Johny xXx Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Momentálně mám 3 nabídky na výběr,které bych mohl okamžitě mít (jsem ve spojení s prodejci) a jsou to : 1.Playstation 3 60Gb EU verze kupovaná v Čechách s plným záručákem za 12000,-Kč 2.Playstation 3 60Gb EU verze kupovaná v Čechách s plným záručákem za 12000,-Kč 3.Playstation 3 60Gb EU verze kupovaná v Čechách použitá se záručákem za 11000,-Kč Všechny nabídky jsou super ! Pls poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 jakej je rozdíl mezi první a druhou nabídkou ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny xXx Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Vlastně žádný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny xXx Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Já osobně jsem zatím pro 3.nabídku (asi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Já nvm , ale když de o HW tak rač kupuju nové ,ale je to na tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Hmmm tak asi 1....Je to sice o 1000kc srazsi ale radsi bych si priplatil za uplne novou konzoli :) Ta tisicovka uz tam nehraje takovou roli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 jj bral bych teda druhou nebo první to je jedno, přijde mi to stejný :D:D ale proč si nepřiplatit litr a mít uplně novou a máš záruku, že s tim nikdo nezacházel, jak prase... takže určitě novou, litr není žádnej rozdíl a 12 000kč je skvělá cena ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny xXx Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Hmmmmmmmmmm . . . . asi jo,změnil jsem názor,budu brat asi jednu z těch nových a asi vezmu tu 2.,protože tam mi nabízel odeslání pomocí poštpvní služby EMS,než osobní převzetí v 1.případě v Praze (jsem Pardubického kraje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 tak to já bejt tebou bych spíš tu osobku ;)..do Prahy to zas tak deleko není ;)..a PS3 si nechat poslat :D..no jak chceš :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny xXx Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 On mi napsal,že jenom jestli chci,tak mi ji pošle,ale jestli ne,tak osobní převzetí.Nevíte,co je to ta poštovní služba EMS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.