Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Podvod


Zeus

Recommended Posts

Zdravím všechny,

chtěl bych upozornit na uživatele Redfighter 1979 se kterým jsem absolvoval obchod. Jednalo se o BD disk s filmem. Na účet mi měl poslat 300Kč, jelikož se jednalo o tak malou částku nekontroloval jsem to (byla to chyba). Napsal mi, že film došel a spokojeně jsme si udělili pozitivní komentář. Bohužel jsem následně zjistil, že peníze nepřišly. Měl jsem za to, že jsem třeba napsal špatně číslo účtu nebo, že peníze špatně odeslal kupující. Napsal jsem mu za poslední týden 2 zprávy, ve kterých jsem ho žádal o vysvětlení a ačkoli na foru byl na zprávy nereaguje.

Pokud se by se ozval a přišli bychom na to, kde se stala chyba, vše jsem ochoten nějak vyřešit, ale jestliže nereaguje na 2 zprávy, tak považuji za solidární upozornit ostatní poctivé uživatele tohoto fóra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zeusova chyba je že nezkontroloval platbu. Kvůli tomu ho podvedl. Kdyby ji zkontroloval a zjistil že nic nedošlo, nikdo by ho nepodvedl... Nauč se číst.

Nikdo slusnej by ho nepodvedl ani tak, vzdycky je ten obchod oboustranej, ty kdyz posles penize a nedostanes disk tak si nebudes stezovat??? Mysli trochu, cist umim nemej strach....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nepsal z důvodu, aby mě někdo litoval, že jsem přišel o 300 ( v životě přijde člověk o víc). Píšu to, abych na uživatele upozornil. Já osobně i kdybych hru zapomněl zaplatit a některý uživatel mi ji přesto poslal, tak bych ji zaplatil a nechtěl si ji nechat zadarmo. Myslím, že obchodování na forech jako je toto je založené na důvěře mezi uživateli a nikdo z nás nechce, aby se tu rozmáhali nějaké podvody. Tím bych to uzavřel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci se vám poustet do vaseho obchodu, ale pises, ze si byl mimo pc cely vikend a Zeus ti napsal 2 zpravy behem minuleho tydne...vikend - tyden...jinak jsi mel ty penize poslat hned jak jste se domluvili a ne cekat na to, az se ti sam Zeus ozve. tohle neni ferove jednani a ted se tu akorat snazis udrzet cistej stit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomuto tematu by som rad pridal dalsieho uzivatela "war23lock" s ktorym som menil moje Dead Space za jeho Infamous.Spociatku prebehlo vsetko v poriadku, hra prisla aj mne aj jemu.Potom mi war23lock pisal ze hra ktoru som mu poslal je prasknuta v mieste zhruba v strede BD ako je ten maly otvor.Ja som nic take doma nepozoroval a hra mi normalne bezala.Tak ja ako poctivy clovek som sa mu ponukol ze mu poslem ten Infamous spatky a ze on mi teda vrati ten poskodeny Dead Space.Ja som hru poslal, ale war23lock sa zmohol len na nejake spravy ze hru posle....a nakoniec nic neposlal, neodpoveda na spravy....Ja mu dakujem za to ze prestavam doverovat ludom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak uzivalel Redfighter mi taky ted nahani strach. Poslal jsem mu FF XIII a mel mi za to poslat Red Dead Redemption a hra 2 tydny nikde. Vcera mi psal, ze nevi kde se stala chyba ale, ze to da do poradku. Jsem zvedav co s tim udela jinak mam nastartovane auto. Ja si srat na hlavu nenecham.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě to sem napíšu až se to vyřeší ale peníze ještě nepřišly, až přijdou bude to tady samozřejmě napsaný! Zatím se ale nic nevyřešilo. Já byl do teď slušnej tak bych to očekával i od tebe. Samozřejmě chápu i to, že do toho člověku něco skočí a nejsi doma, ale já měl zprávu od tebe že jsi peníze poslal. Pokud jsi nebyl doma měl jsi napsat pošlu je za týden. Myslím, že se ti snažím vyjít docela vstříc na to v jaké situaci je nás "obchod".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu