Návštěvník Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 www.deloren.wz.cz -- uplne nej auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 www.delorean.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 no teda pánové kdyz se kouknu na ty skyliny a supry s pískajícíma tubrama tak se mi chce zvracet :D ale takovejch 500 koní v Shelby mustangu GT 68 nebo nejaky camaro nebo charger nebo plymout CUDA, kam se čapou ty tubrinky max s 300 koněma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Lamborghini Gallardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 u mě jak ukazoval první obrázekbulk: Nissan Skyline G-TR 2008 a pa ešte ten ¨starší model: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 BMW M5 touring by Ac Shnitzer.Rodinný kombík (552koniku[0-100km/h 4.7sek, 0-200km/h 13,5 sek]) Carbon black barvu, černa kůže nevada, podélně broušeny hliník a nic mi nechybí...ale spokojil bych se i s autem po otci X5 3.0sd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Audi R8 No a jako většina Ford Mustang GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Můj sen je FORD MUSTANG , ale i trochu tuněnej... a nebo Dodge Charget ale taky nějak dobře tuněnej...(muj tuning :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 nádherná škodovečka rapid překrásně upravená o téhle se mi párkrát i zdálo :D EDIT: tuhle asi mít nikdy nebudu, pač taková je jen jediná v čr ------------- nebo toto - camaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 no nechce se me to tady cely procitat, ale co takovej trabant? :) No hlavne bych, ale chtel auto v kterym se nezabiju (heh, hlavne ze budete mejt votunenou a vystajlovanou a ja nevim co jeste karu ale v prvni zatacce vas budou skrabat ze silnice...). ale at nejdem uplne OT tak mustang to je auto :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 nádherná škodovečka rapid překrásně upravená o téhle se mi párkrát i zdálo :D EDIT: tuhle asi mít nikdy nebudu, pač taková je jen jediná v čr ------------- nebo toto - camaro Je jediná na světě... 8) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Můj sen je FORD MUSTANG , ale i trochu tuněnej...a nebo Dodge Charget ale taky nějak dobře tuněnej...(muj tuning :D ) vite kolik takovy krasavec zere ????? 200 na 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 vite kolik takovy krasavec zere ????? 200 na 100 km taky zalezi na to co do nej narves....pokud tam bude zakladni motor a vselijaky ty hovadiny tak urcite min. ale jestli budes chtit aby ti to auto pri startu se zvedlo na zadni a ujelo na zadnich nejakej ten metr tak to urcite toho bude zrat hafo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Porsche Cayman :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 taky zalezi na to co do nej narves....pokud tam bude zakladni motor a vselijaky ty hovadiny tak urcite min.ale jestli budes chtit aby ti to auto pri startu se zvedlo na zadni a ujelo na zadnich nejakej ten metr tak to urcite toho bude zrat hafo.. :D bez tuningu ... nejslabsi verze z motorem 5.2 l a nejsilnejsi z 7.2 ... ta nejslabsi urcite bude papat min ale myslim si ze presto ty cisla muzou byt velmi zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Ou... Tsss... Až to pálí... Audi S5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Porsche Cayman :love: kajmánka se pánovi zachtěloo :):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 BMW 3 nebo Lambo reventon: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 bez tuningu ... nejslabsi verze z motorem 5.2 l a nejsilnejsi z 7.2 ... ta nejslabsi urcite bude papat min ale myslim si ze presto ty cisla muzou byt velmi zajimave jj , ale stejnak je to trochu divny 200 na 100 ? dit Hummer žere 100 na 100 to by bylo 2x tolik ne ? neni to blbost ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 jj , ale stejnak je to trochu divny 200 na 100 ? dit Hummer žere 100 na 100 to by bylo 2x tolik ne ? neni to blbost ? :D cože omg :D hummer žere 25 litru a je rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 jj , ale stejnak je to trochu divny 200 na 100 ? dit Hummer žere 100 na 100 to by bylo 2x tolik ne ? neni to blbost ? :D taky jsem se divil ... ale pak jsem si to overil asi 4 x ... jo je to tak :D to je stare auto ... a navic muscle ... bych se tomu nedivil :) a kdyz to srovnas treba s fordem gt ... ten zere 60 nebo trosku pod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Ford Mustang- Shelby GT 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 nádherná škodovečka rapid překrásně upravená o téhle se mi párkrát i zdálo :D EDIT: tuhle asi mít nikdy nebudu, pač taková je jen jediná v čr ------------- ha ha , tak tomu se muzu jenom smat .. takova krabica ... co na to rict .. za prve to nemuze byt pojizdny na silnicich nevim jak bycs s tim asi jezdil a za druhe jak sem rekl vypada to jak nejaka krabice z plastu ... no strasnj humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ha ha , tak tomu se muzu jenom smat .. takova krabica ... co na to rict .. za prve to nemuze byt pojizdny na silnicich nevim jak bycs s tim asi jezdil a za druhe jak sem rekl vypada to jak nejaka krabice z plastu ... no strasnj humus prosimtě,tohle normalně jezdí po srazech,a majitel se znova nadchnul tomu aby to znovu upravil,když tmu nerozumíš tak se do toho necpi,dítě:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.