David32 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 zdravim udělal jsem update na 1.7 a při pokusu o soft reset se objeví loaing a pak zčerná obrazovka a pak už se nic neděje a když jsem zkoušel hodit znovu 1.6 tak ta vubec nenaběhne edit:tak už 1.6 jede ale 1.7 pořád soft reset nejde Citovat
0 penthaler Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Smaz veskere soubory __AIO a akmenu4.nds predtim, nez budes kopirovat novy system. Aby ti fungoval softreset, tak musis mit tuhle volbu povolenou v menu (cestina tam je, tak to najdes snaze) Kdyztak pro zajimavost napis, u ceho ti to dela. Je mozny, ze jsi zkousel nejaky HB software a tam to treba jeste zlobi (netestoval jsem u vsech) A co jeste doporucuji -> PORADNE VLOZIT MICROSD DO AK a AK do slotu! Ono se tohle muze obcas dit jen kvuli spatnemu kontaktu nebo jen BORDELU na pinech. BTW. me jede softreset bez problemu (sestava, viz podpis) Citovat
0 David32 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 tak jsem udelal vše podle toho cos napsal a pořád nic a nejde to u žádné z her co mám např. cod4,mario kart apod. Citovat
0 penthaler Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Popravde, nevim v cem muze byt problem, obe hry jsem ted zkusil se softresetem a jede to. Start - nastaveni - zalozka defaultni nastaveni patche - soft-reset - povolit - OK HRA - START - VLASTNOSTI - NASTAV ROM - vse nechat na DEFAULT nebo SOFT RESET - POVOLIT - OK Tohle jsou dve moznosti, jak to nastavit (coz asi vis). Napis mi co mas presne za kartu - microsd (+ velikost), acekard (v POMOC menu akaio najdes HWID a SVN, tak to radsi taky). Dale by me zajimalo, co mas za DSko + jaky FW (v pripade DSi) Mel jsi kartu naformatovanou? Citovat
0 David32 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 toto jsem vše zkusil a nejde to jinak: HW:81,SVN:824 mam dsi 1.2E acekard 2i a 2gb kingston ted jsem to zkoušel i na nds lite tak fakt už nwm Citovat
0 penthaler Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Takze udelame jeste jednu vec. Stahni si http://filetrip.net/f3618-SDFormatter-Version-2-0-0-3.html vse co mas na karte (krome AKAIO SLOZEK) si zkopiruj (zalohuj) na disk do pocitace. Kartu strc do ctecky pametovych karet Spust ten panasonic formater a dej OPTIONS, FORMAT TYPE -> FULL (ERASE ON), FORMAT SIZE ADJUSTMENT - OFF -> OK a spust FORMATOVANI Chvili to potrva, ale melo by to pomoci. Pak si NOVE stahni AKAIO ze stranek http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?t=520&f=8 Nejdrive rozbal do PC a pak na koren karty nakopiruj __AIO a akmenu4.nds Vytvor slozku HRY a tam nafrkej vsechny hry, co jsi si zalohoval Pokud to nepujde ani ted, tak jsem v koncich a do konce tveho zivota skoncis na RC2, bez dalsi podpory :D Citovat
0 David32 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 tak funguje jsi borec diky moc Citovat
Otázka
David32
zdravim udělal jsem update na 1.7 a při pokusu o soft reset se objeví loaing a pak zčerná obrazovka a pak už se nic neděje a když jsem zkoušel hodit znovu 1.6 tak ta vubec nenaběhne
edit:tak už 1.6 jede ale 1.7 pořád soft reset nejde
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.