hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Mam NDSI V1.3. a kartu R4i-SDHC[V1.4] a potreboval bych poradit s propojenim .nejak mezi sebou nekomunikujou.muzete mi prosim nekdo poradit.Musim koupit jinou flash kartu nebo to nejak zvladnu.Nintendo je pro dceru a nevim si stim rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Karta by mela byt v poradku. Zkus si vzit kousek papiru (nejlepe nejaky malinko silnejsi, ale ne zas moc), vystrihni si z toho papir o velikosti ty flashkarty a pak ho priloz k flashkarte ke strane, kde je nalepka, a cele to zastrc do slotu. Tohle by ti mohlo pomoci pro zlepseni kontaktu mezi kartou a slotem. Doufam, ze mas nejaky system na pametovce (nejlepe primo urceny pro tvou kartu) Popis mi, co ti to presne dela. Najde ti to kartu? Mas tam nejakou ikonu, nebo se tam nezobrazi vubec nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Karta by mela byt v poradku. Zkus si vzit kousek papiru (nejlepe nejaky malinko silnejsi, ale ne zas moc), vystrihni si z toho papir o velikosti ty flashkarty a pak ho priloz k flashkarte ke strane, kde je nalepka, a cele to zastrc do slotu.Tohle by ti mohlo pomoci pro zlepseni kontaktu mezi kartou a slotem. Doufam, ze mas nejaky system na pametovce (nejlepe primo urceny pro tvou kartu) Popis mi, co ti to presne dela. Najde ti to kartu? Mas tam nejakou ikonu, nebo se tam nezobrazi vubec nic? Nene problem je v tom zy nemuzu najit zadny system ,nevim co stahnout aby jeli flash hry.a nevim co hledat.zyrazi mne ten sovtver NDSI V1.3e kdyz stahnu nejaky soft tak louduje nebo erro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 mas v ty R4 vubec microsd kartu se systemem? system stahni tady: http://www.r4isdhc.net/download-kernel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Tak nejjednodussi je to zkusit hezky podle nazvu, nebo postupne :D http://gbatemp.net/t193749-all-firmwares-for-the-r4 najdes tam seznam vsech R4 i klonu, a jeden z nich ti urcite pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 mikro sd tam mam ale ten system je problem ,vubec se vtom nevyznam ja mam PSP achtel jsem ho i pro dceru je ji 6 a prisel jsem na to ze na nintendu je vic detskych her.akorat nevim jaky presne system tam mam natahnout,jestli muzes upresnit neco co bude komunikovat,tak ti budu moc vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Zkus tenhle http://www.r4sdhc.com/down/R4i/English2.05-R4i.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 na ty stracne je anglickej FW: http://www.r4i-sdhc.com/R4-i%20English%20V1.06b.rar ten stahni a soubor rozbal na root ty microsd karty. tu strc do R4 a tu do DSi a melo by to najet edit: hehe, no moznosti je evidentne spousta ;) Vzdycky mezi tim zformatuj radsi tu microsd kartu na fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 ta stranka vyhazuje nejaky klikyhaky fakt jsem mega laik.ted stahuju ten prvni odkaz .jten pak rozbalim a nakopiruju na kartu je to tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 j e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ano, vse co se ti tam rozbali tam nakopiruj. kdyby to neslo s tim, co jsem ti poslal, tak ti dam jeste nasledujici odkaz http://www.r4i-sdhc.com/downloade.asp V levem sloupci je FW 1.22b english pro kartu s nalepkou 1.4, ve druhem (pravem) sloupci je FW 1.09c english pro kartu bez nalepky 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 ykusil jsem tohle http://www.r4sdhc.com/down/R4i/English2.05-R4i.rar a vyhodilo to erroor.ted tedz skusim to cos poslal.na karte je napsane V1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Dekuji za snahu ale jsem asi fakt marny,snazim se ale furt to vyhazuje nejaky problem.uvidime jak stahnu z tohe leveho sloupce ten odkaz,ozvu se a dekuji.musim koncit a dekuji za podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ono by to obcas chtelo presneji popsat co zobrazuje ten problem. Zatim tu oba dva jen hadame. Muze to byt mnohem jednodussi a primitivnejsi zadrhel... :D Kazdopadne jiz na zacatku bych sam osobne volil jinou kartu pro DSi (i pro DS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 ja bych to popsal ale fakt nevim.na dsi se vedle systemu objevi dalsi ikona potvrdim ji a naposledz to hodilo error,pred tim to delalo loading a dost dlouho a pak to zamrzlo.karta je v pohode jen nevim zda R4i je dobra.svagr ma ds a kartz dstt a hned jak je tam vlozi a zapne tak je to najde,na dsi to bude asi jene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Takze jediny problem je opravdu v tom systemu - spatny system na pametove karte. Ted jen doporuceni - R4i mas i s krabici, ze? Mrkni se na tu krabici a tam nekde by mela byt udana internetova adresa. Tu adresu vepis do prohlizece a odtama si stahni ten spravny system. Muzes nam to jeste ulehcit tim, ze nafotis jak kartu (staci ze predu - kde je stitek), tak i krabici, ve ktere jsi ji kupoval --- ono se totiz muze stat, ze stranka, ktera je tam napsana, je davno mrtva a system budem muset hledat v jinych zdrojich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrbesdog007 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 na krabici je stranka www.games-engine.com a www.R4I-SDHC.com Text na cervene krabici je R4I-SDHC Upgrade REVOLUTION for DS[NDSi LL/NDSi/NDSL/NDS] Velkzm je R4I SDHC a ve ylute hveydicce je V1.4 karta dodana se cteckou .Karta tmava se stribrnzm textem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Takze to bude zajimavejsi nez jsem si myslel :D http://de.r4i-sdhc.com/R4i%20V1.22b%20English.zip Je odkaz primo pro tvou kartu. (pokud ho mas stazeny - je z toho leveho sloupce, tak uz nestahuj) Na pametovku nakopiruj - moonmemo - moohsl2 - R4iMenu - R4.dat Vypada to, ze jsi to kopiroval vse v jedne slozce R4i V1.22b English :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hrbesdog007
Mam NDSI V1.3. a kartu R4i-SDHC[V1.4] a potreboval bych poradit s propojenim .nejak mezi sebou nekomunikujou.muzete mi prosim nekdo poradit.Musim koupit jinou flash kartu nebo to nejak zvladnu.Nintendo je pro dceru a nevim si stim rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.