Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Tak po dohrání celé hry snad mám nárok si hru ohodnotit, jak libo. Ale jestli to chceš zdůvodnit. Tak tedy grafika hry je velmi příjemná při slušných nárocích. Příběh je kvalitní béčko, nechybí tam zvraty, ale není to nic, co by člověk nečekal, nebo neviděl. Mise za snipera jsou hodně povedené, řekl bych jedny z nej, co jsem viděl v poslední době. Naproti tomu mise za útočný tým mi moc nesedly, klidně bych je tam vynechal. Hra má standardní délku dnešních FPS, jinými slovy nic moc. Bohužel hodnotím jenom singl, protože když jsem to hrál, nebyly ještě spustěné servery na mulťák. Trošku mi taky vadilo, že se celá hra odehrává v podstatě na jednom ostrově, kdyby tam byla nějaká odbočka jinam, vůbec bych se nezlobil. Takže pro mě nadprůměrná hra, která ale nemá na top věci. Nicméně Modern Warfare 2 by ode mě dostal kolem 80 %, Kobra 11 Crash Time 3 jsem jinde hodnotil 78 %. Snipera bych doporučil tomu, kdo měl rád například Project IGI (jestli to teda tady někomu něco říká). Rozhodně od City Interactive jedna z nejlepších her, co dělali. Česká verze potěší, přestože dialogů tam není moc. Nicméně kvalitu hodnotit nebudu, to by nebylo objektivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 jo mise zaq snipera jsou slušný ... t akční mise to byl děs .... ta zbran vůbec nekopala jako bych střílel slepejma a oni jenom herecky padali ... máš asi pc že? když říkáš že servery ještě neběží protože se s tím připojovat na live ted je sebevražda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Jo, já testoval PC verzi. Zajímavé je, když jsem se teď koukal i na Xboxovou, že na Xboxu to opravdu nekope, ale na PC kopala dost. Nevím, proč to tak moc upravili na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Mám to nainstalované, ale jediné co se mi libí je ta grafika a bullet time. Kdyby tam nebyly jen automatky, bylo by to dobré. A hra má dost bugů. Např. často se mi stává že při zoomu střílím na týpka a on nic, ani krev, nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 A nestřílíš při větru a tedy vedle? Tohle se mi za celou hru nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 taky se vám na pc ukazuje ten červený kroužek? osobně jsem ho ze začátku chtěl vypnout ale jak jsem koukal že vítr se neustále mění tak jsem si to radši nechal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 A nestřílíš při větru a tedy vedle? Tohle se mi za celou hru nestalo. ne-e, týpek je třeba 10 metrů ode mě a nehýbe se. taky se vám na pc ukazuje ten červený kroužek? osobně jsem ho ze začátku chtěl vypnout ale jak jsem koukal že vítr se neustále mění tak jsem si to radši nechal :D Já jsem první nevěděl, na co tam je, ale pak mi to došlo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Ten kroužej je jen při Easy ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Kroužek je na easy i na medium, na hard mám takový dojem není a myslím, že jde vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Ok díky, právě to stahuju :) na jakou obtížnost hrajete vy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Už na žádnou. Na medium jsem hrál, druhou hru už poletím na easy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Už vypaluji, je obtížnost "Medium" dost těžká ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 jak pro koho že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Tak já hraju na easy a někdy to mám tak tak. Ale to je tím že já nejsem ten typ co si všechno naplánuje, plíží se atd. Vletím tam a všechny vystřílím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Tak já hraju na easy a někdy to mám tak tak. Ale to je tím že já nejsem ten typ co si všechno naplánuje, plíží se atd. Vletím tam a všechny vystřílím :D xD tak já jsem tak poloviční opak, pojedu na "Medium" no xDxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Sniper Ghost Warior prej běží na Chrome enginu 4.0 není to ten nejnovější od Techlandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 mam problem s misi Sneak into an enemy camp. Je tam deset vojaku, a i kdyz se tim kempem proplazim tak me stejne uvidi , je to to jak zacinas u ty lode s tema dvouma rebelama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Tu jsem udělal tak na po 5té. Šel jsem po těch bodech až do stanu, kde je u okna týpek, proplížil jsem se za ten stan, k tomu autu, ale bylo to tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Na Xzone to maji s ceskymi titulky pro xbox, ale v komentarich lidi pisou, ze jim to doslo v anglictine. Nevite nekdo jak to teda je? je to vubec teda lokalizovane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.