Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sniper Ghost Warrior

Dunky

Recommended Posts

Tak po dohrání celé hry snad mám nárok si hru ohodnotit, jak libo.

Ale jestli to chceš zdůvodnit.

Tak tedy grafika hry je velmi příjemná při slušných nárocích. Příběh je kvalitní béčko, nechybí tam zvraty, ale není to nic, co by člověk nečekal, nebo neviděl. Mise za snipera jsou hodně povedené, řekl bych jedny z nej, co jsem viděl v poslední době. Naproti tomu mise za útočný tým mi moc nesedly, klidně bych je tam vynechal. Hra má standardní délku dnešních FPS, jinými slovy nic moc. Bohužel hodnotím jenom singl, protože když jsem to hrál, nebyly ještě spustěné servery na mulťák. Trošku mi taky vadilo, že se celá hra odehrává v podstatě na jednom ostrově, kdyby tam byla nějaká odbočka jinam, vůbec bych se nezlobil.

Takže pro mě nadprůměrná hra, která ale nemá na top věci. Nicméně Modern Warfare 2 by ode mě dostal kolem 80 %, Kobra 11 Crash Time 3 jsem jinde hodnotil 78 %.

Snipera bych doporučil tomu, kdo měl rád například Project IGI (jestli to teda tady někomu něco říká). Rozhodně od City Interactive jedna z nejlepších her, co dělali.

Česká verze potěší, přestože dialogů tam není moc. Nicméně kvalitu hodnotit nebudu, to by nebylo objektivní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo mise zaq snipera jsou slušný ... t akční mise to byl děs .... ta zbran vůbec nekopala jako bych střílel slepejma a oni jenom herecky padali ... máš asi pc že? když říkáš že servery ještě neběží protože se s tím připojovat na live ted je sebevražda

Odkaz ke komentáři

Mám to nainstalované, ale jediné co se mi libí je ta grafika a bullet time. Kdyby tam nebyly jen automatky, bylo by to dobré. A hra má dost bugů. Např. často se mi stává že při zoomu střílím na týpka a on nic, ani krev, nic.

Odkaz ke komentáři

A nestřílíš při větru a tedy vedle? Tohle se mi za celou hru nestalo.

ne-e, týpek je třeba 10 metrů ode mě a nehýbe se.

taky se vám na pc ukazuje ten červený kroužek? osobně jsem ho ze začátku chtěl vypnout ale jak jsem koukal že vítr se neustále mění tak jsem si to radši nechal :D

Já jsem první nevěděl, na co tam je, ale pak mi to došlo. :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu