deyf1468623793 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Prosim nakou dobrou dusi o CZ verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 e e jo nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 ee = ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 chci se zeptat...v carrer modu hraju mod za managera a dostavam vlastni plat....jsou ty penize vubec nejaky vyuzitelne nebe jsou tam jen pro "oko"? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trpinho Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Brian77 : musíš tam vyplnit svojí adresu , a až dokončíš ten mod tak ti přijdou složenkou na poštu a ty si je vyzvedneš ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 xD takovej vtipálek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Brian77 : musíš tam vyplnit svojí adresu , a až dokončíš ten mod tak ti přijdou složenkou na poštu a ty si je vyzvedneš ;-) ha ha ha, az mi pukly streva smichy. take bl*ecky mam nejradsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 uklidni se... na blbou otázku, blbá odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahojte,dneska uz maji hru skladem v JRC. Takze mi volali, ze si pro ni muzu prijet.... Chci se zeptat, zda uz muzu normalne hrat na live, kdyz hra oficialne vychazi az 1.10.2010 ? diky, Oficiálně vychází 28.9. Edit: Aha, to je US.. Evropa vážně až 1.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 ha ha ha, az mi pukly streva smichy. take bl*ecky mam nejradsi nj, (bohuzel) klasicka odpoved mistnich chytraku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 uklidni se... na blbou otázku, blbá odpověď Já si ale myslím že normální otázka. A ještě slušně položená. A na ní připitomělá odpověď hodná 12ti letému parchantovi (A tímto ho nechci urážet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Oficiálně vychází 28.9.Edit: Aha, to je US.. Evropa vážně až 1.10. No právě, tak co myslíš? Přece by to ale nedali do oběhu, kdyby to mohlo dělat později problémy, ne? (Stejně už hraju (o: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Nevíte prosím někdo, když budu chtít přiřadit nějakej fotbalovej chorál k nějakýmu týmu, jestli to jde z pevnýho disku jako s hudbou, nebo jestli se musí přes creation center, tam snad chtějí nějaký kód z originál hry? Děkuju za opdvěď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Lidi dejte sem prosim torrent bud na Ang a nebo CZ verzi,nemuzu nic najit:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Lidi dejte sem prosim torrent bud na Ang a nebo CZ verzi,nemuzu nic najit:( jak se koukám tak u každé hry po někom chceš aby ti dal odkaz na torrent, ty jsi myslím pěkně línej človíček, si kup za 99kč kredit na loadfiles a tahej to od tama , PCmaker tam má všechno a jako první a nebudeš to that tak dlouho jako z torentu. Já už mám ang.FIFU 4dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 jak se koukám tak u každé hry po někom chceš aby ti dal odkaz na torrent, ty jsi myslím pěkně línej človíček, si kup za 99kč kredit na loadfiles a tahej to od tama , PCmaker tam má všechno a jako první a nebudeš to that tak dlouho jako z torentu. Já už mám ang.FIFU 4dny. ja stahuju Fifu eng uz 3.dny a mam to hrozne pomaly,tak jestli nekdo nema nejakej rychlejsi a nebo uz rovnou cz verzi. Litam po netu a shanim co se da,tak linej vubec nejsem ba naopak a forum je o radach a pomoci....ps:du se registrovat v xbox svete jsem chvili,tak se ucim,kde co a jak..tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf91 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 tak jsem s novou fifou spokojený...super fotbal..zase o krok dále..ale dost mě zarazila jedna věc...EA slibovali 20 % nárůst stadionů a myslím že až na Mestallu tam neni ani jeden :-D čekal jsem aspoň nějaké anglické..White Hart Lane, Goodison Park nebo Manchester City...ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 já bych řekl, že to fife wc nesahá ani po kotníky, ale je to věc názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 hele až vyjde cz verze FIFA 11 bude tam i dubing ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 j o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 čus lidi než to koupím chci se optat jak to vypadá je to zas o tolik lepší jak když se přecházelo z 09 na 10 nebo je 11 vesměs stejná jak 10 ??? dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 čus lidi než to koupím chci se optat jak to vypadá je to zas o tolik lepší jak když se přecházelo z 09 na 10 nebo je 11 vesměs stejná jak 10 ??? dík moc mně to připadá skoro stejný jak 10 ale nevím, ať ti radši poradí nějaký místní "expert" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 tak fifa 11 na pc značnej pokrok ale to bylo daný tím že fifa 10 byla katastrofa na pc oproti xboxu ... tak právě mě zajímá jestli si to má cenu kupovat tu novou fifu na xbox .. pokud ne tak sestavy na nové si můžu změnit sám na fifa 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Co se týče srovnání FIFA 10 a FIFA 11, tak tam je podstatný rozdíl v hratelnosti. Daleko více nepřesných přihrávek, střel, souboje o míč... FIFU 10 jsem hrál celý rok pravidelně po LIVE, zúčastňoval se různých online turnajů atd., takže jsem to měl FIFA 10 "v ruce". U FIFA 11 jsem poznal rozdíl při prvním zápase. Jediné co mě štve je CZ dabing, u FIFA 10 jsem měl zapnutý anglický. Tady je jen polský a ruský a český. Snad půjde po LIVE stáhnout i anglický. Protože když jsem uslyšel že "ten souboj je interesantní" nebo "ETO je v šanci", když se pohybuje s míčem na polovině, tak jsem si to raději přepl na ten ruský. Takže co se týče FIFA 11 doporučuji koupit, není to jen FIFA 10 s novými sestavami... zdraví, MrCrab2man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 ^^ v PS3 verzi tam jde pustit anglickej komentář.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.