Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bulletstorm

Daxter

Recommended Posts

Bulletstorm vypráví příběh futuristické konfederace, chráněné elitním týmem žoldáků Dead Echo. Když však dva členové – Grayson Hunt a Ishi Sato – zjistí, že celou dobu makali na špatné straně barikády, jsou ihned zrazeni svým velitelem a vysláni do vyhnanství do nejvzdálenějšího koutu galaxie. Vlivem okolností se tak Grayson a Ishi ocitají v „opuštěném ráji“ mezi hordami mutantů a pirátů se dvěma cíli: dostat se z planety živí a pomstít se svým bývalým zaměstnavatelům. Hráči se vžijí do role Graysona, který oplývá širokým spektrem cool bojových pohybů a šíleně velkých futuristických zbraní. A co že je to ten soubojový systém Skillhot? Ten hráče odměňuje za co nejhektičnější, nejpůsobivější a nejšílenější přestřelky, které může lidský mozek vymyslet. Čím intenzivnější je akce, tím více bodů hráči získávají. Za ty si samozřejmě vylepšují svoji postavu, inovují bojové pohyby a rozšiřují celý inventář, RPG prvky by tak neměly chybět.

Bulletstorm, který se už nyní má za nejočekávanější hit příštího roku, bude k dispozici na tři hlavní platformy – Xbox360, PS3 a PC. (ZDROJ: tisková zpráva EA)

Nejnovější trailer:

http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=3349#more

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 8 months later...
Mě přijde ta xboxová verze jakoby v takovim oparu,na ps3 jsou lepší barvy a je to ostřejší,na tý první fotce je to pěkně vidět: http://www.gamedynamo.com/images/gal...xbox-360-1.jpg

To jo, ale na ostatních fotkách je ta PS3 verze vždy taková "přesycená", X360 je jakoby zamlžená.

Odkaz ke komentáři

Hru jsem již dohrál a ty screeny z xboxu vůbec nevypadají stejně jak tomu je ve skutečnosti :) ....

Tak to je jedině dobře..

to LegionCZE: tak sytost barev a kontrast si můžeš stahnout,obraz je pak příjemější..záleží na každym jak to má rád. Já osobně si nastavuju obraz na každou hru jinak a štve mě když ve hře neni nastavení světlosti "barely visible" což už by dneska měl bejt jakýsi standard..

Odkaz ke komentáři

Tak to je jedině dobře..

to LegionCZE: tak sytost barev a kontrast si můžeš stahnout,obraz je pak příjemější..záleží na každym jak to má rád. Já osobně si nastavuju obraz na každou hru jinak,třeba mi štve když ve hře neni nastavení světlosti "barely visible"

Jasný, ale beru to tak, že tohle je default nastavení - trochu jsem si to přenastavil, ale podle mě to je trošku mimo pořád. Ono taky jak na které tv že :)

Dunky: A pak si máme udělat obrázek z pár screenů :D

Odkaz ke komentáři

Duty Calls bylo super :D moc sem se bavil ...COD mam taky rad, tohle je ale uplne neco jinyho a mne se to asi zamlouva vic, je tam super hlavni hrdina, ironickej pribeh, sou tam dobry vtipy a hlavne hratelnost je skvela....

Je krasny jak nektery lidi tu parodii proste nemuzou prijmout.... bylo na ni urcite neco pravdy, stejne jko kdyby EA vydalo skoro stejnych pet dilu Bulletstormu tak se na to taky da udelat parodie...

Ja Bulletstorm vsem dopocuju, zabava je zarucena :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu