Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázky pro vyvolené od nooba

Trany

Otázka

Zdravím všehny. Rád bych si pořídil DSko, jenže moc toho o něm nevím, proto pro vás mám otázky. Omlouvám se pokud tu už byly (jakože asi jo:cheesygrin:), ale nedá mi to spát.

1) Jak je to se staženýma hrama? Někdo mi řekl že k tomu je třeba flash karta (cosi jako čtečka paměťovek) a SD karta. Do toho pak stačí nakopčit hry a pak je mohu vesele hrát. Co je na tom pravdy?

2) Flash karta? No juj, kolik tak zhruba stojí, popř. nějaký konkrétní typ?

3) Jak je na tom DSko s hudbou? u krabičky jsme viděl ikonu, že to umí nějakou tu muziku přehrát, jenže jinde jsem zas slyšel, že to nepodporuje mp3 formát. I k hudbě je potřeba jakousi kartu (do kterého se vloží SD)?

4) SD karty. Jakou největší kapacitu mohou DSka podporovat? Když jsem se díval na ty DS romky, tak mají kolem 100MB, takže 4GB by bohatě stačily. Podporují DSka tolik (tím mířím hlavně na DS lite)

5) GBA hry. Něco málo jsem hrál na emulátorech na PC a byl bych rád, kdybych si je zahrál i na DS. A myslím tím stažené ROMky, dikoliv ty kazetky. Je možné to nějak naemulovat?

Tak to by bylo zatím vše, moc moc se omlouvám za noob spam:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Vezmu to tak jak to je, je to víc než lákavá nabídka a ten týden s tou R4 vydržím, kdyžtak tam mám ty origo Pokémony no :D.

Tak jo, zatím by to bylo vše. Kdyby něco tak to sem písnu (anebo to lockněte a v případě potíží založím nové téma:))

A abych nezapoměl: děkuji všem za rady, odpovědi a kárání, během těch 2 dnů co to řeším jsem nabral hodně informací:)

Odkaz ke komentáři

• 0
No není to náhodou tvoje stránka? :) Jojo, tam si to pročítám křížem krážem, máš tam toho hodně:)

Jinak z dealextreme mi sem letí Acekard2, z Ostravy DSko, tak držte palce ať mi nedojde mikrovlnka nebo něco takvého.

Moje stranka ne, ale zakladal to tu Sir_Jarousek a kdyz jsem mel jeste dost casu, tak jsem tam psal celkem dost clanku. ;-)

Dnes uz ten web (bohuzel) aktivni neni, ale stale je tam (IMHO) spousta pouzitelnych navodu a clanku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu