DyTik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Už si chystejte novinky a co napíšete přispějete čerstvě na web ;) už se nemůžu dočkat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Už si chystejte novinky a co napíšete přispějete čerstvě na web ;)už se nemůžu dočkat ;) už mám přichystanou recenzi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 mám na to najít obrazky nebo to udelá grafik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Já sem začal psát recenzi na prince of persia the forgotte sands, uvidíme jak to bude vypadat, dneska večer bych ji měl dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 DyTik, doporučuju ti, aby všichni tví redaktoři byli nezaujatí ke všem herním titulům, o kterých budou psát. Jinak to bude kamikaze to ti povim. (každý máme svoji oblíbenou hru ale zároveň i dosti neoblíbenou. Pokud bude redaktor psát zaujatě, onu svoji oblíbenou hru dá do výšin [ačkoliv by si to třeba ani nezasloužila] a tu neoblíbenou totálně zavrhne [který by si to taky třeba nezasloužila]. To je prostě základ a když budou psát zaujatě tak to budou recenze a články totálně naprd. To je jen taková jedna malá rada na začátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Na kdy to tak vidis chci se divat na HP 6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Na kdy to tak vidis chci se divat na HP 6 :D Možná i zítra nezaleží na mně ,ale na grafikovi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Plánuje se recenze her z OSX, iPhone či iPadu? Klidně bych se přidal. Mám MacBook, iPhone, iPad, xbox. Znalosti z oboru programování (web, C++/c, java), sítí (CCNA rozběhlej), HW (též nějaký certifikát rozběhlí), grafiky (photos. - zakoupená licence, corel draw, 3D modelování). Články bych psal nárazově, momentálně při cestách, kterých bude poměrně dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Singularity menší recenze hotova . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Takže tady máte grafický vhzled webu : http://www.dytik.ic.cz/up/gamerx_design.png RYCHLE NAPIŠTE CO BYSTE ZMĚNILI - UPRAVILI ,DÍKY ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Takže tady máte grafický vhzled webu :http://www.dytik.ic.cz/up/gamerx_design.png RYCHLE NAPIŠTE CO BYSTE ZMĚNILI - UPRAVILI ,DÍKY ! Mě se to líbí :) Akorát co je to kecaboxík ? :D Nebylo by lepší normálně chatbox , shoutbox atd. ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Jak jsem na to tak mrknul tak se mi to zdá jako velmi dobré, takže nic neměň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Takže tady máte grafický vhzled webu :http://www.dytik.ic.cz/up/gamerx_design.png RYCHLE NAPIŠTE CO BYSTE ZMĚNILI - UPRAVILI ,DÍKY ! Je to pěkné, přeju Vám hodně štěstí, protože konkurence je veliká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Cau hledas jeste nekoho na recenze?Mohl bych psat na pc,psp,gba,ds,gc,wii,ps1,ps2,ps3,xbox,xbox360 a moc bych si pral kdyby tam byla rubrika retro klidne bych ji vedl a psal recenze na nes,snes,gba,sega md,turbografx........Ale to zalezi na tobe jenom pisu co bych mohl delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Cau hledas jeste nekoho na recenze?Mohl bych psat na pc,psp,gba,ds,gc,wii,ps1,ps2,ps3,xbox,xbox360 a moc bych si pral kdyby tam byla rubrika retro klidne bych ji vedl a psal recenze na nes,snes,gba,sega md,turbografx........Ale to zalezi na tobe jenom pisu co bych mohl delat. Určitě budu rád když se obnoví takový starší sekce ;) Kontaktuj mně na icq: 329121385 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Vypadá to neskutečně skvěle ;) :D ,kdy se to spustí ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Vypadá to neskutečně skvěle ;) :D ,kdy se to spustí ? :D Dělám na tom ;) Cena desingu : 800Kč,- Kdo může ať prosím přispěje na účet : 229522536 / 0300 do poznámky váš nick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 hej je to dobry ale je to uplne jinaci nez ten 1. dizajn a kde je rozdeleni PC ?XBOX ? PS 3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 hej je to dobry ale je to uplne jinaci nez ten 1. dizajn a kde je rozdeleni PC ?XBOX ? PS 3 ??? To bude vždy napsané u novinky (recenze,atd..) ,pro jakou platformu to je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 a v kolik to sputis nemuzu se dockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 a v kolik to sputis nemuzu se dockat Dělám na tom co to de... Ale hlavně potřebuju dostat těch 800Kč,- ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ja ti urcite neco poslu ale zrovna sem prisel vyzdvednout prachy mel sem dostat 500 ale celkem semnou vyjebali :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 vypadá to hodně dobře ;) co bych já změnil tak je: 1. jak tam je Přihlásit nebo, registrovat - tak to nebo bych dal úplně pryč...(když už by tam mělo zůstat tak bych dal pryč aspoň tu čárku za tím) 2. jak tam jsou Aktuální novinky a podtím Kategorie..tak bych ty novinky šoupnul doleva ať to je úplně podsebou... 3. souhlasim s Mišim..to rozdělení bych určitě udělal..! ;) E| kecaboxík >> chatbox Good luck! x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Souhlas s Nepsterem, to prihlášení bych dal třeba doprava nad Poslední recenze. Jinak to vypadá pěkně, je vidět že to bereš vážně, jsem zvědavý jak se ti to vyvine a přeju ti úspěch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 hele kdyz zadate webovku do vyhledavace tak uz to neco najde ale to zatím takovy zvlastni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.