Arcane Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 převod trvá na jinou pobočku obvykle tak 2 dny, tak ještě den zkus počkat pokud ti to posílal včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Muze to klidne trvat i tejden, zalezi u koho mate vedeny ucty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Z banky do jiné banky to trvá 1 den, pokud platbu odešlete do doby kdy se tyto příkazy vyřizují, u mě třeba do 17:00, jinak to trvá 2 dny, je to dáno zákonem a do stejné banky to musí být převedeno ten den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak týden to nemuže trvat protože už dávno platí nový bankovní zákon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urquell Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 tak s Redfighter1979 jsem to doresil, konecne to poslal. Sice mu to trvalo 3 tydny, ale Read Dead a Heavy Rain mam konecne doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak třeba se taky dočkám :) samozřejmě vím, že to může trvat 2 dny ten převod, ale týden určitě ne z důvodu, které tady zmiňuje Spilif. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Tak moje naděje uhasla, stále na účtě peníze nemám, ani mě Redfighter 1979 nijak nekontaktoval. Jen mě udivuje, že si tu na fóru nadále vesele "kupuje" hry na PSN, tak doufám, že neokrade celou skupinu. Moje trpělivost a slušnost má své meze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Každopádě díky za varování!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Převod pěnez trvá kolem 3 dnů , nejdéle ! Pokud je to stejná banka tak hned druhý den sou připsány na účet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Pokud je to stejna banka tak do 5 minut (aspon u KB), ale vim ze jeste pred nedavnem to byl tyden, jednalo se o Ceskou sporitelnu. osobne vyzkouseno, cca 6-7 dni. Ale ted uz to asi neplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Pokud je to stejna banka tak do 5 minut (aspon u KB), ale vim ze jeste pred nedavnem to byl tyden, jednalo se o Ceskou sporitelnu. osobne vyzkouseno, cca 6-7 dni. Ale ted uz to asi neplati. 1) to je trochu OT, ne? 2) mam Ceskou sporitelnu a vzdy do 2 dni, pokud je to do jine banky. Pokud je to opet do Ceske, tak je take do 5 minut. Ze zakona to snad dokonce MUSI byt do 2 dni, nebo kolik je tam ten limit. Kazdopadne tyden, ani 6 dni to trvat nemuze a nesmi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ted uz ne, ale ten zakon netrva dlouho. A ver mi ze nez zacal platit tak to u jednoho prevodu ze Servis24 (uz nevim kam) kolem 6 dni. Ale ted uz to je jedno prece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zeus: Tak tohle fakt nechápu.. Jak si něco takového vůbec člověk může dovolit.. Vždyť jsme tady dobrá parta a takovej vocas to sem snad ani nepatří.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 No právě, tohle mě nejvíc štve, že neexistuje vlastně způsob jak toho uživatele potrestat a tak si může podvádět v dnešní době pomalu každej, protože dobře ví, že za 300 ho nikdo žalovat nebude. Kupuju a prodávám už jen dlouhodobě ověřeným :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 proste zabanovat bez pardonu... tady ty vymluvy jsou o nicem dycky se nejaka najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Přesně tak nakopat do kaďáku a zabanovat. Děkuju za varování. Začíná mi z některých uživatelů být opravdu zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Přesně tak nakopat do kaďáku a zabanovat. Děkuju za varování. Začíná mi z některých uživatelů být opravdu zle No jasně tak tady musíš SPAMOvat viď ? huhlo - GamEesi prosím LOCKnito už to nemá smysl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 1) to je trochu OT, ne?2) mam Ceskou sporitelnu a vzdy do 2 dni, pokud je to do jine banky. Pokud je to opet do Ceske, tak je take do 5 minut. Ze zakona to snad dokonce MUSI byt do 2 dni, nebo kolik je tam ten limit. Kazdopadne tyden, ani 6 dni to trvat nemuze a nesmi! Zakonem je to ted danne do 24 hodin v pracovni dny od odeslani (neplati pro vikendy a svatky) pokud je platba do jine banky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 pokud to neni nejaka extra novinka, tak plati 48 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts