ,ze to bude jeste nejakou dobu trvat..... Ale doufam ,ze po vanocich uz by to kolem tech 12 000,- padnout mohlo a to uz by bylo celkem zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no prej se to ma zlevnit o 3 k :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 16k - 3k = 13k ;) I tak je se to jenom lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 zitra by v CR mela klesnout cena na 13k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Joo, na tohle jsem čekal.. muhehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 dyt jo je to pecka uz se tesim na svuj ps3 PS: vim ze je to OT ale neznate nakej popup blocker??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 to kdyz si ji nudu kupovat ja, tak bude stat 8,000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 zitra by v CR mela klesnout cena na 13kTak tomuhle nevěř.Nejsme USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 dyt jo je to pecka uz se tesim na svuj ps3PS: vim ze je to OT ale neznate nakej popup blocker??? Windows Vista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 2 placek : wv je nejvetsi sit mel sem ho 3 mesice a dam si ho z5 az na nej vyjdou hry od majkrosoftu ...jinak je potvrzeny od sony ze se to zlevni uz zitra v evrope podle me ne u nas ale nejdriv v anglii a ¨pod a ke konci prazdnin i u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 http://www.bestbuy.com/site//olspage.jsp?id=pcmcat104100050000&type=category objednavejte odsud :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 2 placek : wv je nejvetsi sit mel sem ho 3 mesice a dam si ho z5 az na nej vyjdou hry od majkrosoftu ...jinak je potvrzeny od sony ze se to zlevni uz zitra v evrope podle me ne u nas ale nejdriv v anglii a ¨pod a ke konci prazdnin i u nasHm..asi s těmi Vistami neumíš zacházet.Pro mě jsou daleko lepší než XPčka.Blesková odezva a kompatibilita je taky OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Hm..asi s těmi Vistami neumíš zacházet.Pro mě jsou daleko lepší než XPčka.Blesková odezva a kompatibilita je taky OK. no hadal bych se ze s tim neumim zachazet me to spis stvalo tim ze mi tam nesli programy ktery potrebuju a padal mi net ale to sem zistil ze by vyresilo vypnuti brany firewall jen me stvalo ze mi nejdou programy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no hadal bych se ze s tim neumim zachazet me to spis stvalo tim ze mi tam nesli programy ktery potrebuju a padal mi net ale to sem zistil ze by vyresilo vypnuti brany firewall jen me stvalo ze mi nejdou programy Prejdi na linux :D ;) Jinak k nove cene...Mylsim ze nove ceny se jen tak nedockame (skok o 3000 :roll:) Nevi nekdo jake jsou naklady na vyrobu? (3000kc? :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no hadal bych se ze s tim neumim zachazet me to spis stvalo tim ze mi tam nesli programy ktery potrebuju a padal mi net ale to sem zistil ze by vyresilo vypnuti brany firewall jen me stvalo ze mi nejdou programyAno je pravda,že některé programy mají problémy,ale vždycky je nějaké alternativní řešení(program).A s tím padáním netu-řešení je zablokovat spuštěné doplňky.(hlavně SKYPE apod.)A rázem je po problémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 2 placek: no prave ze u tohodle nebyl byl to spesl soft k naharavni her na ds a to neslo ..... PS:nehral si crush ?? nwm jak se daj zabit ty hadi takovy co vylezaj z kamene :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 2 placek: no prave ze u tohodle nebyl byl to spesl soft k naharavni her na ds a to neslo ..... PS:nehral si crush ?? nwm jak se daj zabit ty hadi takovy co vylezaj z kamene :( Hm...tak to je horší jestli Ti nefungoval manager na DSko.Řešení je si koupit Flashku ,která to nepotřebuje.Třeba SC DSone.A Crush jsem zatím nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 2 placek: Napises nam svoji PC sestavicku? Nebo klidne do soukromych zprav, ja jenom mam doma Visty ale komp je nezvlada, coz me docela se**, kdyz mam doma original Ultimatky. Diky za odpoved a :sorry: za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Koupil jsem si nový notebook Asus A7TC 022S.A pamět jsem zvedl na 2GB.Vista běhá bleskově.Optimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosssss Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 http://www.bestbuy.com/site//olspage.jsp?id=pcmcat104100050000&type=categoryobjednavejte odsud :D uz to niekto skusal z tamad obiednat? poslu novy tovar aelbo taky ze hmm..? je tam zaruka kolko mesiac dva bo amerika 2 roky nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.