W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 píčo protože to pspčko přišlo až dneska!!!!!!!!!!!!!!!! mg, ta Praha je opravdu plná tupců......... děsný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 dik že mi tu delaš prezentaci na lide ale tebe bych sundal ras dva :D de videt že si me ješte nepotkal na ulici protože kdyby jo tak bysi řikal ano Pane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 W@rn!ng pod dame Faid uvidime jak dlouho se udržiš na tech svejch paratkach buzerante zasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 čí je to profil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Tim že mu akorád takhle odpovídáte ho akorád burcujete aby dál buzeroval. On se tím baví že vy se rozčilujete nad jeho demencí. Nejlepším útokem je ignorace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 W@rn!ng: Tě zrovna pustili z léčebny? Jsi asi hodně blbej, pišeš uplný hovadiny, jenom chceš bejt zajímavej. Neodpovídejte mu na to, je to nějakej debil (sry, ale musel jsem to napsat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 bla bla bla ....... držka ti jede dobře, až pojedeš na Prahu 8 pozdravuj v Bohnicích Em3myho Tim že mu akorád takhle odpovídáte ho akorád burcujete aby dál buzeroval. On se tím baví že vy se rozčilujete nad jeho demencí. Nejlepším útokem je ignorace. děkuji, konečně někdo co napsal normální post .... je vidět že myslíš mozkem a ne kárem,to se cení!!!;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 toje dement me by zajimalo kde tohle bere ja snim nic nevymenoval a dava negativ :D toje dobry no toje fakt retart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 dementům se nenadává-to je postižení kokote!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 OMG ŘEKNU TO JENDOMU A HNED TADY DALŠÍ 2 STRANY SPAMU! TOCHI UŽ! O TOMHLE TEN TOPIC NENI! DĚTE SI PSÁT PM NEBO NA ICQ...!! A NEODEPISUJTE TO!! A PŘÍSPĚVKY JAKO "ČÍ JE TO PROFIL?" SOU TAKY TROCHU HODNĚ OFF-TOPIC!! JIANM MAJSNERRIK TAKY TO DOST SPAMUJEŠ A TIM ŽE SE S NIM HÁDÁŠ NIKOMU NEPOMŮŽEŠ A JEN TADDY BUDE PSÁT DALŠÍ SRAČKY!!!! sry ale tohle se fakt odpustit nedá...je to Dytikův topic tak si děte kecat jinam!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Taková drobnost, jenom co sem postřehl, nevim jestli je to definitivní, ale když najedeš na tlačítko registrovat se tak tam je"Registrujte se ! Pokud se registrujete získate spoustu výhod !" Nebylo by lepší napsat "Registrujte se!Registrací získáte spoustu výhod!" Je to drobnost, ale zdá se mi to lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 nechci pořád jen rejpat ale našel jsem pár věcí, které by se podle mě měli vylepšit: 1. ty boxy na nick a password...napsal bych tam co kam napsat x) když už ne tak bych to aspoň přehodil ať je první heslo a druhý až nick ať to není plný voc**ů..prostě aby to bylo blbuvzdorný 2. Registrovat se - dal bych pryč ten border (tedy pokud tam není jen protože chybí bg) a ten otazník ? 3. nedával bych na každou stránku ty novinky, poslední recenze atd... (prostě bych smazal ty inklůdy) omlouvám se "jen za kritiku...( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 mš zas pride dobry tam mit tu posledni recenzi na kazdy strance cim to chces vyplnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Čau, hele mám tu napsanou novinku na Dragon Age 2 a recenzi na PoP the Forgotte Sands, tak jestli ti to mam poslat- DyTik.Nebo jak ?A dyžtak chci aby si mi to zhodnotil a skritizoval, ať vim co nějak zlepšit, jestli teda můžeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Čau, hele mám tu napsanou novinku na Dragon Age 2 a recenzi na PoP the Forgotte Sands, tak jestli ti to mam poslat- DyTik.Nebo jak ?A dyžtak chci aby si mi to zhodnotil a skritizoval, ať vim co nějak zlepšit, jestli teda můžeš.... ICQ 329121385 A registruj se na webu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 ICQ 329121385 A registruj se na webu ;) no pridal sem si te a napsal sem ti :D a jinak na webu sem se registroval, ale chce to aktivaci tak evim jestli neco ma prijit na maila, ale zatim nic neprislo EDIT: No dál bych potom vypnul smajlíky v článcích jestli to de a potom jestli by nebylo možný udělat na obrázky něco jako je na hrej nebo eurogameru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Přidal jsem se do týmu jako hlavní koder, programátor, konzultant ("grafik") DyTik: Pro jistotu to odklepni, chval, potvrď ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Nějaká skupina na facebooku se chystá?Myslim, že by to pomohlo, klidně bych se ji ujal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 $%@)($)(%*@ s tou skupinou to je dobrej nápad ;) ale radši fanpage bych dal.. x) já bych se toho sice neujal ale přidal bych se do skupiny :P Dytik neska večer už snad budu doma takže pak zkusim to rozdělení! ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 $%@)($)(%*@ s tou skupinou to je dobrej nápad ;) ale radši funpage bych dal.. x) já bych se toho sice neujal ale přidal bych se do skupiny :PDytik neska večer už snad budu doma takže pak zkusim to rozdělení! ;)) tak já se toho ujmu zatim sem založil fanpage až bude čas tak to povyplnim a pozvu lidi, doma mi nejde pc takze dneska to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Chci se zeptat proč Gamerx nejede? Že by jste to už zabalili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Chci se zeptat proč Gamerx nejede? Že by jste to už zabalili? pojede, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Bojím :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Takže portál se rozjede v nejbližší době... Chci vědět kdo 100% bude součastí teamu ,napište na e-mail: dytik@gamerx.cz Chtěl bych taky poprosit o finační podporu desing webu sem platil sám ! To samé hosting ,který běží u kamaráda (elektřina + internet něco měsíčně stojí..). // Dále po spuštění webu Hned jak se spustí web prosím aby se všichni z teamu registrovali ,a vyplnili si údaje. Plánujeme rozjet nějaké herní servery konkrétně na : GTA SA:MP , CS 1.6 , CSS , WOW (Bude záležet jen na zájmu , na Vás a také na financích !) STÁLE HLEDÁME LIDI DO TEAMU ! Pokud máte nějaké napady + vylepšení sem sněmi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.