tekken90 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 romik: teda pokud občas = max 1 měsíčně, paks e to dá vydržet :D Jinak naši Kaprligu bych klidně oželil. A hnusnej Gambáč, kterej se vyrábí v Polsku už vůbec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 přesně tak jsem to myslel tekku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 jaká je fifa 11 ? jaký sou onnline zápasy ? :-) přehánějte. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 jaká je fifa 11 ? jaký sou onnline zápasy ? :-) přehánějte. :D Online zapasy zatim asi těžko :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Online zapasy zatim asi těžko :cheesygrin: nějak jsi přestal hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Protože mi na mem učtu došel gold, mel jsem ještě jeden profil s měsičnim goldem k dobru, tak jsem ho využil.Ten uz taky ted nekdy vyprši, takže budu muset koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Je vubec ve Fifě něco jako Liga Mistrů a Evropská Liga?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Je vubec ve Fifě něco jako Liga Mistrů a Evropská Liga?? Myslim, že to bylo v manažerskym modu, ale mělo to jiný název kvůli licencím.V PES LM je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ma tu nekdo fifu 11 na pc? jestli ano kdyz si chci nastavit grafiku tak mi nikdy fifaconfig nenajede napise mi to program fifaconfig prestal pracovat tohle mi to udela pokazde i v demu mi to delalo nevite nekdo cim to muze bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 nevíte jak se ve fifě při centru nbo přímáku kroutí balon ? ( falše ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 drž při centru LB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 díky moc kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 no tak sem to zkusil a furt stejný... xD nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 no tak sem to zkusil a furt stejný... xD nejde to Mam takovej pocit, že u toho "nabíjení kopu" drž levou páčku ve směru kam to chceš zatočit. Zkus to, uvidíš nejsem si moc jistej :D........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Fifa CZ je v obehu..nevite,jak dlouho budeme cekat na link?..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 já s LB centruju pořád, u přímáků nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Lidicky,kdyz sem stahl torrent od Electropunker tak me to pise this discs region code is incorrect for this console..co s tim?..Posli te prosim odkaz na Fifu 11 v anglictine,co pojede..dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 už to pařím online, mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 už to pařím online, mazec prosim te hod sem torrent co pojede aspon v ang verzi..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Lidicky,kdyz sem stahl torrent od Electropunker tak me to pise this discs region code is incorrect for this console..co s tim?..Posli te prosim odkaz na Fifu 11 v anglictine,co pojede..dikec nejspis si stahl ntsc verzi ne ? pro CR ( a evropu) musis stahovat PAL verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 nejspis si stahl ntsc verzi ne ? pro CR ( a evropu) musis stahovat PAL verzi jojo dikec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 já jsem to stáhl free (1 link fileserve :) ) http://www.rlslog.net/fifa-11-pal-xbox360-local/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahojte, dneska uz maji hru skladem v JRC. Takze mi volali, ze si pro ni muzu prijet.... Chci se zeptat, zda uz muzu normalne hrat na live, kdyz hra oficialne vychazi az 1.10.2010 ? diky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 FiFA 11 PAL XBOX360-LoCAL---Je tam cestina???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 e e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.