Jarisak Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Já pracuju na tý recenzi, nic moc to asi nebude, ale pokusim se ze sebe vymáčknout to nejlepší.Potom ještě sestříhám gameplay video, jestli budu mít čas, rodiče mě teď pičujou, že sem furt na pc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Já pracuju na tý recenzi, nic moc to asi nebude, ale pokusim se ze sebe vymáčknout to nejlepší.Potom ještě sestříhám gameplay video, jestli budu mít čas, rodiče mě teď pičujou, že sem furt na pc.... znám :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 asi jen ja sem tak nedockavej ze aktualizuju stranku kazdou minutu ze ? :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 sry že to sem píšu a sry za caps: MIŠI DPC CO DĚLÁŠ?! PROČ TO TADY TAK SPAMUJEŠ?! NÁS NEZAJMÁ TO ŽE SI KAŽDOU MINUTU DÁVÁŠ REFRESH! A TOŽE "TO ZNÁŠ" NÁS TAKY NEZAJMÁ! IKDYŽ UŽ TAK SI MĚL DÁT EDIT A NE HNED DALŠÍ PŘÍSPĚVĚK!!!! TO NAVŠTIV ÚVODNÍ STRÁNKU NEBO SI OTEVŘI CHAT BOX! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Miši: jestli se nudíš => směr Kaufland, určitě berou brigádníky. Na ty tvoje mrdky nejsme zvědavý!!! PS: DyTik mi vrátil rozbitý PSP,nedoporučuju obchodovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Miši: jestli se nudíš => směr Kaufland, určitě berou brigádníky. Na ty tvoje mrdky nejsme zvědavý!!!PS: DyTik mi vrátil rozbitý PSP,nedoporučuju obchodovat! Na co si hraješ ty čůráku ? Potkať tě tak ti vrazím mezi oči ,že si nestoupneš Žadný PSP si mně neposílal ,vůbec tě neznám ,vůbec sme spolu nekomunikoval tak nevím co tady zkoušíš DEMENTE hodně se nudíš za počítačem co ? a seš velkej frajer ,...kokote ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Na co si hraješ ty čůráku ?Potkať tě tak ti vrazím mezi oči ,že si nestoupneš Žadný PSP si mně neposílal ,vůbec tě neznám ,vůbec sme spolu nekomunikoval tak nevím co tady zkoušíš DEMENTE hodně se nudíš za počítačem co ? a seš velkej frajer ,...kokote ! podle feedbaku verim DyTikovi Edit: veril bych mu i tak, vystupovanim atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 to víže jo píčo, bojim bojim Potkať tě tak ti vrazím mezi oči ,že si nestoupneš ten humor si zdědil po kom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 to víže jo píčo, bojim bojim ten humor si zdědil po kom? :D seš fakt velkej frajer za počítačem co ? ,eště něco mi chceš říct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jo, příště už posílej pspčka ve stavu v jakým ti byli i poslaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jo, příště už posílej pspčka ve stavu v jakým ti byli i poslaný Co zkoušíš ?? Probuď se tohle je Console-Forum ,tohle neni sen demente! di napíseček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 sry že to sem píšu a sry za caps: MIŠI DPC CO DĚLÁŠ?! PROČ TO TADY TAK SPAMUJEŠ?! NÁS NEZAJMÁ TO ŽE SI KAŽDOU MINUTU DÁVÁŠ REFRESH! A TOŽE "TO ZNÁŠ" NÁS TAKY NEZAJMÁ! IKDYŽ UŽ TAK SI MĚL DÁT EDIT A NE HNED DALŠÍ PŘÍSPĚVĚK!!!!TO NAVŠTIV ÚVODNÍ STRÁNKU NEBO SI OTEVŘI CHAT BOX! Sory nechtel sem to tady zaspamovat a udelat si z toho chatbox .... sem blbej omlovam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Co zkoušíš ??Probuď se tohle je Console-Forum ,tohle neni sen demente! di napíseček... doprovodíš mě? já bych sám zabloudil,navíc tobě jdou pěkně bábovičky,mě se vždycky rozpadnou :( pak si můžeme zahrát na vojáky jako každou sobotu, pamatuješ? saržant Hugo Hlaváček sestřelen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 doprovodíš mě? já bych sám zabloudil,navíc tobě jdou pěkně bábovičky,mě se vždycky rozpadnou :( pak si můžeme zahrát na vojáky jako každou sobotu, pamatuješ? saržant Hugo Hlaváček sestřelen! jestli máš s DyTikem problém tak si založ vlastní topic nebo si to s nim vyřeš přes PM, ale nezasírej tendle topic demente Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 a jelikož si mě nasral zloději,tak se z toho musim jít vysrat. nazdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 a jelikož si mě nasral zloději,tak se z toho musim jít vysrat. nazdar! Ty vole ,probuď se ... Nemám čas se tady zahazovat s děckem ,co machruje přez počítač jakej je frajer ,že umí psát na klávesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 W@rn!ng ty si hrozna pičá vis to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jo o tobě to už vim,dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF kdo se lekl? xDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 to chce Ban tohle je fakt mental pořadne do držky by ten Dement potřeboval ( vek 63 :D možna tak 6 let !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF kdo se lekl? xDDDDDDDDDD Seš trapnej až to štípe do očí .... běž už doprdele ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Ze začátku těžkej frajer že dostal zničené PSP, a teď se chová jako největší děcko. Vole, buď si hraj na machra nebo rovnou na děcko a nekombinuj obojí. Teď jseš ještě za většího kreténa než předtím a to už je co říct. Ale tak ono se to dá i podle tvích vyplněných údajů dost poznat, že jseš mentálně zaostalej člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D toje moc dneska :D W@rn!ng - už si toho Bonga a čaru nedavej :D nebo když si to daš sem neles :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 majsnerrik: po kom máš ty svaly? xDDDDDDDDDD http://profil.lide.cz/aarasch/profil/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 W@rn!ng - hele když pišeš že te obral jako za to PSP proč to řešiš až tet ? proč si to neřešil už dřive de videt že pekne kecaš Skurvenče .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.