Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Po update na Akio 1.7 nejde Soft Reset

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Smaz veskere soubory __AIO a akmenu4.nds predtim, nez budes kopirovat novy system.

Aby ti fungoval softreset, tak musis mit tuhle volbu povolenou v menu (cestina tam je, tak to najdes snaze)

Kdyztak pro zajimavost napis, u ceho ti to dela. Je mozny, ze jsi zkousel nejaky HB software a tam to treba jeste zlobi (netestoval jsem u vsech)

A co jeste doporucuji -> PORADNE VLOZIT MICROSD DO AK a AK do slotu! Ono se tohle muze obcas dit jen kvuli spatnemu kontaktu nebo jen BORDELU na pinech.

BTW. me jede softreset bez problemu (sestava, viz podpis)

• 0
Odesláno

Popravde, nevim v cem muze byt problem, obe hry jsem ted zkusil se softresetem a jede to.

Start - nastaveni - zalozka defaultni nastaveni patche - soft-reset - povolit - OK

HRA - START - VLASTNOSTI - NASTAV ROM - vse nechat na DEFAULT nebo SOFT RESET - POVOLIT - OK

Tohle jsou dve moznosti, jak to nastavit (coz asi vis).

Napis mi co mas presne za kartu - microsd (+ velikost), acekard (v POMOC menu akaio najdes HWID a SVN, tak to radsi taky). Dale by me zajimalo, co mas za DSko + jaky FW (v pripade DSi)

Mel jsi kartu naformatovanou?

• 0
Odesláno

Takze udelame jeste jednu vec.

Stahni si

http://filetrip.net/f3618-SDFormatter-Version-2-0-0-3.html

vse co mas na karte (krome AKAIO SLOZEK) si zkopiruj (zalohuj) na disk do pocitace.

Kartu strc do ctecky pametovych karet

Spust ten panasonic formater a dej OPTIONS, FORMAT TYPE -> FULL (ERASE ON), FORMAT SIZE ADJUSTMENT - OFF -> OK

a spust FORMATOVANI

Chvili to potrva, ale melo by to pomoci.

Pak si NOVE stahni AKAIO ze stranek http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?t=520&f=8

Nejdrive rozbal do PC a pak na koren karty nakopiruj __AIO a akmenu4.nds

Vytvor slozku HRY a tam nafrkej vsechny hry, co jsi si zalohoval

Pokud to nepujde ani ted, tak jsem v koncich a do konce tveho zivota skoncis na RC2, bez dalsi podpory :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu