tekken90 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Dnes večer se uskuteční tisková konference Microsoftu na E3, přičemž trošinku nečekaně se už nyní dostala na veřejnost dvě velká tajemství, kterými chtěl Microsoft uhranout všechny hráče a herní novináře. Prvním je odhalení Slim verze konzole Xbox 360, která je o něco menší jak současný model, ale co je nejdůležitější, obsahuje 250 GB pevný disk a v základu má integrovaný Wi-fi adaptér. Zdá se tak, že letošní E3 bude opravdu bohatá na zajímavá oznámení. Jen abychom se vše nedozvěděli před tiskovými konferencemi. - 250GB disk - integrovaná wifi - menší rozměry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 To se povedlo no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 No vypadá to dost hrozně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 hlavne to nevypada jako slim, vypada mensi na vejsku, ale ze by byla podle ty fotky nejak vyrazne hubenejsi nez normalni xko tak to nevim no... hlavne uz se to xku moc nepodoba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Jenom doufám že tohle není konečná podoba ..... Protže pokud to takhle bude konečně vypadat tak to nikdo nekoupí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Tak je to konečně oficiální :) info o Valhalle se objevilo už před několika měsíci - http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=cs&sl=en&tl=cs&u=http://gaming.hexus.net/content/item.php%3Fitem%3D22951&rurl=translate.google.com&twu=1&anno=2&usg=ALkJrhiVC0nVStnDzm10pN-STFEaZleM3w. Představit by se to mělo dneska v 19.00? Interní HDD moc jako plus nevidim, naopak wifi je fajn ... uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Jenom doufám že tohle není konečná podoba .....Protže pokud to takhle bude konečně vypadat tak to nikdo nekoupí :D Ale co povídáš - konzoli si přece nekupuju kvůli vzhledu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Ale co povídáš - konzoli si přece nekupuju kvůli vzhledu !! No to je pravda , ale mě osobně se líbí stávajcí design Xboxu , zatíco to slimko ... no nevim prostě se mi vůbec nelíbí ten větrák , a přijde mi to nějaký křivý ( skosený ) . Můj názor .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Teda, mně se to zase líbí, to zkosení je hodně zajímavý, já bych si to k televizi postavil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Dámy a pánové, cena za nejškaredější design konzole putuje přímo k Microsoftu za nový Xbox slim. Gratulujeme!!! Sice málokdo při koupi konzole hledí na na design, ale já bych tohle v obývacím pokoji vedle televize mít nechtěl... I stará verze Xka oproti tomuto vypadá jako designový majstrštyk. (edit: berte prosím jen jako můj názor na Xbox 360 Slim, protože už jsem se doslechl, že příspěvek do veřejného diskusního fóra je v dnešní době bráno jako ignoranství, dokonce "blbé" ignoranství) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mě se to líbí.. :) Marwa je blbej ignorant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crackhead Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Konzoli si clovek sice nekupuje kvuli vzhledu jak psal toro, ale urcite se najdou lidi, pro ktere je dulezity a muze hrat urcitou roli ve vyberu (at uz xbox vs ps nebo xbox vs xbox slim). I ja osobne bych si radsi koupil klasiku, pokud by teda nebyla drazsi. Jinak sem rad, ze sme se konecne dockali integrovane wifi. Jinak nevim, proc by mel Marwa byt "blbej ingorant", rekl svuj nazor a to slusne, to se snad nesmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Představit by se to mělo dneska v 19.00? Interní HDD moc jako plus nevidim' date=' naopak wifi je fajn ... uvidíme.[/quote']No mám dojem ,že MS má představení v rozmezí 19:00-23:00 takže bude na co koukat... BTW ten box vypadá vážně děsně,ale wifi uvnitř se mi líbý .;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Jediné výrazné plus , nehledě na ten HDD je určitě WiFI to je tak to vše se mi na něm líbí , vzhled není až tak hroznej pro Konzoli ale je hroznej pro Xbox 360 ! Nový slim(ko) sem si představoval tak, že bude podobné svému bratrovi (klasickemu Xku) a ne že bude naprosto odlišné, toto pro mě prostě není Xbox 360 ... (vzhledově hlavně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mě se líbí , narozdíl od současnýho Xboxu kterej vypadá jak ňáká čínská hračka ( zvlášť bílej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Pokud takhle bude vypadat, tak výraznej pokrok od předchozího designu :). Konečně se něčeho microsoft nebojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mě se to docela líbí.. a ten HDD integrovanej spíš teda beru jako plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 xD to si teda koupím vypadá to dobře konečně výraznější změna , zatim mam arcade takze pockam na pristi rok xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Hm, na první dojem jsem byl překvapen. Když se na to trochu déle koukám, tak to celkem ujde. Ale víc se uvidí na videu a vůbec, nejlepší je ho vidět naživo... Takhle těžko říct z toho obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 No já nevím, jak ostatním, ale mně to přijde vzhledově úplně stejné. Jediné, co udělali je, že to v prostředku zúžili a máme "slim"... Ale integrovaný HDD i WiFi se hodí, mno :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mě se to docela líbí.. a ten HDD integrovanej spíš teda beru jako plus. Cim je lepsie integrovane HDD, od terajsieho? Ked ho v pripade poruchy mozes reklamovat akurat s celym xboxom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 trezzor HDD snad půjde vytáhnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Tak změnil jsem názor, teď o něm mluví na E3 a když sem viděl kvalitní náhledy ze včech stran tak vypadá hodně futuristicky a je to fakt pěknej kousek.... Edit: taaak a už je v prodeji :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Teda me se ten design nelibi, je urcite zajimavej, futuristickej ale leskly uz mam z PS3 dost a ty hrany se mi nelibi, ale urcite pro spoustu lidi super. HDD i WiFi se hodi ale za flash bych to asi nemenil xD zvlast kdyz ty funkce muze mit i starej box. Je zajimavy jak Sony sla z leskly na matnou a Microsoft zas z matny na lesklou. V tomhle bych spis dal na Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Tak tak, ta lesklá se k tomu nehodí, úplně to kazá ten novej design, kterej vypadá fakt zajímavě. Škoda... Jnak v prodeji bude už tento týden! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.