rtepik Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Dobry den, vlastni uz nekdo iPad, je jiz Jailbreak?? Daji se uz nekde stahovat aplikace, hry atd.?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 JJ JB uz hned po vydani, hry a apps najdes tady: aptrack.org jb najdes tady: http://www.iclarified.com/tutorials/index.php sekce ipad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtepik Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 oki, ale jak dostanu aplikace do iPadu?? Pokud je mi znamo tak nema USB konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 oki, ale jak dostanu aplikace do iPadu?? Pokud je mi znamo tak nema USB konektor co kdyby si to zkusil přes WIFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 oki, ale jak dostanu aplikace do iPadu?? Pokud je mi znamo tak nema USB konektor Co treba pres iTunes? :roll: To, ze nema USB neznamena, ze se neda pripojit kabelem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtepik Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Co treba pres iTunes? :roll:To, ze nema USB neznamena, ze se neda pripojit kabelem.. takze ma kabel?? na jednom konci je klasicky pocitacovy USB konektor a na druhem specificky Apple iPad konektor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 no přeci je k tomu dokovací stanice na synchronizaci s iTunes ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 takze ma kabel?? na jednom konci je klasicky pocitacovy USB konektor a na druhem specificky Apple iPad konektor?? jasne. Stejne to ma iPhone, iPod atd. Proste na jedne strane je klasicke USB a na druhe je ten Apple konektor, ktery je STEJNY u iPodu, u iPhonu.. proste u vsech mobilnich Apple zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AberF Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 JB uz je a je hodne "blbuvzdornej" tzn ze to zvladne kazdej behem cca 1-ne minuty a pak uz muzes normalne kopirovat aplikace pres iTunes nebo si pres Cydii nainstalujes Installous a stahujes si hry primo na iPadu - proste uplne stejne jako na iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Tak co, má už někdo iPad, nebo jsem sám? Popřípadě kdyštak pm, můžeme si doporučit nějaké hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 mám dotaz (nechci zakládat nové téma) jestli na ipadu je něco co potom nefunguje v ČR když je dovežen ze zahraničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 čau..je nějakej zpusob jak do toho napojit externí disk? protože 64GB je zatraceně málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rtepik
Dobry den,
vlastni uz nekdo iPad, je jiz Jailbreak?? Daji se uz nekde stahovat aplikace, hry atd.??
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.