Ski Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Zdravim, Mam takovy problem vetsina her co by se mi libila mit v PSPcku (pomoci programu dosbox..) Jendoduse nejede... At uz zlobi ovladani tak treba nevim co do cofigurace aby se mi to spustilo v rezimu vga :( A treba Hra UFO nejde vubec :( A na tu sem se tak tesil :( Ma nekdo stejny problem? Popr. Zde upovat hry (od nekoho kdo to umi - v bataku ovladani atd.. :) i s navodem atd ;) ) Myslim ze by to nekomu pomohlo (aspon me :D ) Prosim hry Civilization (1 i 2ku) a hru UFO :) :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 No jeden návod už tu od Georgeouse máme... ale já bych se teda taky přidal, nejde mi moje milovaná hra "Z", možná je chyba na mojí straně, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 nj skousel sem ten dosbox ale ani 1 hra se mi tam nenasla skousel sem wara a nic...dalsi hry tt-deluxe vubec neim kam si ty hry dal pls a kam si dal ten dosbox????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Podívej se na návod od Georgeouse, je to tam všechno vysvětlený ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 m a kde to je pls sem noob..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 uz sem si to nasel dik za pomoc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 fce "Hledat" -> konkretne DOSBOX :) Mno pokud by rad nekdo nahodil hry ktere jdou! (hlavne to proklete ovladani :( ) Konkretne UFO a Civilization ci popr neco jineho ;) BUdeme RADI :) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no, když přehlídnu, že mi u dosboxu nějak "vrká" zvuk:cheesygrin: , tak s tím výkonem to vidím tak na 286/16 mhz, sice to má teoreticky emulovat i ems, ale např. podle rychlosti test drive 3 to na to ufo moc nevidím... ohledně grafiky, pár her, co ji samy detekují, dělají to špatně a spustí to v cga (např. titus the fox). Jinak ohledně konfigurace .bat souboru, mrkni přímo do zdrojáku, někde tam jsou všechny zkratky (bez toho např tšžko přijdeš na scroll lock - scrllck :O) víc nevím, jsem dutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ještě drobnost, někde jsem četl, že skrz kombinace tlačítek jde namapovat prakticky celá klávesnice. Ale to by chtělo pak nejmíň rok trénovat. co přesně vlastně na tom nastavení ovládání v .bat nechápete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Nehapu vse.. :D (hlavne jak to spustit ve vga.. (pokud to v bataku jde..) jelikoz jedna hra chce zmacknout jednicku aby se to spustilo ve VGAcku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 No někdy si tu jedničku prostě musíš namapovat, jindy stačí napsat třeba INPUTMAP exec winter.exe vga JInak můžu zkusit nějaký ty hry jak píšete, ale nevim jestli přijdu na něco jinýho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 imho ufo ani civilizaci nerozjedete a o tt-deluxe ani nemluve roflll :D .. staci se podivam jak jsou to narocne hry a ze se vetsina z nich spoustela pod w95... Proste a jednoduse, psp na to nikdy stacit nebude... Pujdou vam tam max starsi hry - "nativni" pod DOSem - tj. treba Biomenace, Prehistorik (1,2), Stunts by mohlo jit, atp. atp. jinak tohle by se vam mohlo hodit http://www.dosgames.com/ .. EDIT: totiz abych vam to lepe vysvetlil, ona je DOSova hra a "DOSova hra" - DOSova hra je klasicka stara dosovka, s malym rozlisem a nejcasteji pouziva midi zvuk (treba takovej Keen) a pak zde jsou "dosovky" - to je napr. hra Earth 2140 - skvela hra bezici pod DOSem, ale zaroven bezici pod w95 (nejlepe), tzn.. potrebuje podporu VESA grafiky, potrebuje podporu ADLIB bo Sounblaster (16, Pro..) a v neposledni rade potrebuje ke spusteni CD-ROM.. reknete mi nekdo, jak byste takovou hru spustili v DOSu, ba nedejboze na PSP.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 počkej počkej - chceš říct že staré ufo potřebuje vesa vga a cd-rom?? to nechce ani dvojka..a mimochodem, dosbox emuluje adlib.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 a ještě detail - earth 2140 pod dosem úplně v pohodě, včetně vesa, cdrom a sb podpory, jen to chce starou pci nebo vl-bus grafárnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 taka blba otazka co Agent mlicnak .. skusali ste to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Jo, Mlíčňák jede. Naopak mě zklamal Across, který se seká a nedá se hrát :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 Stáhněte si X-COM:Ufo enemy unkown od tekkena (remake z PSX) je to ulne zupa... a taky na psp.novinky sem nasel transport tycoona deluxe, proste parada!!! 2 anonymous:tak sem te jako nepobral s tim neni dosovska hra jako dosovska hra... rekl bych ze kdyz ja delal v dosu, tys tahal jeste kacera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roy.b Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Pls a nevite jak v tom Agentovi M. nastavit spusteni inventare ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ski
Zdravim,
Mam takovy problem vetsina her co by se mi libila mit v PSPcku (pomoci programu dosbox..) Jendoduse nejede...
At uz zlobi ovladani tak treba nevim co do cofigurace aby se mi to spustilo v rezimu vga :( A treba Hra UFO nejde vubec :( A na tu sem se tak tesil :(
Ma nekdo stejny problem?
Popr. Zde upovat hry (od nekoho kdo to umi - v bataku ovladani atd.. :) i s navodem atd ;) )
Myslim ze by to nekomu pomohlo (aspon me :D )
Prosim hry Civilization (1 i 2ku) a hru UFO :) :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts