Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Singularity

Salazar

Recommended Posts

No nevim, mám za sebou 6 hodin a mluvit o tom jako o vydařený. Příběh se ještě tak nějak dá přežít i když je trochu plitkej, což ale grafika. Unreal Engine 2.5 s DF a BL no budiž sice jako by to Bioshocku z oka vypadlo - dejme tomu. Ale že to bude skoro Bioshock přes kopírak:D - magnetofonovy pasky co vypraví příběh, efekty, tady mají TMD v bioshocku zase plasmidy:D. Ale co už dejme tomu všemu ...hraje se to celkem dobře. Nebyt tam ale TMD, tak hra nemá šanci, aby se o ní aspon mluvilo. Ale mluvit o ní jako o "vydařený" ? Vydařená hra je třeba RDR a nebo "boží" pro mě nej hra roku (zatím) - Alan Wake. Grafika opus, příběh briliantní, hra při které se člověk modlí aby neskončila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

foruman: co člověk to názor, mně zase třeba nesedla hra RDR (i Alan Wake mě zklamal svým stereotypem - nehodnotím grafiku), ale nepsal bych o ní, že se nepovedla nebo že je špatná, jen mi prostě tento žánr nesedí. A to je u Tebe případ hry Singularity. Mě ta hra mile překvapila (ikdyž ta grafika není nějak úchvatná), hratelnost tam je a to je to nejdůležitější. Já ji hodnotím jako VYDAŘENOU hru (a věřím, že nejsem sám), ale nepíšu, že je to pro mě hra roku! ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak sem to dohrál. Ke konci to mělo spád, spusta skriptů, ale tak ty jsou v COD na každým kroku. Samotnej konec pak ovlivnil samotnej konec :D. BTW: jak můžeš říct, že Alan byl stereotypní. Ale budiž, souhlasím s tebou - každý máme na věci jiný pohled ( já už jsem opravdu odrostlý hráč-takže se dá říci, že opravdu Hardcore). Proto taky ty hry píší, zavděčí se určité skupině, stejně tak pro mě naprosto není crackdown 2...

Odkaz ke komentáři

foruman: Kolega mel asi namysli, ze u Alana byl celkem "problem" s neustale stejnyma nepratelama + porad stejne niceni. A taky ne moc variabilni prostredi (porad jsme v lese) atmosfera byla v poho ikdyz nejdedna se o zadnou spicku mysli, ze takovy Silent Hill ma mnohem lepsi atmosferu co se tyce strachu. Ale me se hra celkem libila dal bych hodnoceni 7/10 pribeh byl fajn.-)

Odkaz ke komentáři

Bohužel, mě to taky nezaujalo. Spíš zklamalo. První krok byla absence titulků, spolu s tou přeháněnou ruštinou to je peklo poslouchat a nebavilo mě to. Míchání azbuky a latinky, kde něco je azbukou, něco latinkou a něco je obojím. Grafika se mi fakt nelíbí, před pár lety bych z toho byl nadšenej, ale teď to je dost podprůměr ty textury maj malý rozlišení, některý nápisy tam jsou jen tak naoko, ale když to člověk chce přečíst tak to skoro nejde. Navíc to na mě působilo dost lineárně, takže tomu fakt mohli přidat. Zkrátka na mě to zapůsobilo dost odflákle. Skoro jak kdyby kolem toho udělali buzz a spoléhali že se jim to zaplatí než se na to stihne přijít. Možná se to časem zlepší, mě to přestalo bavit v momentu kdy jsem se teleportnul do minulosti a měl sledovat nějaký stopy. Náckové mě dvakrát zabili a pak sem to vypnul. Někdy to nejspíš ještě zkusim a uvidim co dál, ale prostě po mw2 mi ta střílecí část hry přišla "divná" a to TMD jen jako takovej bonus. mimochodem, asi nejsem správnej konzolista, ale sbírání všemožnejch krabiček, sošek, pírek a podobnejch hloupostí mě nikdy nebavilo a tady mi to přišlo, že když se na to vybodnu tak nebudu moct upgradovat zbraně a budu to mít zbytečně o třídu težší.(mimochodem člověk co běhal po Assasins creed a sesbíral bez návodu 100 pírek, musí bejt masochista, nebo se hodně kope do řiti :-D )

Odkaz ke komentáři

Tak co se Assasina týče to je jasná ...věc - a hlavně nejsou skoro k ničemu. Ale glyphy sem vyřešil a sesbiral všechny ...Stejně tak Altairovu vyzbroj, ale bez ní to snad mám pocit ani nešlo. Nevím už. Assasin byl super. Jop, tady bez sbíraní E99 nemůžeš nakupovat náboje, ale hlavně nemůžeš upgradovat životní funkce. Na zbraně potřebujech Tech Pointy. Já osobně to hral na PC, v obýváku bylo moc teplo- snad mě za to nezmrskáte. Po dvou letech zase na PC :D. A sbíraní mi tudiž ani nějak nevadilo, měl jsem toho celkem přehršel, na konci jsem měl pocit, že sem king kong, kulky se odemně odráželi, já zbraně s plným damage :D. Jinak skvělej tip pro všechny co to budou hrát, pokud to někoho už napadlo -tak sorry. Ale super pomocník na likvidaci nepřátel byla ta časoprostorová bublina, totiž když jí vytvoříte - nesežere vám to skoro žádnou energii a hlavně mužete jim to v klidu nasázet do hlav a oni neceknou :D Skvělej způsob.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu