Skyt Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Doufám že ten přijínač půjde i na PSP protože kupovat psp slim se mi nechce a než to někdo prolomí bude asi trvat protože tentokrát asi nevidají firmware 1.50 na psp slimno urcite budou davat na novy PSP prolomenej FW :D..to ne budou tam davat nove vydany FW a doufejme, ze je nekdo prolomi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tak na novým PSP je prek nová deska..název je TA-085 PCB :D tady ještě pár info v ang http://0okm.blogspot.com/2007/07/some-interest-thing-in-psp-200x.html PS: že by si na E3 s tím někdo hrál :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 doufejme že to nějací hackeři prolomí:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 dobrá zpráva pro ty který si chtěj PSP Slim koupit ;) SONY dnes oznámila, že nové PSP Slim začne prodávat v Evropě již na začátku září, tedy dříve než v Japonsku, kde bylo zahájení prodeje stanoveno na 20.září. Cena by měla být stejná jako u nynějších modelů (169 Euro). co vy na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 nezajem dokud to nekdo neprolomi,jestli to vubec prolomi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 to psp neni osklivy akorat se mi tam nelibi ty repraky...Jinak myslim ze ted si asi SONY dalo zalezet aby se ten FW nedal nejak snadno prolomit, takze myslim ze stary PSP je proste KLASIKA a este dlouho BUDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Já možná vim, jak zabrání downgradu. To psp má desku TA-05 a na ní nepůjde nižší firmware než 3.60, takže vůbec nepude downgrade.:cry: . Já ho budu kupovat a docela mě to mrzí. Fakt mě zajímá, co s tim udělají hackeři....asi něco jako Devhook jenže na fw 3.60. Snad to bude do vánoc:lol: k ježíšku:bash: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 tak na novým PSP je prek nová deska..název je TA-085 PCB :Dtady ještě pár info v ang http://0okm.blogspot.com/2007/07/some-interest-thing-in-psp-200x.html PS: že by si na E3 s tím někdo hrál :D:D:D Já možná vim, jak zabrání downgradu. To psp má desku TA-05 a na ní nepůjde nižší firmware než 3.60, takže vůbec nepude downgrade.:cry: . Já ho budu kupovat a docela mě to mrzí. Fakt mě zajímá, co s tim udělají hackeři....asi něco jako Devhook jenže na fw 3.60. Snad to bude do vánoc:lol: k ježíšku:bash: . už sem tady o tý desce psal a je to ta-085 :D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 už sem tady o tý desce psal a je to ta-085 :D:dozey: Sorry, nevšim sem si...8) . Zrovna sem sem chtěl dát odkaz na tu webovku...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 A docela mě zajímá (tekkene):) , jestli se bude moct hrát multiplayer na starým a novým pspčku najednou (propojení), když píšou, že nejsou kompatabilní...:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Kdy si myslíte, že půjdou na psp slim hrát iso hry? Můj odhad je tak....do 4měsíců nanejvyš.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Já možná vim, jak zabrání downgradu. To psp má desku TA-05 a na ní nepůjde nižší firmware než 3.60, takže vůbec nepude downgrade.:cry: . Já ho budu kupovat a docela mě to mrzí. Fakt mě zajímá, co s tim udělají hackeři....asi něco jako Devhook jenže na fw 3.60. Snad to bude do vánoc:lol: k ježíšku:bash: . na ta-086(nebo jak to je) taky myslim nešel dát menší fw. než 2.5(tim si nejsem jistej), ale v pohodě se dá už dneska downgradeovat na 1.5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Kdy si myslíte, že půjdou na psp slim hrát iso hry? Můj odhad je tak....do 4měsíců nanejvyš.8) snad brzo..uvažuju o jedný Special Edition :dozey: a 169 euro není moc :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 snad brzo..uvažuju o jedný Special Edition :dozey:a 169 euro není moc :dozey: Podle včerejších kurzů eura to je přesně 4779,32kč:lol: , ale musíš k tomu připočítat nějaký ty money za special edition, jestli jí chceš. Těch 169 euro je spíš cena za ?base? pack. Jo a kterou chceš?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Používam EDITh Piaf:coolgun: :angle: (ftip), tak dík tekkene:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Final Fantasy themepack SONY představila ještě jednu limitovanou edici PSP. Tentokrát se jedná o “Final Fantasy: Crisis Core Limited Edition“. PSP bude stříbrné barvy a na zadní straně bude mít vyobrazeny motivy ze hry Final Fantasy. Pack bude dále obsahovat samotnou hru Final Fantasy: Crisis Core a úžasný sběratelský přívěšek v podobě meče. Tato edice v limitovaném počtu 77 777 kusů. Vydání je zatím plánováno jen pro Japonsko, ale pokud se zadaří možná se dostane i k nám. Předpokládaná cena bude asi 25 890 jenů, tj. asi 4400,- Kč Hipox a používej EDIT :dozey: nemyslím si nic..stejně to pujde :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 JJ.asi ho taky koupim. A o co tam asi de? Link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 já si na FF vždycky najdu peníze :dozey:...jen aby jim nedošli zásoby :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Nevíte, proč je v psp slim tak velká díra do slotu s memorkama? Já tipuju, že tam půjdou dvě. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.goofy Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 2hipox:tak to pochybuju o tom nikde nebyla ani zmínka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 2hipox:tak to pochybuju o tom nikde nebyla ani zmínka... Já vim, ale proč by to dělali tak velký?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.goofy Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 2hipox:tak to nevím,ale určitě kdyby šli dát dvě,tak by to sony řekla a nedělala překvapení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 A docela mě zajímá (tekkene):) , jestli se bude moct hrát multiplayer na starým a novým pspčku najednou (propojení), když píšou, že nejsou kompatabilní...:ziped: Ale hry budou stejný a Wi-FI je Wi-Fi takže to půjde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Ale hry budou stejný a Wi-FI je Wi-Fi takže to půjde .. Jo nejspíš jo.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Na 100% .. Ten TV tuner na PSP SLIM bude jednoduše potřebovat tu základní desku co bude ve SLIM .. A proto nepůjde na "FAT" PSP ..Ale hry se lišit nebudou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.