Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Uvažuji o koupi DS Lite


Foxinbox

Recommended Posts

Omlouvám se, pokud je tenhle příspěvek špatně zařazený, nevím, do jakého téma ho dát, tak je tady :).

Na začátek byste měli vědět, že: za 1. sem tu nová, za 2. nikdy sem nevlastnila žádnou herní konzoli (pokud nepočítám 8-bit videohry někdy před 12 lety), takže pokud budu mít blbé dotazy, tak se nedivte.

Uvažuji, že si pořídím DS Lite, jelikož teď už z časových důvodů nehraju moc PC hry a trochu mi to chybí, navíc hry na DS vypadají originálně, že si s nima člověk docela vyhraje. Pročítala sem v diskuzi ty témata pro začátečníky a obecně něco o flash kartách. Z toho jsem pochopila, že nejlepší v dnešní době je Acekard 2 (časté aktualizace firmwaru, funguje skrz ni nejvíc her). Konzoli si chci koupit na wigishop.cz , společně s flash a paměť. kartou, čtečkou a pouzdrem. Koukala sem na dealextreme, tam vyjde samotný DSL za cca 2000,-, ale nemám pl.kartu ani účet na PayPal (nedělá to taky nějaký problémy, že je to US verze skrz FW?). Pokud víte o nějakém levnějším českém eshopu,tak pls napiště.

Velké plus je že si můžu hry zadarmo stáhnout, ale trochu mě od toho odrazuje, že se často vyskytne nějaký problém (hra nejede kvůli FW, stáhla sem si špatnou verzi hry...), co sem pročítala diskuzi, tak se to stává často. A navíc že se teď začínají rušit stránky s ROMkama, ikdyž asi vždycky bude odkud stahovat doufám :). Zas nějak hrozně počítačově negramotná nejsem, podle návodů bych případné chyby doufám zvládla, ale jak sem psala, s konzolema nemám zkušenosti, takže je to pro mě něco novýho.

Napište prosím,co si myslíte o výběru eshopu i flashkarty, pořád váhám, ikdyž sem víc pro koupi DSL. Díky a sorry za blbý otázky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, nevím, jestli Acekard 2 je zrovna nejlepší koupě, ale v rámci možností není špatná (jsou karty okolo tisícovky, na kterých bys měla rozjet vše kdykoliv, ale nejsem si jist, jestli to stále platí a ani si teď nevzpomenu na název. Tuším, že anonymous_ jednu takovou měl, kdyžtak se jej můžeš zeptat, jak to s takovou dražší flash kartou chodí). Jinak flashkarta je pro tyhle věci zásadní, pokud si koupíš špatnou flash kartu, hry se ti můžou sekat (jako se sekaly mě, když jsem měl NDS), či nemusí jít vůbec. Pokud máš víc peněz, určitě bych šel do dražší karty. Pokud ne, s Acekard 2 nemusíš udělat chybu, má ji tady pár lidí a nikdo si myslím nestěžoval.

Co se týče eshopu, tak jej neznám. Nevypadá příliš důvěryhodně tedy. NDS tam stojí 2500 a dodací doba 2 týdny = dovoz z dealextreme (repasované zboží). Pokud chceš, můžeš zaplatit přes paypal skrze někoho tady (Anonymous to dělá, já to dělám, mnoho lidí tady to dělá, pošleš peníze předem na účet, ten dotyčný to zaplatí a dál už se o to nestará). Opravdu nová konzole bude stát více. Možná by nebylo marné jít rovnou do DSi, ale to záleží na tom, kolik peněz máš a kolik jsi ochotná do toho investovat.

Mimochodem, slovo na závěr... Pokud tě NDS přestane bavit, hodně špatně se prodává. Takže pokud kupuješ konzoli jen na prázdniny s tím, že to pak prodáš, v tom případě doporučuji kupovat to nejlevnější, ať na tom příliš netratíš :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

no osobne si myslim ze nejlepsi je DSTWO ale to uz je trosku jina cenova relace :) takze nej je asi Acekard 2i

BTW: zbytecne drahe na wigi :) radsi to kup z Dealextreme (tak to mam ja)

a nebo co mi prislo hodne dobre pro cloveka co se boji koupit kazdou cast jine flash kartu tamhle,SD tamhle, DS tamhle tak zkus tohle : http://www.ndscardsale.com/product/ds-lite-black-refurbished-acekard-2i-tf-cart-micro-sd-tf-card-2gb

je tam DS + Acekard2 + SD (2gb) za cenu jenom DS lite na tom tvym wigishopu

PS: potrebujes na to ucet paypal tusim, ale doporucuju si ho zalozit :) taky sem ho nejak dlouho nechtel zalozit a ted posledni dobou ho pouzivam skoro u kazdeho eshopu kdy nakupuju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už sem objednala AK2i a paměťovku z ndscardsale, včera mi to odeslali, tak sem zvědavá, kdy to přijde. Jinak sem se dívala na zahraniční eshopy a vím, že DSL tam maj levnější, ale přece jenom je to repas, tak si radši připlatím 500 a objednám ho z Wigishopu, kde to půjde snadněji reklamovat, kdyby se náhodou něco po*ralo (jakože s mým štěstím vím, že by se určiě něco v brzké době po....,kdybych to vzala levněji ze zahraničí). A DSko objednám,až mi přijde flashkarta, asi by to bylo dost o nervy mít ho doma týden dva zabalený v krabici nemoct si na něm nic zahrát :).

Zatím se poohlížím po hrách, samozřejmě Mario, Kirby, Pokemon jasná volba :D, ale kdyžtak doporučte nějaký míň známý hry, který stojí za to hrát (Castlevania, The World Ends With You, Zelda, Final Fantasy a další který sou dost známý psát nemusíte o těch taky vím).

Btw kdyby to bylo už trošku off topic,tak to tu můžete locknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tip pro hry se podivej do sekce NDS HRY - DISKUZE, tam najdes vesmes vse o cem se bavime. Kazdy samozrejme muze namitnout, ze tam nektery hry nejsou, ale kdyz si projdes par tematek, tak uvidis, ze jich tam je docela dost (tady by asi nemelo cenu se o nich rozepisovat, kdyz uz je tu tolik obdobnych temat).

Jinak vitej v klubu NDS, co ted ale doporucuji nejvic, je sledovat AKAIO system (najdes to tu tez), bez ktereho by jakakoli AK byla jen dalsi obycejnou kartou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu