malda_8020 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Už se někde objevila CZ verze?Zatím jsem nenašel.Jinak souhlasim s tím, že 11 je odlišná od 10 hlavně v hratelnosti.Ukáže čas jestli je to změna k lepšímu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Už se někde objevila CZ verze?Zatím jsem nenašel.Jinak souhlasim s tím, že 11 je odlišná od 10 hlavně v hratelnosti.Ukáže čas jestli je to změna k lepšímu.. Sleduji dost webu a for , zatím se žádná česká verze neobjevila :( .. Doufám že bude co nejdříve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Co se týče srovnání FIFA 10 a FIFA 11, tak tam je podstatný rozdíl v hratelnosti. Daleko více nepřesných přihrávek, střel, souboje o míč...FIFU 10 jsem hrál celý rok pravidelně po LIVE, zúčastňoval se různých online turnajů atd., takže jsem to měl FIFA 10 "v ruce". U FIFA 11 jsem poznal rozdíl při prvním zápase. Jediné co mě štve je CZ dabing, u FIFA 10 jsem měl zapnutý anglický. Tady je jen polský a ruský a český. Snad půjde po LIVE stáhnout i anglický. Protože když jsem uslyšel že "ten souboj je interesantní" nebo "ETO je v šanci", když se pohybuje s míčem na polovině, tak jsem si to raději přepl na ten ruský. Takže co se týče FIFA 11 doporučuji koupit, není to jen FIFA 10 s novými sestavami... zdraví, MrCrab2man Ok :) děkuji dám na tebe a fifu si skuím jinak pošlu ti PM protže mě moc zajímájí tyto věci jako jsou turnaje fifi přes net na xboxu jak to funguje a tak,, pokud by jsi byl ochotný tak mi odepiš na PM dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Tak FIFA 11 je pro mě zklamání, nepromyšlená hra, nepromyšlené režimy hry, strašný český komentář, ale to nemá cenu ani zmiňovat. Můžete si vytvořit svého hráče, ale nemůžete hrát s někým na jednom XBOXu, kariera opet neni pro dva, kariera pro jednoho hrace je neuveritelne nedomyslena, tym je takticky na urovni nejakeho tymu z tech nejnizsich okresních preboru, stejně tak herně. Pro mně zklamání, herně je dobrá je zde vidět opět pokrok, ale ty zbylé možnosti mi zde chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Nemůžete hrát s někým na jednom xboxu? To nemyslíš vážně že ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 ano, normálně můžes, ale nemůžeš hrát každý pouze za jednoho hráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Tak CZ verze pořád nikde?Docela divný na to, že už od středy byla na obchodech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Na xbox360iso se už uploaduje CZ,PL,RU verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 a kdy to bude uploadlý? zrovna sem chtěl už stahovat eng, prtže ta cz furt nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Zdravim vsechny parmeny. Hraju to par hodin a docela ok,az na to ze par slibu nedodrzeli. Hlavne co se stadionu tyce. Jen mam 2 maly otazecky. Kdyz hraju manager mode,tak uz tam neni jak v 10 nejaka office,kde se upgrejdujou levely tymu atd?.. A dalsi vec,kdyz jsem si na zacatku,nez jsem zacal hrat manager mode u tymu Premier league zmenil stadiony,protoze krom velkych tymu tak skoro celej zbytek hraje na jednom stadionu,tak jak jsem to pak vypl a rano zapl,tak se tymy opet vratili ke svym stadionum a moje zmena nebyla zachovana,nevite proc?..DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 hm...ja si trochu pozmenil hrace Juve:)pak jsem dal karieru a zmeny se neukazali:roll:taky nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 hm...ja si trochu pozmenil hrace Juve:)pak jsem dal karieru a zmeny se neukazali:roll:taky nevim Tak to jsme na tom stejne..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 myslíte, že když bude FIFA 11 cz tak půjde aby byl překlad český a dubing anglický ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 hele a jak se kroutí míče při přímákách ?? =) nějak na to nemužu přijít ... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tak to jsme na tom stejne..! ja uz vim jak:)dej karieru a jak si tam nastavujes polozku treba menu euro nebo dolar tak pod tim si nastav mancaft individuele:):)pak se ti tam ty zmeny objevi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jak to vidíte s tou CZ verzí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Zatím vyšly dvě polské verze.V této FiFA.11.2010.PL.PAL-SZOPASQUAD čeština není a v této je pouze text FiFA 11 PAL XBOX360-GSM. Divím se,že Rusáci neuploadnuli ještě žádnou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Dík, takže CZ verze je dohromady s Ruskou verzí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ja uz vim jak:)dej karieru a jak si tam nastavujes polozku treba menu euro nebo dolar tak pod tim si nastav mancaft individuele:):)pak se ti tam ty zmeny objevi:) Kamo,jak tam mam v te nabidce nez zacnu hrat za managera v carrear mode: Match difficulty,Half Lenght,Currency,Stadium,Squad used,Play as al....Nic vic,zadny mancaft individule tam neni a jeslli myslis neco zaskrknou u polozky Squad Used,tak co tam mam dat?...DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Dík, takže CZ verze je dohromady s Ruskou verzí? CZ verze by měla být společně s Ruskou a Polskou,pokud nikdo nic nevyřízne. Měl by to ať už Polák či Rus uploadnout i s češtinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 mohl by mi prosím někdo říct čim se dávaj falše při přímácích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Takže jestli tomu dobře rozumim, tak tady ta verze http://xbox360iso.com/showthread.php?t=288830&highlight=fifa+cz, je pouze s českým textem, ale bez českého komentáře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ne ... řekni mi jak se kopou falše u přímáků a budu tě mít rád xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tomuhle rozumí nejenom Ostraváci,ne? :) K..... ludzie ogarnijcie sie.Komentarz jest tylko polski!!! Napisy PL CZE RU Ale teď mi jeden Polak napsla,že je možná v jedné verzi i komentář,ale u xboxu budu stejně až v neděli večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tomuhle rozumí nejenom Ostraváci,ne? :)Ale teď mi jeden Polak napsla,že je možná v jedné verzi i komentář,ale u xboxu budu stejně až v neděli večer.[/QUOT Toho jsem si všiml, ale bylo mi to divný, chtěl jsem si to jen potvrdit, jinak ti děkuju. Kdyžtak pak dej vědět jak to dopadlo od Poláka, jestli je tam ten komentář, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.