Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Slim 2000

AngerCZ

Recommended Posts

Doufám že ten přijínač půjde i na PSP protože kupovat psp slim se mi nechce a než to někdo prolomí bude asi trvat protože tentokrát asi nevidají firmware 1.50 na psp slim
no urcite budou davat na novy PSP prolomenej FW :D..to ne budou tam davat nove vydany FW a doufejme, ze je nekdo prolomi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

dobrá zpráva pro ty který si chtěj PSP Slim koupit ;)

SONY dnes oznámila, že nové PSP Slim začne prodávat v Evropě již na začátku září, tedy dříve než v Japonsku, kde bylo zahájení prodeje stanoveno na 20.září. Cena by měla být stejná jako u nynějších modelů (169 Euro).

co vy na to :D

Odkaz ke komentáři

Já možná vim, jak zabrání downgradu. To psp má desku TA-05 a na ní nepůjde nižší firmware než 3.60, takže vůbec nepude downgrade.:cry: . Já ho budu kupovat a docela mě to mrzí. Fakt mě zajímá, co s tim udělají hackeři....asi něco jako Devhook jenže na fw 3.60. Snad to bude do vánoc:lol: k ježíšku:bash: .

Odkaz ke komentáři

tak na novým PSP je prek nová deska..název je TA-085 PCB :D

tady ještě pár info v ang http://0okm.blogspot.com/2007/07/some-interest-thing-in-psp-200x.html

PS: že by si na E3 s tím někdo hrál :D:D:D

Já možná vim, jak zabrání downgradu. To psp má desku TA-05 a na ní nepůjde nižší firmware než 3.60, takže vůbec nepude downgrade.:cry: . Já ho budu kupovat a docela mě to mrzí. Fakt mě zajímá, co s tim udělají hackeři....asi něco jako Devhook jenže na fw 3.60. Snad to bude do vánoc:lol: k ježíšku:bash: .

už sem tady o tý desce psal a je to ta-085 :D

:dozey:

Odkaz ke komentáři

na ta-086(nebo jak to je) taky myslim nešel dát menší fw. než 2.5(tim si nejsem jistej), ale v pohodě se dá už dneska downgradeovat na 1.5 ;)

Odkaz ke komentáři

snad brzo..uvažuju o jedný Special Edition :dozey:

a 169 euro není moc :dozey:

Podle včerejších kurzů eura to je přesně 4779,32kč:lol: , ale musíš k tomu připočítat nějaký ty money za special edition, jestli jí chceš. Těch 169 euro je spíš cena za ?base? pack. Jo a kterou chceš?:bash:

Odkaz ke komentáři

Final Fantasy themepack

SONY představila ještě jednu limitovanou edici PSP. Tentokrát se jedná o “Final Fantasy: Crisis Core Limited Edition“. PSP bude stříbrné barvy a na zadní straně bude mít vyobrazeny motivy ze hry Final Fantasy. Pack bude dále obsahovat samotnou hru Final Fantasy: Crisis Core a úžasný sběratelský přívěšek v podobě meče. Tato edice v limitovaném počtu 77 777 kusů. Vydání je zatím plánováno jen pro Japonsko, ale pokud se zadaří možná se dostane i k nám. Předpokládaná cena bude asi 25 890 jenů, tj. asi 4400,- Kč

psp_le3.jpg

psp_le4.jpg

psp_le5.jpg

Hipox a používej EDIT :dozey:

nemyslím si nic..stejně to pujde :dozey:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu