Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

jak píše Rocky, takto to lze udělat, ale už minule jsem si všiml, že po update PS+ se mi XMB menu v sekci, kde jsou ikony PSstore a Whats new? (nejsem teď u PS3) přibyla ikonka žlutého pluska, po kliku na něj se něco přechroustalo, hodilo mě to rovnou do store a Crysis a Ratchet tam byly hned zdarma, ikona PS+ v XMB poté zmizela a objeví se zase po dalším update PS+, po včerejšku je to ověřené na 100%, to je zřejmě ta informace, že máme platné plus pro nově přidaný obsah. Zkuste to taky někdo prověřit a dejte info..

ta ikona je v menu pořád, ale jen pokud nejsi přihlášený na ps+ účtu...nebo ještě předtím (když zapneš ps) než se ti to stihne přihlásit do psn...po přihlášení zmizne ;)

• Odpovědi 3.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zdravim mam takovej problem stahl jsem si Crysis 2,všechno v poradku nainstaloval zvolil češtinu a chvilku hral.pak jsem vypnul a šel spat a dnes rano jsem chtel pokračovat ale je to samo od sebe v EN a ja nemužu proste přijit nato kde se nastavuje jazyk.Moc dík za pomoc uz jsem prošel cele menu a nic.

mě se ti to stávalo s BD verzí, tak zkus jestli to není stejné. když jsem jazyk nevybral hned na úvodní obrazovce při spouštění, naládovala se mi EN verze a musel jsem restartovat hru a čekat na začátku u toho, abych vybral CZ, ve hře jsem na to nepřišel. je to už před rokem a půl, ale matně si vzpomínám, za vyzkoušení nic nedáš...

Rowane, jestli to free nebylo jen na trial...ale už maj amíci taky novej eshop, jen v japonsku ještě jedou na starým...:)

Odesláno
Tak se potom neptej :D a aj je stejne lepsi...

ne, bf3 opravdu neni zdarma :D je to full game ale jen na hodinu - trial

tak jak my vysvetliš tohle dal jsem stahovat bf3 potom jsem to asi po hodině vypol zapol jsem to druhej den a koukam začalo stahovati tam kde to skončilo a zajimavé je že ted mam u bf3 purchased preloženo do češtiny KOUPIL žeby další chytrolín kterej neví co je ps+

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu