Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Lidi dejte sem prosim torrent bud na Ang a nebo CZ verzi,nemuzu nic najit:(

jak se koukám tak u každé hry po někom chceš aby ti dal odkaz na torrent, ty jsi myslím pěkně línej človíček, si kup za 99kč kredit na loadfiles a tahej to od tama , PCmaker tam má všechno a jako první a nebudeš to that tak dlouho jako z torentu. Já už mám ang.FIFU 4dny.

Odesláno
jak se koukám tak u každé hry po někom chceš aby ti dal odkaz na torrent, ty jsi myslím pěkně línej človíček, si kup za 99kč kredit na loadfiles a tahej to od tama , PCmaker tam má všechno a jako první a nebudeš to that tak dlouho jako z torentu. Já už mám ang.FIFU 4dny.
ja stahuju Fifu eng uz 3.dny a mam to hrozne pomaly,tak jestli nekdo nema nejakej rychlejsi a nebo uz rovnou cz verzi. Litam po netu a shanim co se da,tak linej vubec nejsem ba naopak a forum je o radach a pomoci....ps:du se registrovat v xbox svete jsem chvili,tak se ucim,kde co a jak..tak sorry
Odesláno

Co se týče srovnání FIFA 10 a FIFA 11, tak tam je podstatný rozdíl v hratelnosti. Daleko více nepřesných přihrávek, střel, souboje o míč...

FIFU 10 jsem hrál celý rok pravidelně po LIVE, zúčastňoval se různých online turnajů atd., takže jsem to měl FIFA 10 "v ruce". U FIFA 11 jsem poznal rozdíl při prvním zápase.

Jediné co mě štve je CZ dabing, u FIFA 10 jsem měl zapnutý anglický. Tady je jen polský a ruský a český. Snad půjde po LIVE stáhnout i anglický. Protože když jsem uslyšel že "ten souboj je interesantní" nebo "ETO je v šanci", když se pohybuje s míčem na polovině, tak jsem si to raději přepl na ten ruský.

Takže co se týče FIFA 11 doporučuji koupit, není to jen FIFA 10 s novými sestavami...

zdraví,

MrCrab2man

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu