Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 11-obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

Tak jsem mám stáhle obě hry FIFA 11 a PES 2011 a fifa je lepsí sice ma min animaci nez pes ale oblicejel jsou mnohem lepsi v psovi jsou divný a kopačky nemají špunty akorat se mi libi ty animace, liga mistru a ty souteze kdyby se animace, a liga mistru + evropska liga daly do fify tak máme bezkonkurenční fotbalovou hru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

skolni.flakac: Tahle fifa je mnohem lepsi nez minuly dil,ta 10 byla strasne jednoducha a brankari byli otresny.Tady jsem hral na Legendu a nebyl jsem schopnej nic vymyslet.Pocitac dobre branil,pokryval hrace.Mel jsem treba drzeni balonu 65%,ale prohral jsem po brejku treba 1:0.Tak jsem snizil obtiznost na profika a povypinal ty pomocniky pri strelbe a prihravkach a to je teprve opravdovy fotbal.:D Moc mi to nejde,prihravky litaj do autu a strely na tribunu,zanadavam si a hraju dal.

Takze doporucuju snizit obtiznost a zapnout pomocniky,protoze hrou to opravdu neni.;)

Odkaz ke komentáři

a proc te ten autosave stve????[/QUO

Tak štve mě když se mi v kariéře zraní nějaký důležitý hráč a je mimo třeba na 7 týdnů, nebo i do konce sezóny a hned se to po zápase uloží a už s tim nejde nic dělat.

Tak jak skonci zapas,tak nedavej pokracovat do menu cariery a vypni zapnií xbox a neulůozi se ti to.. a zase na druhou stranu to patri k fotbalu,ze mas oslabebej tym a musis se s tim vyrovnat,je to verohodny
Odkaz ke komentáři

Berbi: nic proti Rooneymu, ale Drogba je mnohem lepší, od MS je špatný
Rooney si to podelal sam s tema zenskyma..! Jinak loni v zime byl excelentni a hlavne je to uplne jinej typ utocnika nez Drogba. Drogba je vrah v pokutovym uzemi a zakoncovatel,ale zase Rooney hraje i do zadu,tvori sanci..je to nebe a dudy..Podobne Drogbovi byl Nistelrooy,taky vrah ve vepne...Takze Drogba vs Rooney nejde moc rozhodnout kdo je lepsi,ale Rooney je popularnejsi tak asi proto je tvari Fifa
Odkaz ke komentáři

Tak jak skonci zapas,tak nedavej pokracovat do menu cariery a vypni zapnií xbox a neulůozi se ti to.. a zase na druhou stranu to patri k fotbalu,ze mas oslabebej tym a musis se s tim vyrovnat,je to verohodny

JJ to s tim vypnutim, respektive dostat se do dashboardu vim. Jinak s tim,že to patří k fotbalu se tebou souhlasim.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

tak to co sem me stalo me pride ale k.....y na p..u jelikoz to je takova pytlovina co svet nevidel:Hraju klasiku manazera vsechno mam na Legendarni jak obtiznost protihracu tak i Vedeni klubu a tady nastane ten problem hraju druhou sezonu pohoda tym snu co vic si prat a tak si rikam pokusim se vyhrat uplne vsechno tak hraju a asi ve 1/4 sezony kdy stale sem ve vsech poharech a tim padem nehram vsechny ligovy zapasy skrz ty pohary je moje umisteni na 7 pricce a na prvniho stracim 8 bodu ale mam 3 zapasy k dobru v "LM" se nachazim na prvnim miste a presto me vedeni vyhodilo toto me pride jako k.....a chyba hry za kterou su jako pekne n.....e.A nejvic debilni na tom je ze sem dostal to oceneni trener mesice.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

tak to co sem me stalo me pride ale k.....y na p..u jelikoz to je takova pytlovina co svet nevidel:Hraju klasiku manazera vsechno mam na Legendarni jak obtiznost protihracu tak i Vedeni klubu a tady nastane ten problem hraju druhou sezonu pohoda tym snu co vic si prat a tak si rikam pokusim se vyhrat uplne vsechno tak hraju a asi ve 1/4 sezony kdy stale sem ve vsech poharech a tim padem nehram vsechny ligovy zapasy skrz ty pohary je moje umisteni na 7 pricce a na prvniho stracim 8 bodu ale mam 3 zapasy k dobru v "LM" se nachazim na prvnim miste a presto me vedeni vyhodilo toto me pride jako k.....a chyba hry za kterou su jako pekne n.....e.A nejvic debilni na tom je ze sem dostal to oceneni trener mesice.

a za koho hrajes?..Snad se to nestane i me..me se to stalo v 10.ze jsem byl po pulce 4. a ztracel asi 5 bodu na 1.v tabulce a vyhodili me,bylo to za Manchester..V 2011 hraju taky za ManUtd a doslo me,kdyz jsem byl 3. ze rada rozhodne o mem pusobeni,pak hned byl zapas s Liverpoolem co jsem vyhral a dosel mejl,ze jsem zachranen,ted jsem 1. a blizi se konec sezony,tak uvidim co nastane..jakou jsi mel reputaci v levo dole??
Odkaz ke komentáři

a za koho hrajes?..Snad se to nestane i me..me se to stalo v 10.ze jsem byl po pulce 4. a ztracel asi 5 bodu na 1.v tabulce a vyhodili me,bylo to za Manchester..V 2011 hraju taky za ManUtd a doslo me,kdyz jsem byl 3. ze rada rozhodne o mem pusobeni,pak hned byl zapas s Liverpoolem co jsem vyhral a dosel mejl,ze jsem zachranen,ted jsem 1. a blizi se konec sezony,tak uvidim co nastane..jakou jsi mel reputaci v levo dole??

Za ty druhy za ty modry :).Renome sem mel bud 58 nebo 68 ted nevim ale kdyz nad tem premyslim tak stene mne to pride blby jelikoz tobe vlastne nezbyva nic jinyho nez vsechny ligovy zapasy vyhrat abys neztracel tolik bodu vim ze sem ani jednou neprohral,ani se mne tomu nechtelo verit ze to je vubec mozny a vidim to tak ze pokazdym zacatku novy sezony se bude muset vypadnout z Curling Cup jinak proste se to snad ani neda.

Odkaz ke komentáři

Za ty druhy za ty modry :).Renome sem mel bud 58 nebo 68 ted nevim ale kdyz nad tem premyslim tak stene mne to pride blby jelikoz tobe vlastne nezbyva nic jinyho nez vsechny ligovy zapasy vyhrat abys neztracel tolik bodu vim ze sem ani jednou neprohral,ani se mne tomu nechtelo verit ze to je vubec mozny a vidim to tak ze pokazdym zacatku novy sezony se bude muset vypadnout z Curling Cup jinak proste se to snad ani neda.
Tak to se nidivim:) Tam jsou jenom čůrá.....:) Zahraj za rudy dabli a nestane se ti to..:)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu