AngerCZ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Na obrázcích můžete vidět design inovovaného Sony PSP, které se začne prodávat po prázdninách. Tak jak jsem předpokládal jednou z jeho novinek je integrovaný video výstup, takže jej bude možno připojit k TV. Nevim jestli to uz tu je jetli jo, tak se omlouvam http://prodejher.cz/exe/show_image.php?image=../upload/news/pspnew2.jpg http://prodejher.cz/exe/show_image.php?image=../upload/news/pspnew1.jpg na prodejce her je i video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 vzdyt to vypada stejne jak stary... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 moc se mi nelíbí - ta mechanika je divná a je moc tenký :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 du do toho, ale az to prolomi pro ISO hry... Jinak me laka ta televize... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 ja do toho taky půjdu - tv výstup potřebuju - už hodně jsem přemýšlel, jak to vyřeším ....... 2000,- za ten převaděč, co se montuje na psp a vypadá fakt hnusně dávat nechci koupím teda nový psp - bude to skladnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 jezyn loni na Invexu měly PSPčka taky připojený na TV a nebyl to ten snímač obrazu..já ych s tím počkal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 takze jsme se nakonec toho novyho PSP dockali..ale nejaka velka revoluce to rozhodne neni..a uz vidim ten FW..kvuli konektoru vystupu videa, rychlejsimu loadingu a ze je tenci a mensi ho kupovat rozhodne nebudu..kdyby aspon udelali nejaky zmeny v hardwaru a funkci, ale takhle na ne z vysoka se.. EDIT: aa firmware stejnej jako na normal PSP, ale i tak....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Tam meli nejaky popisky pod ruznyma nastavenima to je od verze 3.50?nebo je to u toho novyho PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 jedině od novýho PSP... pač to "starý" nemá TV výstup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 HW musi nechat stejny jako u stareho PSP, aby byly hry kompatibilni:bash: no nevim pripomina mi to n-gage a novejsi typ n-gageQD, ze lidi budou davat prednost starsimu modelu, i kdyz je vetsi. a me by se treba takovy tenky nelibilo, protoze vypada docela hodne krehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 no mě by na TV stačilo tohle http://www.youtube.com/watch?v=6OtL7ZaRZsE ale je nepraktický no...hrát se na tom dá asi těžko :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 omg, vy tomuhle FAKE opravdu verite? Proc by to SONY delala, stale ma trzby ze stareho PSP, tak nepotebuje obnovovat ... Jeste dnes jsou nektere obchody stale vyprodane.. Nechapu vas jak tomu muzete verit. Az SONY neco udela tak to bude az za delsi dobu a bude to vetsi revoluce... Jinak neznate casove rozestupy mezi novymi vyrobky od PSP (konzole) ? Rikam.. Neverte tomu! Vypada to stejne jak "stare" PSP, akorat to ma jinde repraky a je mozna tenci, tot vse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 lol to není FAKE...vždyť to bylo na konferenci SONY na E3 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 omg, vy tomuhle FAKE opravdu verite? Proc by to SONY delala, stale ma trzby ze stareho PSP, tak nepotebuje obnovovat ... Jeste dnes jsou nektere obchody stale vyprodane.. Nechapu vas jak tomu muzete verit. Az SONY neco udela tak to bude az za delsi dobu a bude to vetsi revoluce... Jinak neznate casove rozestupy mezi novymi vyrobky od PSP (konzole) ? Rikam.. Neverte tomu! Vypada to stejne jak "stare" PSP, akorat to ma jinde repraky a je mozna tenci, tot vse! vždyť je to starý psp, jen je vylepšený... toť vše... když má tržby ze straýho psp tak teď budou ještě větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 omg, vy tomuhle FAKE opravdu verite? Proc by to SONY delala, stale ma trzby ze stareho PSP, tak nepotebuje obnovovat ... Jeste dnes jsou nektere obchody stale vyprodane.. Nechapu vas jak tomu muzete verit. Az SONY neco udela tak to bude az za delsi dobu a bude to vetsi revoluce... Jinak neznate casove rozestupy mezi novymi vyrobky od PSP (konzole) ? Rikam.. Neverte tomu! Vypada to stejne jak "stare" PSP, akorat to ma jinde repraky a je mozna tenci, tot vse! :lol: ty ses vul ... no commnet jenom se uz prober jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 lol fw 3.50 ... este keby ho tam niekto na e3 rovno downgradoval :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 lol cikáni od nás z ulice už maj dokonce PSP3:D zejtra mi ho prej ukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Můj rozporuplnej názor jest: +novej pěknej design (maličkosti sice,ale přece) +lehčí,tenčí +++TV výstup :) +Rychlejší načítání (větší NAND pamět:) ) +rychlejší načítání UMD (to mě je v podstatě jedno,když hraju ISa :) ) -chybí InfraPort -Matná barva PSP -přesunutí repráčků nahoru nad tlačítka (třebas u toho bílýho to dost bije do očí) -žádná flash pamět,žádnej novej směrovej kříž,prostě nic co slibovali:( -na hov*o otvírání UMD mechaniky (myslim že nebudeme čekat dlouho a někdo šikovnej jí urve:) ) = tak nevim co si mám myslet,každopádně až na novým PSP lite/slim proloměj firmware,a já to starý prodám tak nějak abych si moh pořídit to nový,tak do toho pudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 no jo to otevirani..to jsem si vsiml az ted, no to je kravina..co to proboha sony zase stvorili..ty repraky, sice mozna budou lip slyset, ale to umisteni je na hov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstationportable Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 prej meli byt 2 analogy a ono hovinko!!!a ten design by mohl byt lepsi a nelibi se mi ta umd mechanika!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Pokud vim, tak ty male otvurky na nekolika mistech PSP slouzi jako vetrani :) Reprak je jen ten derovany popruh mezi L a R ;) A absence noveho smeroveho krize?? Diky bodu! Alespon jsou i starsi PSP pouzitelna na nejnovejsi hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 looool Brento :D:D..naše PSP Fat :D..má repráky na spodní hraně :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 co tady řešte UMD mechaniku .. já ji na nic nepoužívám ... nikdy jsme jí nepotřeboval .. a jen si s ní hraju když fakt nemám co dělat ... (se mi líbí jak to umdčko z toho pěkně vyskakuje :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 uz to sice pisu aspon po treti,ale pouzitej plast vypada proste hnusne...cely to ted vypada jak kdyby to nekdo narval do popstationu...a dalsi designovy minus u me...chyby tomu ty sexy dirkovani nad displayem. tohle novy psp je sice lehci,ale na obrazkach to vypada jak levna napodobenina...jedina vyhoda by teda mohl byt vystup na televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 looool Brento :D:D..naše PSP Fat :D..má repráky na spodní hraně :D:D:D:D:D Jaaasne :D :D Z tech nekvalitnich Youtube videii sem to moc nerozpoznal :ziped: :arrow: :idea: :ok: :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.