neon Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 bylo by dobre kdyby nekdo hodil nejake foto jak to vypada na obic tv a treba na lcd nebo s full hd jestli by to bylo mozne tak dik EDIT:Přihazuji foto TV kterou mám ve svém pokoji takže je jen má v obýváku máme lcd 26* ale tam jsi težko zahraji když je furt zabraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiderrr Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 ja bych se rad zeptal jestli nekdo porovnaval obraz z PS3 na 37" HD Ready a Full HD (ani mi tolik nesejde na znacce). resim totiz dilema. na tech sedumatriceti palcich je rozdil ready a full asi 15 000 coz mi prijde dolecela dost na to abych pak treba koupil drahou televizi kde je rozdil patrny minimalne. to uz bych radeji koupil ted neco mensiho a az casem vetsi TV. co jsem cetl v recenzich tak podle mnoha lidi je full hd na 37 palcu zbytecny luxus, ale ja pocitam ze bych tu TV vyuzil predevsim na hrani, bo v bedne stejne porad bezi leda velky kulovy a tech blu-ray disku taky kupovat moc nebudu za ty prachy. tak jestli mate nekdo zkusenosti piste. nebo pokud vite kde by byli ochotni mi k ruznym televizim toho plejstejsna pripojit, doporucte, budu jen rad. Rozdíl mezi HD ready a Full HD je znatelnej, ale jen když u toho sedíš blíž než 1,5 m, pak už se to podle mě nevyplatí. Většina současnejch her na PS3 je v 720p (takže HD ready), ale už jsou některý taky ve Full a snad jich bude přibejvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Humeš Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Philips 42pfl9732d:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Tak ja pařim na tomhle monitoru : http://www.alza.cz/lcd-samsung-226bw-d72465.htm A k PC mam trošku horši , ale na PC stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Jen tak mimochodem-pres jakej kabel nebo co potrebuju k tomu, abych ps3 (nebo x360) napojil na lcd monitor k pc? (jako to ma IZZA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Ja mam PS3 a televizi uhlopricka 106 cm .. hitachi nwm jakej model ale je hodne dobra fakt brutus na hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Jen tak mimochodem-pres jakej kabel nebo co potrebuju k tomu, abych ps3 (nebo x360) napojil na lcd monitor k pc? (jako to ma IZZA) Tady ten třeba : http://www.playcentrum.cz/hdmi-dvi-d-kabel-1-8m-369601.htm Ale na Czechcomputer maj i levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Smasung ( 32" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 bud v obyvaku na 93cm lcd fullhd nebo v u me v pokoji na 63cm crt :puke: :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Playman Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Tak se pochlubte, na jakou TV mate pripojeny Vase PS3, davejte popripade i odkazy. Chtel bych si ho nekdy taky poridit, ale potrebuju nejakou lepsi TV, protoze nevim, jestli by za neco stalo parit na klasicky 72cm Tesla bez HD a niceho takovyho, co myslite? Ja mam Flatrona Tv HD-Ready od Lg ma ro uhlopricku poubych 60-62 cm,jelikoz mam mistnost o rozloze 3x3,5 m. :( no ale je to skvelej obrazek.:bash: nedavno sem ji kupoval kuly Ps3. jsem spokojenej a jeste k tomu zatim nema cenu porizovat Tv s FullHD protoze maximalni rozliseni na ps3 vyuzava zatim jen hra Liar. :blink: tu Tv sem poridil v Listopadu za super cenu 13000,- akrat co me spis stve ze mam uz 2mesic ps3ku a stale nemam pripojeni k netu:cry: nemas s tim nahodou nake zkusenosti??? poradis??? predem ti davam velky dik:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 No tak jestli se chces pripojit k netu, staci sitovym kabelem a nebo pres wi-fi, routrem nebo tak. Nebo s cim presne chces poradit? Mozna te nechapu presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mame >>> 58" Plazma TV Panasonic VIERA TH-58PZ700E <<< PS3 sice mam ale jeste jsem na tyhle telce nehral...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 řeším dilema s tv http://www.videoplaneta.cz/d/lg-electronics-32lc-41/ nebo http://www.videoplaneta.cz/d/sony-kdl-26p3000/ co myslíte, nebo poraďte jinou alternativu, na lepší buhužel nemám:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tunta Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 mam 42" JVC HD Ready a jsem max spokojene, Full HD mi prijde hloupost, pokud se na ni zaroven mate koukat jako na normalni TV.. na vyssich uhloprickach musi byt videt ze je obraz min kvalitni (nikdo full HD nevysila), nebo se mylim? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 řeším dilema s tvhttp://www.videoplaneta.cz/d/lg-electronics-32lc-41/ nebo http://www.videoplaneta.cz/d/sony-kdl-26p3000/ co myslíte, nebo poraďte jinou alternativu, na lepší buhužel nemám:cry: mez itěma dvěma sony lepší lcd panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 mez itěma dvěma sony lepší lcd panel nemáš ozkoušenou nějkou jinou alternativu tak do 18.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 nemáš ozkoušenou nějkou jinou alternativu tak do 18.000 no nemam mam samsunga mega spokojenost ale to je trochu jinde asi 2,5 s cenou procesej net shopy sleduj parametry ale podle mě nejlepší panely jsou sony a samsung (muj osobní názor) na jiný značky bych se ani nekoukal co todle třeba http://www.alza.cz/lcd-televizor-samsung-le26s86bd-d73665.htm samozřejmě ji můžou mít jinde i za míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Panasonic 82 cm TX-32LXD700F http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAC_3762 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajssx Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Mám LG full HD a žasnu, stojí to fakt zato. http://cz.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=compare&modelCategoryId=080102&categoryId=080102&parentId=08&page=1&modelCodeDisplay=37LF75# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 tak sem si taky koupil PS3 a mam akorat 3 roky starej Panasonic klasickou televizi 72cm.... aje to dost VELKA bida sem cekal ze to ma spon 720pix rozliseni ale ta krava ma akorat 576pix tagze rozliseni des, hlavne v browseru nevidim ani pulku stranky a musim furt scrolovat do boku musim si koupit HD LCD televizi ale tech penez co to stoji..... nechcete se na me negdo slozit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 zkus LCD monitor, ja mam LCDTV monitor, a nemuzu si stezovat.. zaroven mam pripojenej PC a TV, a tlacitkem vybiras co chces mit pripojeny...mam 20 palcu verzi, a i tak se mi to zda akorat...obraz skvelej, a design je uzasnej...stala asi 7k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Zatim hraju na obycejny maly Tv, ale brzo bude LCD HD Ready od Sony 88cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 ja si asi koupim Samsung LE32R86BD (81cm), ma to sice jen 720p (1366x768p) snad to bude stacit. TV s full HD sou na me moc drahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 ja si asi koupim Samsung LE32R86BD (81cm), ma to sice jen 720p (1366x768) snad to bude stacit. TV s full HD sou na me moc drahy. Presne tu jsem chtel taky, a ma to HD ready, ale nakonec jsem prekecal mamku na tu Sony...to se mi zamlouva vic, aspon budu mit sony komplet:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Hraju na obyc.TV Finlux 72cm.Az budu mit dobrou koupi na HD TV,tak do ni pujdu,stejne jako do PS3,ktere bych za normalni cenu nekupoval.Bohuzel na ni neni zadna supr hra.:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.