Johny xXx Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Momentálně mám 3 nabídky na výběr,které bych mohl okamžitě mít (jsem ve spojení s prodejci) a jsou to : 1.Playstation 3 60Gb EU verze kupovaná v Čechách s plným záručákem za 12000,-Kč 2.Playstation 3 60Gb EU verze kupovaná v Čechách s plným záručákem za 12000,-Kč 3.Playstation 3 60Gb EU verze kupovaná v Čechách použitá se záručákem za 11000,-Kč Všechny nabídky jsou super ! Pls poraďte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
folty.hans Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 jakej je rozdíl mezi první a druhou nabídkou ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny xXx Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Vlastně žádný :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny xXx Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Já osobně jsem zatím pro 3.nabídku (asi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisXP Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Já nvm , ale když de o HW tak rač kupuju nové ,ale je to na tobě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:.Dragunov.: Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Hmmm tak asi 1....Je to sice o 1000kc srazsi ale radsi bych si priplatil za uplne novou konzoli :) Ta tisicovka uz tam nehraje takovou roli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouwmeester Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 jj bral bych teda druhou nebo první to je jedno, přijde mi to stejný :D:D ale proč si nepřiplatit litr a mít uplně novou a máš záruku, že s tim nikdo nezacházel, jak prase... takže určitě novou, litr není žádnej rozdíl a 12 000kč je skvělá cena ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny xXx Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Hmmmmmmmmmm . . . . asi jo,změnil jsem názor,budu brat asi jednu z těch nových a asi vezmu tu 2.,protože tam mi nabízel odeslání pomocí poštpvní služby EMS,než osobní převzetí v 1.případě v Praze (jsem Pardubického kraje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekken90 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 tak to já bejt tebou bych spíš tu osobku ;)..do Prahy to zas tak deleko není ;)..a PS3 si nechat poslat :D..no jak chceš :ok: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny xXx Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 On mi napsal,že jenom jestli chci,tak mi ji pošle,ale jestli ne,tak osobní převzetí.Nevíte,co je to ta poštovní služba EMS ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts