Mr Crazy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Tak se pochlubte, na jakou TV mate pripojeny Vase PS3, davejte popripade i odkazy. Chtel bych si ho nekdy taky poridit, ale potrebuju nejakou lepsi TV, protoze nevim, jestli by za neco stalo parit na klasicky 72cm Tesla bez HD a niceho takovyho, co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosssss Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 ja mam doma klasicku tv ale HDTV cize da 1920x1080i v pohode a mal som xbox360 cez klasiku vstup (s-video,scart) to bol hnus proste ako ps2 chara ale cez full hd uz krasne to slo aj ked tahalo oci jak svina ta som potom hral na lcd monitore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Panasonic 42PV60 a Philips 32PW 9551. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 a X360 na klasicky TV bez HDTV je taky hnus jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Placku dobrá ta Panasonic...Fakt pěkná a celkem za pěknou cenku,ale ta filipska se už ani neprodává... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Placku dobrá ta Panasonic...Fakt pěkná a celkem za pěknou cenku,ale ta filipska se už ani neprodává... =)Jo o ty Philipse byl takový zájem ,že jsou všechny totálně vyprodané!Za ty peníze...nejlepší nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 samsung 42palců full hd:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiderrr Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Zatim nouzově 40cm OTF - možná horší než nic...V nejbližší době plánuju koupit nějakou 32" LCD TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 bravia ... 102 cm ... no a mel jsem tam pripojene wii (sice ne pres hdmi ale normalne) a cele to vypadalo opravdu jinak (mam to ve svem pokoji na sony trinitronu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 samsung 42palců full hd:blink: zadnej takovej Samsung neni.. bud mas 40 a nebo 46 palcu.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 že ne scvhálně zadej do googlu samsung 42" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ja mam acer 82 uhlopricka hd ready celkem mi to staci ale neni muj mam ho na rok pucenej a pak si koupim aspon 40 full hd samsunga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 že ne scvhálně zadej do googlu samsung 42" jasne.. jsou 42" plazmy.. ale ne full HD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 bravia ... 102 cm ... no a mel jsem tam pripojene wii (sice ne pres hdmi ale normalne) a cele to vypadalo opravdu jinak (mam to ve svem pokoji na sony trinitronu) Sony trinitron kolik to má palců to mám v pokoji taky a má to tak 20 palců :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 samozřejmě 40 nějak ani nevim jak jsem tam dostal tu dvojku nějak mi z něčeho musela zůstat v hlavě za případnou zbytečnou diskus se omlouvám :roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banikovec666 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 hej ja to budu hrát na normal tv bo nemam na předražene hdtv8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Panasonic TX-37LZD70F fullHD :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Panasonic TX-37LZD70F fullHD :wohow:Tuhle TV asi dlouho nemáš,co? Docela novinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Tuhle TV asi dlouho nemáš,co? Docela novinka. Mám ji zhruba 14 dní. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 sony zpetna projekce, 50'', HD ready... podotykam tohle neni moje, jen sem linej ji jit fotit... http://img524.imageshack.us/img524/6893/dsc03323xd7.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Stary rusky rubín obraz vedu přes rozsekaný scart napájený na koaxiál :D...Né sranda ale jakože žadnou hdtv nevedu to je fakt maximálně Lcd monitor.ale mám jenom jeden výstup tak musím přehazovat kabliky(grrr) pc vs konzole mno a jak vypada obraz na nějaké te obyč Tv?Mmm podle mě se na to dá koukat,ale není to uplně to pravý ořechový.Kdyby nebylo všecko tak děsně drahý,že? :D 8-)Peace all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Sony Trinitron 32" wide..:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Mastím na Panasonic LCD TV TX-32LXD700F a jsem naprosto spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajfun Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 ja bych se rad zeptal jestli nekdo porovnaval obraz z PS3 na 37" HD Ready a Full HD (ani mi tolik nesejde na znacce). resim totiz dilema. na tech sedumatriceti palcich je rozdil ready a full asi 15 000 coz mi prijde dolecela dost na to abych pak treba koupil drahou televizi kde je rozdil patrny minimalne. to uz bych radeji koupil ted neco mensiho a az casem vetsi TV. co jsem cetl v recenzich tak podle mnoha lidi je full hd na 37 palcu zbytecny luxus, ale ja pocitam ze bych tu TV vyuzil predevsim na hrani, bo v bedne stejne porad bezi leda velky kulovy a tech blu-ray disku taky kupovat moc nebudu za ty prachy. tak jestli mate nekdo zkusenosti piste. nebo pokud vite kde by byli ochotni mi k ruznym televizim toho plejstejsna pripojit, doporucte, budu jen rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 no jakoze jel sem prvne pres rca, ted sem to kopl pres hdmi a rozdil jak prase uz ted. a to mam jen HD Ready TV. Koupil sem taky blu ray disk, a jo, je to fakt mazec rozliseni. ale uz si pomalu rikam, ze blbec sem mel koupil Full HD. Jenze za tu bych v 50'' dal asi trikrat tolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.