Kukee Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Takze: Tema musite stahnout prez PSPGO (acc muze byt nove nebo starsi to je jedno), ale ta cast s tim ze nesmite bejt s tim PSP pred tim dubnem pripojeny na netu... Pak vam prijde na email kod, ten prijde neco okolo tejdne... a ty hry v tyhle akci musite stahovat taky prez wifi a PSPGO... bohuzel media Go se pouzit neda, stejne jako PS3... (hry maji kolem 700MB takze kdyz zajdete nekam s wifi, date si kafco a obed tak mate stazeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoxTral Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 No dovolim si nesouhlasit ze hry maji okolo 700MB, ano asi polovina, jinak to pak jde vsechno pres 1GB a jsou tam hry kdy i pres 1.5GB, ale v prumeru okolo 1GB. Jinak se vsim souhlasim, uz je mam vsechny stazene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nazdárek lidi, koupil sem si PSP Go včera v EW v Pardubicích, kde byla za 3999,- v rámci otevření nové prodejny a mám jeden problém, nevím jak mám nastavit Wi-fi, abych mohl stahovat zmiňované hry, poradíte prosím? Router mám nastaven na WPA-PSK, SSID zadávám správný i WPA key... a stále mi to háže chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 nemáš slabý signál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nemám, sem cca 10 metrů od routeru a píše to při scanu 100% signál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoxTral Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 co pouzivas za normu na tom routeru? b, g, n? rekl bych ze psp go n-ko umet asi nebude, ale mozna se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Musím uznat že ten balíček her zdarma není špatnej. Je vidět, že Gočko není nejlépe prodávaný model a potřebujou se zbavit zásob... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy33 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 A nebo naopak chtějí majitele starších modelů nalákat na nový, aby mohli přestat s jejich podporou a následným kopírováním her. Přeci jen, když se všechny hry musejí stahovat z PSN, tak nad kopírováním mají větší přehled, i když samozřejmě i PSP Go jde údajně hacknout. A když se Vám povede kup jako mě, že jsem za nové PSP Go zaplatil 3999,- a mám k němu 10 her za cca 7000, tak sem na tom vlastně ještě vydělal minimálně 3000,- a to už je znát...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 No me furt staci moje 2000 na ktere mam 5.50 GEN-D3 jak pises ze si vydelal minimalne 3 000,- .... Ehm ja vydelal minimalne 20 000 =) (nejakych 300her) Nez kdybych si ty hry kupoval na PSN popripade UMD =) Ano vydelek to je, ale bohuzel z kratkodobeho hlediska =) (preci jen 10 her zabavi, ale na jak dlouho .) ) Ale musim rict ze je to perfektni tah od SONY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy33 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ale tak chvíli mi to vydrží určitě...nejsou tam zrovna špatný hry a ani ne zrovna krátký a hlavně já to tedy nekupoval jen pod vidinou hraní her, ale jako multimediální zařízení, nahrávám si tam hudbu a filmy...takže když si vezmeš co stojí třeba Zen-Xfi nebo Apple Nano a to jsou jen přehrávače videa a hudby...tak si myslím, že sem neudělal špatnej kup. A k těm tvým hrám...máš pravdu, ale zase ber to, že já ho mám od minulé středy a už sem ušetřil minimálně 1500,- jen koupí samotného zařízení, nemluvím o hrách, pže u nás stojí PSP Go normálně tak 5500-6700...+cena těch her, které mám teď v akci, tak nevím no...myslím, že sem snad špatně neudělal...a samozřejmě až mě to omrzí, tak se uvidí, třeba tu seženu někoho, kdo mi poradí nebo mi Go hackne a pak tě třeba doženu...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk1974 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 V Makru v Brně bylo jěště minulý týden za 4.200,- Kč. Bral jsem mladýmu jeden k narozkám a byl tam jěště jeden. 10 her už mám ztažených. Nejdřív jsem chtěl 3004 + FIFU MS, ale když jsem go viděl za ty prachy, tak jsem neváhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 tak vono zase tak krehky nebude :) a kdyz ti spadne psp na zem i normalni tak je velka sance ze se mu neco stane :D i kdyz me spadlo uz asi tak 20x a vzdy nastesti (at to nezakriknu) jen vyskocila baterka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 hele lidi jak za jak dlouho vam tak prisel ten kod uz cekam osmej den a furt nic, vim ze na to maj mesic ale to to prijde fakt az za ten mesic? nebo jestli sem neudelal neco spatne, pripojil sem se pres wifi s psp na ps store tam sem si stahnul to tema do psp a tedka cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Credz Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Je velice dobré když se ktomu dá 10her zdarma jěště beru to že některé hry jsou taky velice dobré a nové ale mě tam zajímají asi jen 5 her ale je to dobrá věc a myslím že dobrý kup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty7 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 hele lidi jak za jak dlouho vam tak prisel ten kod uz cekam osmej den a furt nic, vim ze na to maj mesic ale to to prijde fakt az za ten mesic? nebo jestli sem neudelal neco spatne, pripojil sem se pres wifi s psp na ps store tam sem si stahnul to tema do psp a tedka cekam Ahoj,tak za jak dlouho Ti to přišlo?Teď zas netrpělivě čekám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Je to různý.Někomu to přijde do tejdne,někomu třeba až za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty7 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Tak mi to přišlo do druhýho dne.Dobrá práce..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Zdravim.. Nekamenujte me, tri roky jsem tu nebyl (sotva jsem si vzpomnel na prihlaseni) Jenom dotaz, na tomhle odkazu uvadi ze akce trva do 31.8.2011 http://cz.playstation.com/legal/detail/item283474/Propaga%C4%8Dn%C3%AD-akce-PSP%E2%84%A2go/ to jako kdyz ted koupim PSP Go (3990Kc) JRC ci Xzone, dostanu ty hry take? Jsem z toho uz vazne jelen jinak bych se neptal. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Mno mě osobně pri registraci na psn nic nepřišlo.. Je tam napsáno že to má přijít do měsíce ale mě nic nepřišlo a přitom jsem udělal vše jak jsem měl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 pomoooc! :D plati to i kdyz se s novym pspgo pripojim na starsi ucet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Millo_CZ: Ano, podminka je aby PSPgo zakoupene v zemi jenz probiha akce nebylo pouzito pred 1. dubnem 2010. Byla by skoda muset vytvaret novy. frreehalf: Tak ani mne nic neprislo:-( V sobotu v poledne to bude presne mesic co jsem stahnul to tema, fakt k nepochopeni.. http://cz.playstation.com/pspgopromotion/ /edit: Tak kecam, PSPgo Theme jsem tahal dle Download Listu az 4. cervna, tedy je to zatim 20 dni, ale stejnak pisou ze kod posilaji vetsinou do tydne:-/ V e-mailu uz jsem kontroloval i Spam a viry sekci a zatim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Jako po několika měsících mi stejně nic nepřišlo :D .. což bylo jasne po 1 mesíci, takže je nejideálnější prostě psp s CFW a radši si stahnout co chcu a né nějakej list 10 her které stejně nikdy nedorazí :D.. Ale kdo ví :roll: třeba mi to za pár let přijde s omluvou od PSN že na mě zapoměli :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Jen davam vedet ze po mesici a 24 dnech mi to prislo a fakt pecka:-p Uz jsem to vzdaval a chtel volat do Sony, duvod byl asi ten ze meli s PSN v posledni dobe nemale potize a ja GO prihlasoval logicky az po onom mesicnim vypadku, kazdopadne par dni pred koncem lhuty do ktere mi mel voucher dorazit jsem si PSPgo tema stahnul pro jistotu jeste jednou a kdyz to ted pocitam od te doby to do mesice dorazilo, tedy mozna v tom byl ten problem, ze proste napoprve moje email adresa nebyla registrovana, ale to uz je fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hagaren Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Cau lidi, pls nevite nekdo esi ta akce este platii? chcu si to psp kupit ale jen esi tam bude tahle akce, jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Uz neplati, byla do 31.8.2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.