ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Usnadňují lidem život,ale já je moc v oblibě nemám. Až nebudou na benzín.. (perpetummobile) ! Jinak asi volkswagen transporter T4 Multivan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tak když už, tak aspon tohle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 BMW M5 touring by Ac Shnitzer.Rodinný kombík (552koniku[0-100km/h 4.7sek, 0-200km/h 13,5 sek]) Carbon black barvu, černa kůže nevada, podélně broušeny hliník a nic mi nechybí...ale spokojil bych se i s autem po otci X5 3.0sd nádhera.... krasavec :arrow::bash: pak se přihlaš do klubu http://www.bmwforum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Moje vysněné auto : Mitsubishi Łancer evo x :wohow: : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Osobně jsem šílený fanda Audi a v cenové relaci, kterou bych si jednou mohl dovolit utratit za víkendové auto je AUDI RS2. Rodinné kombi, kterému se ve své době přezdívalo porsche killer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Chevrolet Camaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 menim nazor tohle je proste nadhera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 sen(bohužel asi zůstane jen u toho snu):cheesygrin: a teď něco reálnějšího (tohle by mi, doufám, časem mohlo stát před domem):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jj, pred par dny s nim byl rozhovor na iDnesu, uz s nim lita po republice...a hlavne zkousi co to da v Nemecku :-)Ale podle toho co tam psali, tak celkem pohodovy typek..... Jinak k tematu, vlastnim Fabii 1.4 (55kW) a nestezuju si....svoji funkci priblizovadla splnuje celkem spolehlive. Ale muj SPLNITELNY sen je VW Golf IV...proste to auticko se mi libi jako blazen a to nepotrebuje ani zadny tunning. A nebo klidne i 5ka, tou bych se taky nechal premluvit,hahaha Z tech nesplnitelnych snu pak jednoznacne stary Mustang (tusim Shelby). Nadherny auto.... fabie 1.4 je prej lína mrdka:roll: jinak já chci CBR600RR auta mě moc nebavěj moc těžký moc pomalý (s porovnáním motorek)... Jinak Vlastnim Hondu NSR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 no fabia 1.4 moc dobrou akceleraci nema ale kdyz to umys tak udela klidne 200 to i nase fabia 1.2 HTP udela 190 na dalnici () tohle auto bych nikdy chtel ale to se nestane drahy a nedovazi se sem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.