Marc Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Nemáte někdo zkušenosti s touto kartou? M3DS real? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 nemame. A jako vsem ostatnim doporucuju koupi overene a rozsirene karty s velkou podporou - acekard, supercard, cyclods, atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marc Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Koupil jsem (koupím) i s ndskem. takže se ptám jestli budu muset kupovat novou nebo jestli tato vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Tak pro hrani her vyhovuje kazda, ale zalezi jen na uzivateli, co vsechno chce hrat. Jsou karty, ktere maji malou podporu (nebo hure - nemaji jiz zadnou) a spusti se na ni vetsina her, ale spousta novych uz ne. Jsou karty, ktere maji velkou podporu a na nich spustis vse bez problemu, a pokud problem nastane, tak do par dni je po problemu (aktualizace software nebo casti software to vyresi). Jak psal k4relB - Acekard, Supercard... Takze zalezi opravdu jen na tobe. Ozkousej si x her, ozkousej si system, zkus i nejake novinky a pak se uvidi. Zaroven - jsi tu asi jediny s touhle kartou, tudiz by ses mohl dostat do jeji problematiky a treba poradit i dalsim uzivatelum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 M3 je stara klasika.. Myslim, ze ti na ni pojede vse - jen si myslim, ze tam ten vyvoj neni tak rychly a dynamicky, jako u karet, ktere doporucuje KarelB.. Takze treba u nejnovejsich her budes muset trochu cekat, ale karta je stale podporovana - a to je dulezite ;) Takze myslim, ze novou netreba kupovat. EDIT: Nejvic mne dostava, jak KarelB a penthaler M3 DS vubec neznaji, pritom tak jeste pred rokem-dvema lety nikdo nemel nic jineho, nez M3 nebo R4 a nic jineho se ani nedoporucovalo.. A ted je to najednou karta, kterou nikdo nema a nezna.. zajimave.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 a co ti na tom prijde divneho? zkratka neco, co bylo dobre a rozsirene pred dvema lety uz dnes nemusi byt to nejlepsi.. a taky ze neni. No ale kdyz te to dostava... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ano, dostava mne, ze mluvis obecne za vsechny, ze nemame zkusenosti, kdyz jeste pred dvemi lety byla ta karta nejrozsirenejsi. Ze dnes jiz neni nejrozsirenejsi neznamena, ze ji nikdo nema... A doporucovat rozsirene karty, s dobrou podporou, kdyz M3 ma hodne kvalitni FW sakura, s dost kvalitnim prehravacem videi (mimo jine), je dosti zcestne.. To je ta neznalost - hrajes si tu na nejchytrejsiho, tak jsem myslel, ze jsi ;-) Tot vse. To mne udivilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 tak jsem rad, ze jsme se shodli, ze karta M3 je x let stara a dnes neni rozsirena (coz chtel vedet marc), i na tom, ze jsem nejchytrejsi (anebo si to aspon my dva myslime) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marc Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Díky chlapci, v podstatě jsem se dozvěděl vše co jsem potřeboval, děkuji za diskuzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marc
Nemáte někdo zkušenosti s touto kartou? M3DS real?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.