Robot2037 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Nejaky novy dil FF, ktery vysel v Japonsku uz loni, ale v EU ma vyjit Q3 2010 a US dokonce az Q4 2010. Podle videi se zda ze je tam stary soubojovy system, tedy ne ATB (Active Time Battle), ktery zname treba z remaku FF4 DS. Ani netusim zda se ma jednat o remake nejakeho stareho dilu z NESu...no proste nevim nic, jen to ze to vyjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 No vypadá to zajímavě. Jsem velkej fanda finalu ale o tomhle jsem ještě ani neslyšel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Hooodne vymazleny RPG, prijemna grafika... Uz se na to hodne tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 tak na toto som dost kruto zvedavy :D, aj ked tie rozne nove ff su oproti VII nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak VII bylo podle znalců taky nejlepší že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Já ještě do světa Final Fantasy neproniknul, sice se pořád okolo mě motá, ale zatím jsem neměl odvahu se do něčeho tak velkého a rozsáhlého pustit, ale jakmile mi příjde litko, budou to jedny z prvních her do kterých se pustím. A tohle 4Heroes vypadá velice slibně. Jinak tohle jsem hledal hrozně dlouho seznam FF her které vyšli na NDS. - http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Nintendo_DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak VII bylo podle znalců taky nejlepší že? IMO ano. X byla také potom dobrá, ale nedosáhla na VII. Zbytek byl ještě horší. Nicméně, poslední dobou, tedy od X-2 je to takové pofidérní. Dnes dám radší přednost Shin Megami Tensei (včetně Person). Ale to nejsou hry pro úplně každého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 este som nehral na ds 3 a 4 takze uvidime teraz sa chystam, keby aspon kapan pripominaju VII tak by som bol rad, mohli by spravit port alebo remake pre ds...strasne ma mrzi ze upustili od klasickeho ff tahoveho boja a nahradili ho realtime, proste to stratilo svoje kuzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Ještě pak stojí za zmínku IV a VIII¨. Ty se též daly hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Dovolim si nesouhlasit (jako vzdy :) ). FF7 jsem hral a (jeste) nedohral, ale tak moc me to nechytlo. Grafika je dost divna, to asi uzna kazdy. FF8 ma zajimavy pribeh, ale hratelnost celkove dost pokulhava diky moznosti vyvovolavani summonu bez nejakeho postihu (odecitani MP atd.), coz cini soubojovy system velmi pofidernim a nevyplati se normalne utocit. Pro me nejlepsi bylo FF9 - skvela grafika, skvela hratlenost...ale je fakt ze pribeh je trosku detinsky. Ale i tak pro me nejlepsi dil, zatim. Na FF10 se chystam. FF3 a FF4 na DS me prilis nechytlo, hral jsem FF6 pro GBA coz bylo take docela slusne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 grafika FF VII je uzasna proste tak si FF predstavujem, si pametam ked som sa k tomu dostal tak som nic ine nerobil iba drtil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Příběh VIII. No, IMO má dobrý rozjezd, ale to horší konec. Víceméně se nic nevysvětlí, jen se jde něco udělat. K tomu si vezměme naprosto zvrácené zvraty (sorry, ale tomuhle tedy věřit nebudu) a, z hlediska příběhu, chary vlastně mrtvé. SS IMO zase tak špatný nebyl, jen to levelovaní a systém magie se mi vůbec nelíbil. IX - prostě nevím, ono se jí nic nedá nějak moc vytknout, ale zase ani nijak moc oslavovat. Prostě dobře zarobený kus hry, který z "normálních" FF nijak nevybočuje ani na jednu stranu. Ještě k VII - ta grafika byla i na tehdejší dobu divná, to je pravda. Naštěstí měla obrovskou hratelnost a skvělý příběh, ten už překonává máloco, snad jen XenoGears a Xenosaga. Možná, možná ještě SMT: Digital Devil Saga (oba dva díly, samozřejmě). Ale to jen možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Ten u příběh u VII je naprosto dokonalý(já vůl si ho zkazil PSP verzí Crysis Core) takže už mi na začátku bohužel bylo všechno jasné a připadalo mi to jak honění jedné osoby po mapě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak tato hra uz oficialne vysla, ale jeste jsem ji nikde nezahlednul. Kdyby ji nekdo nasel, tak dejte vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3jL Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Takze, zkousel sem hledat, a nasel sem odkazy na Rom-Freaks. Je tam evropska i americka verze. Americka je patchnuta, evropska ne. Takze kdo este nestahnul nebo nenasel, hodim sem link na US verzi, stahnul sem to, a zatim mi bezi (Acekard2 - Akaio 1.7.1). Have a fun :) http://www.rom-freaks.net/download-5606267-file-5258___Final_Fantasy:_The_4_Heroes_of_Light_%28U%29-nds.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Stáhnul jsem evropskou a pod DSTWO taky běhá, hraju chvíli a vypadá moooc pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Další možnost stáhnutí http://downloadfreeroms.kamranweb.com/2010/10/final-fantasy-4-heroes-of-light-usa.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.