DaVvE Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2011 Dneska by měla přijít z JRC.cz, tak uvidím. Těším se jak malej. Hraju fifu už tak od 04 :) Citovat
Pennywise Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2011 Hraje tady někdo z vás Ultimate Team? Já skoro pořád, když tak se pochlubte se svým Dream Teamem :) mě se za nějakou tu dobu podařilo vytvořit aspoň toto viz. zde: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#jGowZWxKba88v P.S. Nejsem žádný fanoušek Arsenalu, ale prostě se mi to tam nějak sešlo :D Citovat
mendlik18 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2011 Fifu hraju uz od world cup 2002 tak se moc těším na Fifa12.... Citovat
Sparta1514 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2011 Zdravim,jestli nekdo mate zajem si zaparit tak se ozvete muj nick na psn je stejny jako tady Citovat
Srig Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2011 Nazdar Sparto, někdy spolu určitě zapaříme. Citovat
Sparta1514 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2011 ok tak se potom ozvy na ps Citovat
Kuliss9 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2011 Dají se nějak dávat do PS3 patche do fifi 11? Například se mi velmi líbí CEP 11 patch tak jestli je možné dostat ho i do PS3? Citovat
zac.je.toho.loket Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Čau, hraje ještě někdo FIFA11 online? Občas bych po večerech zahrál pár matchů. Jsem docela noob, hraju to na Pro a manual controls. Klidně bych se joinul i do nějaký ligy. FIFA 12 mě z dema nějak neoslovila... Ozvěte se třeba nebo si mě třeba rovnou přidejte na PSN (zacjetoholoket) Citovat
bekulda Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 jak bráníte? mě to přestává bavit a to sem kua fifař .. křížkem běham okolo nih a kolečkem jim tma strčim nohu ale třeba aby šly hráči do nich jak na to? já furt prohrávam kvuly obraně .. to je jediný co mi na týfle fifě vadí jinak se všecho zlepšilo . Citovat
Ceky Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Fifa 12 je hodně rozporuplná sice kolizní systém ve většině případů je supr, ale totálně podkopává schpnost rozhdodčího logicky a reálně hodnotit fauly..ty sou opravdu nevyvedené na hřišti se většina i hodně tvrdejch soubojů ani neomává jako výhoda a naopak skoro jakejkoliv ve vápně je pískanej jako penalta...hra se mi zdá mnohem častěji padá (online) ne tak kvlůli netu mě to v podstatě nikdy nevypadává u jinejch her ani se neseká ale ve 12 se občas stane že spadne a někdy se sekne v menu a musím resetovat ps3 na tvrdo....což přidáší problém s auto ukládáním kdy hra neukládá příliš doékonale na to že to často padá(jeden úspěch u virtuala sem dělal v asi 4x) Zpět ke hře, bránění se mi líbí tak na půl někdy to trochu chybuje ale ve většině případů se vyplaí to požít(když s tím umíte) dál mi vadí v pro clubech pokud hrajete proti jinému klubu a protihráči nehrají za všechny hráče a jsou tam "boti" tak nejdou nejen předběhnout ale ani obehrát jsou zkrátka téměř dokonalí (virtual pro na hodnotě 85) ...to je asi vše zkrátka to co nabízela fifa 11 mi vyhovovalo jelikož jsem si na ní zvyknul a tak si myslím že si stejně všichi zvyknou ... Citovat
san andreas Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2011 Nechcte nekdo udelat ligu ve fife 11? Rad bych hral, kdyztak si me pridejde. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.