Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší sluchátka pro hudbu

ihaveyou

Recommended Posts

Pomer Cena X Vykon urcite Kossy. Zvlast kdyz mate dozivotni zaruku - to je pak pohoda ;)

Skullcandy jsou pekne, to je ale tak asi vsechno.

Sennheisery jsou take dobre, o neco lepe zvladaji vysky, nez Kossy, ale stale preferuji Kossy kvuli dozivotni zaruce. Ale je to vec nazoru. Kossy a Sennheisery jsou imho zhruba na stejne pricce.

Yamaha, Pioneer a Denon take nemusi byt spatne - ma s nima nekdo zkustenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tvým názorem na skullcandy maximálně souhlasim, vlastnil jsem Skullcandy Lowrider a naprostá nespokojenost se zvukem. Některé Sennheisery jsou fakt dobré, jsou s Kossy tak na stejné úrovňi. Já vlastním Porta Pro s 24 měsíční zárukou a stačí mi to, nechovám se k nim abych je musel každý dva měsíce reklamovat jako můj kamarád :D.

Odkaz ke komentáři

určitě sennheisery... vlastnim modelovou řadu koss která už se nyní neprodává takže na označení už si nevzpomenu.. původní cena před 4ma rokama 1200kč.. a během těch 4 let jsem díky záruce do nich investoval přibližne 1000kč.. 5x jsem je posílal na reklamačku z toho 2x v normální záruční době.. když už nezačali chrastit tak přestalo jedno sluchátko hrát nebo mi praskla izolace kabelu.. prostě ne.. do kossu už nikdy nepůjdu.. oni ví proč tu záruku dávat doživotně..

co se týče zvuku paráda.. co se týče kvality zpracování fuj ..

příští sluchadla budou sennheisery (:

Odkaz ke komentáři

Přesně Skullcandy jsem taky měl o dopadlo to tak že jsem je nechal ležet na skříncě jako výstavu normálně jako káždý člověk jsem poslouchal hudbu a nezacházel jsem s nima ''hrozně'' ale prostě po měsíci začal ''chrčet'' zvuk a pak konec ! byly v ...... ale protože jsou pěkné tak jsem si je nechal na výstavu ! :) Jinak nějaké Koss skoro vůbec neznám ale Panasonic mám (ty malé) a hlasitost vysoká a mám je dva roky a zvuk pořád jako by byly nové s nima ani jeden problém

Odkaz ke komentáři

No z těch co jsou vypsaný, tak jednoznačně Sennheiser. Kossy maj dobrej důvod pro tu doživotní záruku :D Už to není to, co to bejvalo a jsou bohužel hodně kazový.

Spousta specializovaných firem na audio techniku ti tady chybí, ale většina lidí si stejně vybere nějakou cenově dostupnou značku a ne sluchátka za 20 000Kč, když je maj jen k MP3 :)

Odkaz ke komentáři

Chybí tu třeba AKG nebo Grado, ale pro obyčejné smrtelníky je nejlepší sennheiser. Dají se pořídit za rozumnou cenu a hrajou výborně. Spolubydlící má Sennheisery HD 555 a to je opravdu zážitek na nich něco poslouchat, bohužel mu kabel překousal králík :). Jinak tady na těch stránkách je dost info o sluchátkách, kdyby to někoho zajímalo: http://www.sluchatka.net/ http://in-ear.cz

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Ahoj, nejdřív chci poděkovat za tohle vlákno, alespon tu nebudu přidělávat práci. Zase po nějaké době koukám po nových sluchátkách a nemůžu si vybrat, tak doufám že mi tu pomůžete :). Chtěl bych in ear sluchátka tak do 800,- dříve jsem měl Creative EP-630, KOSS Patchfinder, Sennheiser CX270 a několik dalších méně známých. KOSS mě svými sluchátky zklamal, naopak Creativ mile překvapil. Se Sennheiser mám taky pozitivní zkušenosti, ale zase jsou dražší. Největší problém mi dělá cena, protože na trhu je spousta sluchátek s podobnou specifikací, ale cena je naprosto odlišná. Nepotřebuju mít ty nejlepší sluchátka na trhu, ale potřebuju aby mi nějakou dobu vydržely, proto mám takové dilema. Nevim jestli mam investovat do dražích sluchátek, je v nich opravdu takový rozdíl? Hodně mě láká KOSS, protože nabízí doživotní záruku, ale příspěvky v tomto vláknu mě od nich odradily. Jak velká je šance, že narazím na poškozená sluchátka z výroby?

Zatím se rozhoduju mezi http://www.alza.cz/creative-earphones-ep-630-d61759.htm, http://www.alza.cz/creative-ep-650-chrome-d136204.htm, http://www.alza.cz/sluchatka-creative-backphones-ep-635-d101430.htm, http://www.alza.cz/sennheiser-cx-200-street-ii-d169901.htm, http://www.alza.cz/sennheiser-cx-280-d153374.htm a http://www.alza.cz/koss-ke-29-cerno-stribrna-d134332.htm.

Máte s nějakými z nich nějaké zkušenosti? Orientuju se na správná sluchátka nebo si mam koupit uplně jiné? Doporučíte mi nějaké?

Za všechny odpovědi už dopředu děkuju. Omlouvám se za tolik otázek, ale opravdu si nevím rady a chi ít jistotu, že konečně investuju do správných sluhátek

Odkaz ke komentáři

Nikdo nic? Doufám, že je to způbený sekcí a ne mnou :). Omlouvám se za dva příspěvky za sebou, nechci tady nijak spamovat, ale docela na to pospíchám, za par dní jedu na dovolou a tam bych už je chtěl mít, takže nemohl by mi někdo pomoci? Nebo nebyl by aspon odkaz na nějaké forum zaměřené přímo na sluchátka?

Odkaz ke komentáři

Já mám Creative EP-630 a jsem s nima strašně spokojenej. Sluchátka za tak malou cenu a tolik muziky. Doporučil jsem je pár kamarádům a taky si je nemůžou vynáchválit. Každej hodně řeší sluchátka, ale pokud má člověk nekvalitní mp3(myšleno hudební soubor), tak může mít sluchátka od Chucka Norrise a budou mu naprd. Znám plno lidí, který poslouchaj hudbu na defaultních sluchátkách od nokie, nebo od ipodu, ale ty stojej fakt za hovno. Já máím hlavně problémy s tím, že mi některý pecky vypadávají z levýho ucha, takže musím mít špunty a zrovna ty od ipodu mně po jednom kroku hnedka vypadly. :) Kossy se pořád dokola opjevují, protože to jsou prostě Kossy, jinak s nima nemám vůbec dobrou zkušenost. Měl jsem plugy, což jsou nejhorší sluchátka vůbec. Doma mám ještě Porta Pro, ale ty hrajou strašně plochý zvuk a nejsou izolovaný, takže každej kolem tebe slyší, co posloucháš. Za tu cenu kossy fakt e-e. Co jsem mohl poslechnout Sennheisery, tak ten zvuk byl stejnej, jako zmejch Creative EP-630 až na to, že stojí 2x víc. Vybíral jsem podle toho, že s nima budu někdy sportovat, že kabel bude dost namáhán a že je i někdy můžu ztratit. :) Sluchátka za X tisíc jsou sice pěkná věc, ale např. mp3 v 128kbit kvalitě to moc nevytrhnou.

Odkaz ke komentáři

Moc děkuju za odpověd, spíš se rozhoduju mezi Creative a Sennheiser, KOSS mě taky hodně zklamal, zvuk byl nekvalitní a provedení taky za moc nestálo. Jak už jsem říkal, EP-630 jsem měl a vyhovavaly mi, navíc mají bezkonkurenčně nejnizší cenu, ale vzhledově mi připadají strašně strohé. Po vzhledové strance se mi více líbí EP-650, jsou víc nápadný tim chromovým nástřikem, ale nechci zase platit 100,- jen za trošku jinou barvu, kvalitou reprodukce si nejsou odlišný, alespon podle popisu. Uvědumuju si, že vzhled je to poslední na čem by mi mělo záležet, ale trošičku mě to láká. Naposledy jsem měl Sennheiser CX270 a ty vydržely až neuvěřitelný věci, bohužel ted už jen chrčej a papíry jsem ztratil :(. Už mi takhle odešlo spousta sluchátek (odešel kabel u konektoru právě jak Ty říkaš) a kvůli tomu mě láka právě doživotní záruka u KOSS, ale zase se bojím kvality. Když se nad tim tak zamyslim, tak mě ani na kvalitě reprodukce moc nezáleží. Často poslouchám jen na jedno ucho (ve škole, venku, na fotbale...jen doma občas s oběma), takže moc si toho kvalitního zvuku neužiju. Spíš mi záleží na tom, aby mi dlouho vydržely a EP-630 mi právě odešly...vlastně mi po nějaké odešly prakticky všechny sluchátka co jsem častěji používal, nejdýl vydžely Sennheiser. Chápu, že si za to můžu sám tim jak se k nim chovám, ale líp se k nim chovat nedokážu, když je mam celej den kolem krku...

KOSS Porta Pro mám taky a právě mi vadí to tlumení okolního zvuk, který prakticky neni žádný, takže mam na výběr ze dvou možností když jsem někde venku. Pustim zvuk naplno abych otravoval všechny lidi v okolí nejmín 2-3 metrů a nebo nic neuslysim. Poslední dobou je používám jen občas doma.

Odkaz ke komentáři

Nemyslím Porta Pro, ty hrajou perfektně, jen mě vadí, že jsou pro mě a snad nejenom pro mě nevyužitelné venku. V mém prvním příspěvku jsem si stěžoval na Pathfinder, nejsem si jistý tím názvem, měl jsem je už před nějakou dobou...jsou to ty jak mají molitanové nástavce, které se nejdřív zmačkají, zasunou do ucha a tam se pak zase roztáhnout.

Odkaz ke komentáři

No, jak já mám třeba Koss plugy a nesouhlasím s tím jak tady někdo psal že jsou to nejhorší sluchátka vůbec. Co se mě týče zvuk mi přijde dost kvalitní, jediné co mě občas nasere je, že když je do toho ucha fakt pořádně nenarvu, tak vypadávají co 5 kroků ... ale jinak v kombinaci s mým iTouchem si ten zvuk nemůžu vynachválit :)

Odkaz ke komentáři

No, jak já mám třeba Koss plugy a nesouhlasím s tím jak tady někdo psal že jsou to nejhorší sluchátka vůbec. Co se mě týče zvuk mi přijde dost kvalitní, jediné co mě občas nasere je, že když je do toho ucha fakt pořádně nenarvu, tak vypadávají co 5 kroků ... ale jinak v kombinaci s mým iTouchem si ten zvuk nemůžu vynachválit :)

Jasně, já to psal jako z mýho pohledu, můj názor na ně. :) 100 lidí 100 chutí. :)

Odkaz ke komentáři

Jasně, já to psal jako z mýho pohledu, můj názor na ně. :) 100 lidí 100 chutí. :)

Jasný no :D

jen tak pro zajímavost přidám takovou malou zkušenost se Skullcanďákama, kamarád si je nasadil na hlavu a ony se rozlomily na tři díly, a to musím potvrdit že je fakt nijak neroztahoval ... prostě kvalita za dobrou cenu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu