Jarisak Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Zaleží na to co si vybereš a jak se dohodneš s ostatními recenzisty :) Mohl bys pls napsat, kdo všechno se ozval a na jakou pozici?Jestli máš chvilku času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Mohl bys pls napsat, kdo všechno se ozval a na jakou pozici?Jestli máš chvilku času. Čas mám :D Ale už přesně nepomatuju kdo je recenzista a kdo novinkář xD sakra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Čas mám :DAle už přesně nepomatuju kdo je recenzista a kdo novinkář xD sakra.. se mnou můžeš počítat jak na novinky tak na recenze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 a jak je to s reklamou a tak jestli uz je to domluveny s nakym dalsim portalem ze by meli na svych strankach naz odkaz a naopak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 a jak je to s reklamou a tak jestli uz je to domluveny s nakym dalsim portalem ze by meli na svych strankach naz odkaz a naopak ? Tohle je uplně k ničemu vede to je k zasahovaní tzv. "do zelí" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 A jaky mas plan na zviditelneni webovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 A jaky mas plan na zviditelneni webovek to nech na mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 to nech na mě... jaka bude URL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 asi zadna kdyz Dytik misto delani webovek papá mamincin gulasek ze ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 asi zadna kdyz Dytik misto delani webovek papá mamincin gulasek ze ? :D :D Už je akorát nefunguje ;) www.gamerx.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 do hajzlu jakto :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Opera, IE a mozila nenacte jen open DNS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Takže mám to spostu skvělých zpráv pro všechny ! Grafický návrh webu udělán od "profesionálního grafika" včetně nového loga ,do úterý je grafika hotová. Web nakodovaný do Středy. Zakoupení profesionálního web hosting pro web. Dále také bude vytvořena uvodní video upotávka k videům , a video reklama od "profesionálního moviemakera". Všechny tyto práce něco budou stát celkově asi 2000Kč ,- ! Pokud byste mohli jakkoliv přispět pomoci budu rád... Od tohodle portálu si slibuji mnoho a chci to někam do táhnout a chci to mít na úrovni ! Tento týden bude spuštěn web jen na zkouškou na seznamení redaktorů s Redakčním systémem ... A zaplnění textové ,obrázkové ,video obsahu webu. Web poběží na adrese : www.gamerx.cz O VŠEM BÁS BUDU INFORMOVAT ,POKUD BYSTE MOHLI JAKKOLIV POMOC NEVÁHEJTE A PIŠTE ! icq : 329121385 skype : dytikek Uvítam vše ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 :D šup šup na co čekáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Chtěl bych jen podotknout že s design kterej vypadal v první verzu (strana 1) jsem do oné podoby pomohl já (resp. svíma radama, předešlou verzi tu radši nechtěl ukázat jak koukám :D), "kontakt" na onoho grafika dostal taky odemne. Takže kdo by chtěl radu či kontakt na někoho, pište :D Znám spoustu lidí třeba i mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Chtěl bych jen podotknout že s design kterej vypadal v první verzu (strana 1) jsem do oné podoby pomohl já (resp. svíma radama, předešlou verzi tu radši nechtěl ukázat jak koukám :D), "kontakt" na onoho grafika dostal taky odemne. Takže kdo by chtěl radu či kontakt na někoho, pište :D Znám spoustu lidí třeba i mě :D Nemachruj jo hele ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 :D šup šup na co čekáte ? sorry já sem teď na mizině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Takže tady mám návrhy nové loga : 1.) 2.) 3.) 4.) Osobně bych vybral 1 nebo 2 Prosím o co nejrychlejší rozhodnutí ! vybraní nejlepšího ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 1 :) ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domin47 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 1 :d ------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 1 ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 3.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Takže web bude inspirován 1. logem ,večer budete vidět grafický návrh webu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Taky bych dal 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 ajo pozde 1,4 u jednicky sem mi libi ten podnadpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.