Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light


Robot2037

Recommended Posts

961297_20100528_790screen002.jpg961297_20100528_790screen001.jpg

Nejaky novy dil FF, ktery vysel v Japonsku uz loni, ale v EU ma vyjit Q3 2010 a US dokonce az Q4 2010. Podle videi se zda ze je tam stary soubojovy system, tedy ne ATB (Active Time Battle), ktery zname treba z remaku FF4 DS. Ani netusim zda se ma jednat o remake nejakeho stareho dilu z NESu...no proste nevim nic, jen to ze to vyjde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ještě do světa Final Fantasy neproniknul, sice se pořád okolo mě motá, ale zatím jsem neměl odvahu se do něčeho tak velkého a rozsáhlého pustit, ale jakmile mi příjde litko, budou to jedny z prvních her do kterých se pustím.

A tohle 4Heroes vypadá velice slibně.

Jinak tohle jsem hledal hrozně dlouho seznam FF her které vyšli na NDS. - http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Nintendo_DS

final-fantasy-the-4-heroes-of-light.jpgNDS+4352+Hikari+no+4+Senshi+-+Final+Fantasy+Gaiden.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak VII bylo podle znalců taky nejlepší že?

IMO ano. X byla také potom dobrá, ale nedosáhla na VII. Zbytek byl ještě horší.

Nicméně, poslední dobou, tedy od X-2 je to takové pofidérní. Dnes dám radší přednost Shin Megami Tensei (včetně Person). Ale to nejsou hry pro úplně každého.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este som nehral na ds 3 a 4 takze uvidime teraz sa chystam, keby aspon kapan pripominaju VII tak by som bol rad, mohli by spravit port alebo remake pre ds...strasne ma mrzi ze upustili od klasickeho ff tahoveho boja a nahradili ho realtime, proste to stratilo svoje kuzlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolim si nesouhlasit (jako vzdy :) ). FF7 jsem hral a (jeste) nedohral, ale tak moc me to nechytlo. Grafika je dost divna, to asi uzna kazdy. FF8 ma zajimavy pribeh, ale hratelnost celkove dost pokulhava diky moznosti vyvovolavani summonu bez nejakeho postihu (odecitani MP atd.), coz cini soubojovy system velmi pofidernim a nevyplati se normalne utocit. Pro me nejlepsi bylo FF9 - skvela grafika, skvela hratlenost...ale je fakt ze pribeh je trosku detinsky. Ale i tak pro me nejlepsi dil, zatim. Na FF10 se chystam.

FF3 a FF4 na DS me prilis nechytlo, hral jsem FF6 pro GBA coz bylo take docela slusne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příběh VIII. No, IMO má dobrý rozjezd, ale to horší konec. Víceméně se nic nevysvětlí, jen se jde něco udělat. K tomu si vezměme naprosto zvrácené zvraty (sorry, ale tomuhle tedy věřit nebudu) a, z hlediska příběhu, chary vlastně mrtvé. SS IMO zase tak špatný nebyl, jen to levelovaní a systém magie se mi vůbec nelíbil.

IX - prostě nevím, ono se jí nic nedá nějak moc vytknout, ale zase ani nijak moc oslavovat. Prostě dobře zarobený kus hry, který z "normálních" FF nijak nevybočuje ani na jednu stranu.

Ještě k VII - ta grafika byla i na tehdejší dobu divná, to je pravda. Naštěstí měla obrovskou hratelnost a skvělý příběh, ten už překonává máloco, snad jen XenoGears a Xenosaga. Možná, možná ještě SMT: Digital Devil Saga (oba dva díly, samozřejmě). Ale to jen možná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Takze, zkousel sem hledat, a nasel sem odkazy na Rom-Freaks. Je tam evropska i americka verze. Americka je patchnuta, evropska ne. Takze kdo este nestahnul nebo nenasel, hodim sem link na US verzi, stahnul sem to, a zatim mi bezi (Acekard2 - Akaio 1.7.1). Have a fun :)

post-35613-1468715590744_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu