tekken90 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2010 Portal 2 na PS3 s podporou Steamworksu Pokud jste sledovali tiskovou konferenci Sony, tak jistě víte, že největším překvapením bylo příchod Gabe Newella z Valve, který oznámil hru Portal 2 pro Playstation 3. Sen většiny majitelů Playstationu 3 se v tu chvíli stal skutečností a nadšený sál jen nevěřícně zíral na Gaba, jak se omlouvá Sony a říká, že se diví se, že mu ještě někdo ze Sony nedal na tlamu. Celé představení si můžete prohlédnout v novince. Pro majitele Playstationu 3 je nejdůležitější to, že hra Portal 2 vzniká pro jejich konzoli přímo ve Valve a dokonce bude podporovat Steamworks, přes který se budou automaticky stahovat updaty a hra bude využívat i dalších výhod Steamu. Podle Gaba Newella tak bude Playstation 3 verze lepší, jak ta na Xboxu 360. Wow. Valve možná přinese na PS3 i své starší hry Když se na tiskové konferenci Sony objevil Gabe Newell z Valve, byl to hodně velký šok. Po prohlášeních jako „PS3 je ztráta času“ by konference Sony bylo to poslední místo, kde bychom Gaba čekali. Stalo se a Portal 2 zamíří i na Playstation 3. Co je ale nejdůležitější, je Playstation 3 verze Steamworksu, která se bude starat o automatické updaty, ale bude obsahovat i spoustu vychytávek PC Steamu. Nyní se o tomto oznámení ještě rozpovídal Erik Johnson z Valve, který označil Playstation 3 jako nejotevřenější platformu a je jejím velkým fanouškem. O Steamu se Sony debatovali hodně dlouho a dá se říci, že finální rozhodnutí padlo teprve nedávno. Na úplný konec Erik Johnson řekl, že je možné, že se v budoucnu na Playstationu 3 objeví i starší Valve hry, jako je Left 4 Dead. Dodal ale, že to je zatím budoucnost, protože nyní pracují pouze na Portalu 2. Valve umožní PS3 hráčům hrát s PC hráči Valve je samé překvapení. Nejprve několik let nadává na Playstation 3 a s oblibou vyvíjí na Xbox 360, aby na letošní E3 oznámila, jak Playstation 3 miluje a jak jde o skvělou konzoli. Nyní se Erik Johnson z Valve trošinku více rozpovídal o připravované službě Steamworks, přičemž se nezapomněl zmínit, že ve Valve plánují, aby mohli mezi sebou hrát PC hráči s těmi na Playstationu 3. Jako první ukázkou by měl být kooperativní režim u hry Portal 2. Tuto jeho informaci později ještě potvrdil programátor Valve, Mike Dunkle. Zdá se tak, že díky Steamworksu budou moci hrát hráči na PS3 se svými kolegy na PC i ostatní hry na Steamu. Uvidíme, jestli se tak dočkáme i dalších her, které budou Steamworks využívat. Od Valve to budou v budoucnu všechny hry. Hráči díky službě Steamworks budou moci využívat spoustu dalších výhod Steamu, jako je okamžitý update (nebude se tak muset čekat na autorizaci od Sony) nebo přístup k obrovské komunitě. Citovat
JohnTheEncyklopedia Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2010 skvělý, těšim se jako malej jarda! s Valve sice je to nějaký podivný, ale Gabe Newell byl pro mě ikonou, i když odsuzoval PS3 Citovat
LegionCZE Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2010 Wow, super. Kéž by na PS3 převedli i L4D 2 a podobně. Citovat
PeL.DAWE Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Dnes se na netu objevili 2 nový gameplaye, který vypadjí úžadně. Fakt doporučuju. http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=4154 Citovat
PeL.DAWE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2010 DATUM VYDÁNÍ konečně oznámený. Škoda, že Portal 2 výjde až za půl roku... ZDE Citovat
DeSmond Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 Tak uz se nekdo (pirati) podelte o sve dojmy.... jsem hrozne nedockavi....hlavne me zajima delka kampane.....o kvality se ani tak nebojim kdyz sam Valve prohlasil ze je to jejich nejlepsi SP hra :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Zatim sem odehrál asi hodinu, supr. Údajná delka je 8-10 nebo víc, podle toho jak to komu myslí :). Večer vyzkoušim coop (s kámošem na PC). Zajímavý je, že ten voucher ke stažení PC verze není linkován k jednomu steam accountu takže ho každej PSkář může komukoliv dát/prodat. Asi ho někomu dám protože nevim jak bych Portal na PC využil... Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Sakra ja uz chci patek, tesim se jak malej, piratum trosku zavidim ze maj hru driv aa me svrbi prsty, ale budu to muset vydrzet, jen se bojim ze to hrozne rychle utece.... do patka budu muset vydrzet s bulletstormem a betou GoW3 takze se to da prezit :D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Proč čekáš až do pátku a nekoupíš si jí dneska? :) Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Protoze si ji chci koupit na xko (do sbirky :)) a ne na ps3.. Jinak zatim koukam na metacriticuu 96 po deseti recenzich, zatim nikdo nesel pod 9,5 a co ctu prvni recenze tak se chvalou nesetri jsem zvedavej na prvni cesky vlastovky... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 No jestli si z Prahy tak na alze maj všechny verze skladem, za docela přívětivou cenu Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Uz? Ma to vyjit az v patek, ne? Jdu objednavat, treba se na me usmeje stesti a vyzvednu si to uz dnes cestou ze skoly :D Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Prvni (?) ceska recenze http://www.eurogamer.cz/articles/portal-2-recenze Plus tohle me pobavilo http://games.tiscali.cz/tema/portal-2-prekvapuje-hratelnym-trailerem-k-filmu-super-8-55513 Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Tak coop je luxuuuus, voicechat s friendem na PC funguje bez problému, úkoly sou parádní, pro mě coop hra desetiletí :D Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Ja uz jsem si to dotahl domu.... mel jsem za to ze dnes vychazi jen v americe a u nas az v patek, kratce pote co jsem objednal u alzy mi prislo potvrzeni z xzonu, ale kouopil jsem radsi u alzy, je to tam levnejsi a mam to po ceste ze skoly, uz se na to hrozne tesim :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Škoda že MS odmítá steam jinak bysme mohli zapařit :) Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Jj to je blby, doufam ze si to nekdo z friend listu poridi :) Jinak za sebou mam par minut a super a to jsem se vlastne jeste k nicemu nedostal, ale zeru ten humor, hrani ted kombinuju z bulletstormem, ktery je taky vtipny ale spis takovym "fekalnim" humorem, kdyz to tohle je takovy "intelektualni humor"...a zeru toho britskyho robutka... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Ten je super ale musel sem si kvůli němu zapnout titulky protože občas mele pěkně rychle + britskej akcent, neni jednoduchý to stíhat Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Njn, britska anglictina a to je tohle jen slaby odvar, ale hodi se to tam skvele....dohrals to uz? Zajimalo by me, kolik to ma kapitol.... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Sem teď ve třetí, šetřim si to aby mi to vydrželo dýl :) A zatim sem hrál hlavně coop, tam sou čtyři kapitoly, v každý je kolem 8 místností Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Taky jsem ve treti a taky dost premejslim ze to vypnu a pujdu si dohrat Bulletstorm aby mi to trosku vydrzelo... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Jen mě trošku mrzí že má ta hra tak malou znovuhratelnost, měli tam dát nějakej editor hádanek s možností uploadu na net, to byk se pak herní doba mnohonásobně zvětšila... No třeba se toho dočkáme v nějakym DLC. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 S tim musi clovek pocitat kdyz do toho jde, ale myslim si ze neni problem to hrat znova nebo alespon po case...ja jsem ted jel po dlouhe dobe puvodni portal a vsechny veci jsem zapomnel a jak jsem se bavil :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Akorát jsem trochu nepochopil kdo/proč odtáhnul Chell na konci jedničky zpátky do stasis komory Citovat
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Tezko rict, mozna se to v prubehu hry vysvetli, ja jsem az dnes pri cteni recenze zjistil ze zmenili konec, kdyz jsem to nedavno hral vubec jsem si jineho konce nevsiml (mozna jsem neupdatoval...) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.