radator Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ^^ nedá, ten systém je náhodou moc dobrej ;) můžete ni alespoň vysvětlit kdy kliknout abych to kopl co nejlip ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ^^ zkus si na tréninku kopnout nějaký pencle, máš tam aji možnost mít zapnutý takový pomocný kolečko abys viděl kam střela pude ;) a někde v menu sou dokonce nějaký tutoriály přece ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 A na youtube určitě budou také.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Čau, byl z vás někdo již v Creation Centre? Kde se ukládá promo kód? Nemůžu uložit svůj tým a hráče... Díky moc J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Hrace a tym si musis zalozit na www.easportsfootball.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 FIFA ULTIMATE TEAM 11 Poslední roky si hráči fotbalové hry FIFA mohou užívat herní režim Ultimate Team, který vždy vyšel několik měsíců po vydání samotné hry. Bez tohoto režimu se hráči neobejdou ani tento rok. Šéf EA Sports, Peter Moore, dnes oznámil, že Ultimate Team do hry FIFA 11 vyjde už v listopadu, a bude dostupný zdarma pro všechny majitele původní hry. To je určitě hodně dobrá zpráva. „Jsme nadšeni, jak hráči v minulém týdnu přijali FIFU 11. Rovněž jsme rádi, že můžeme nabídnout jeden z našich nejpopulárnějších herních režimů - FIFA 11 Ultimate Team, letos v listopadu plně zdarma. Je to velký mezník pro EA Sports. Překonali jsme prodejní rekordy, recenzenti FIFU 11 chválí jako jednu z nejvíce autentických a inovativních her. Fanoušci poté hrají spolu po celém světě a už nyní mají rekordní počet online her,“ řekl Peter Moore. zdroj: konzolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heimdallr Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Je možný, že FIFA 11 neni v Playstation Store? Našel jsem tam jenom demo... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 a co bys tam chtěl mít ? ke stažení plnou hru ?to zatím určitě nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heimdallr Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 hmm, a když si koupim placku na BD, tak jí budu muset mít pořád v mechanice, abych mohl hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 no to určitě,na store se dostanou jenom nějaký hry,ale tak myslím že to není problém,vstát a hodit tam placku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 neeeee staci kdyz si tu placku budes tocit na prste :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 delam neco spatne, nebo se mi v manazerskem modu nepricitaji penize? kdyz odehraju zapas, tak vzdy vidim v tom malem okenku (kde se ukazuje dalsi souper) polozku, kolik jsem dostal penez, ale nikde se mi nepricitaji...vi nekdo, co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Hrál sem demo a dost mě zklamalo. Zápas 0-0 a pak penalty a ani z nich sem nezkoroval,co to má být za kravinu. Ve Fifa10 vše v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 pencle mě náhodou baví ve Fifě 11 snad nejvíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Tiez si myslim ze penalty su fajn , treba sa to naucit kopat konecne to neni take lahke ze aj ten co v zivote nehral fifu da hocijako gol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Zkoušel sem cokiliv nepomohlo to, kolikrát sem ani nemířil a šlo to vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Najskor udavas presnost a silu ... presnost musis mat v tom zelenom a silu nedavaj velmi velku a potom s joystickom vyberes do ktorej strany chces kopnut ... ked budes drzat do ktorej strany chces kopnut uz vtedy ked udavas smer a silu tak vzdy penaltu posere a da vedla alebo prestreli ... cize najskor das presnost a silu a potom vyberes do ktorej strany chces kopnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Penalty sice nejsou tak lehoučké jako v 10, ale vždyť přímo ve hře je trénink na penalty a myslím, že i tutorial video, stejně jako všude na internetu, s prominutím to by pochopil i největší ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 tak vcera prvni hack, nahraju si karieru, podivam do sestavy a...tohle se mi stalo i ve fifa10, ani nevim, co to ma znamenat :) ghost team :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Zdarec.Trochu off:Nekoukal někdo z vás na aukro?Viděl jsem tam fifu 11 za cca 500.Že si tu hru stáhnu od EA.Nezkoušel to tu někdo?Moc tomu nevěřim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Hrajete někdo Be a Pro? Nějak pořád nemůžu přijít na to, jak nebo kdy se můj hráč naučí dělat kličky... Normálně ve hře s jakýmkoliv týmem je to hračka, ale v Be a Pro to můj hráč ne a ne udělat, nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Hrajete někdo Be a Pro? Nějak pořád nemůžu přijít na to, jak nebo kdy se můj hráč naučí dělat kličky... Normálně ve hře s jakýmkoliv týmem je to hračka, ale v Be a Pro to můj hráč ne a ne udělat, nevíte někdo co s tím? Tak jestli je to jako v desítce,tak se kličky učí tím jaké má dovednosti s balonem.Na začátku nic moc,ale postupně jak se upgraduje se učí sám od sebe nové. A jestli to neni tak jako v desítce,tak sory za spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 První kličky si odemkneš tím, že budeš dělat nožičky. Ve hře je nápověda jak všechny kličky udělat, takže neni problém si odemknout všechny kličky během 5ti minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 První kličky si odemkneš tím, že budeš dělat nožičky. Ve hře je nápověda jak všechny kličky udělat, takže neni problém si odemknout všechny kličky během 5ti minut. Aha, tak díky už nožičky dělat můžu, muselo se mi to tedka odemknout, díky moc dál už si snad dám rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Jestli by si někdo chtěl zahrat tak si mě přidejte psn: Kaulyjunior ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.