PauL cZ Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 zdravím dnes jsem si odsud koupil tento chladič v poho přes usb jede ale když vypnu xko tak furt jede a nevypne se jak ho mám vypnout/zapnout díky za odpovědi. (nebudu ho přeci furt vysunovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Nejde, nemá vypínač ... musíš ho vytáhnout z USB nebo odpojit trafo od X360. Jinak jestli máš Jaspera, tak to byla zbytečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Celý tenhle chladič je jedna velká blbost :D Pouze ochlazuje vzduch který proudí z konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ELVIS.129 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Mam to tež je to velmi dobré a pomáha to je to 1ka je to lehké nainstalovaní jestli chceš natočim 4 you video [/url]Když potřebujete hel tak napiš jsem vkuse online!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Xko ve vypnutém stavu stále drží USB pod napětím, takže to nevypneš, nastavení na to žádné není. Jinak nevím, jak přímo tento, nemám vyzkoušené, ale už jen to, že chladič je připojen z venku a ne přímo na pasiv u xPU mi říká, že funkčnost bude minimální a smysl také... EDIT: Elvisi, proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ELVIS.129 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ja to umim odpojit !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Můžu se zeptat kolik je ti let ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mam to tež je to velmi dobré a pomáha to je to 1ka je to lehké nainstalovaní jestli chceš natočim 4 you video Když potřebujete hel tak napiš jsem vkuse online!!! Najprv si pozri kedy boli prispevky a az potom reaguj s ponukou pomoci. Myslim si, ze za 16 mesiacov to uz hadam poriesil :D P.S. to by aj mna zaujimalo, ze kolko mas rokov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Roků? Osobně bych ho odhadoval na bota, reagujícího na víc než rok starý příspěvek. Na to, že se registroval tento měsíc už nahonil docela dost příspěvků :-) Měla by se zde zavést registrace s Captcha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PauL cZ
zdravím dnes jsem si odsud koupil tento chladič v poho přes usb jede ale když vypnu xko tak furt jede a nevypne se jak ho mám vypnout/zapnout díky za odpovědi. (nebudu ho přeci furt vysunovat)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.