Exter999 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Dabing je hroznej.Pokud to hrajes pouze obcas,tak se to da.Dneska jsem odehral 14 zapasu a po 6 jsem musel vypnout zvuk.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 já jsem online, takže jsem si anglický komentář jednoduše stáhnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jenže mi blbci co migrovaly na český live,si můžem nechat zdát,na českém live je fifa obchod prázdný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jenže mi blbci co migrovaly na český live,si můžem nechat zdát,na českém live je fifa obchod prázdný :) já to stáhl ještě dříve než jsem migroval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Lidi vy tu fifu hrajete jako většina s českým dabingem?? já právě hledám v angličtině,ta čeština je tam hrozná nebo ne?? já hral tak 2 zápasy a ten dabing mi připadal hrozný :-( JJ, dabing je otřesný, snad ještě horší než minulý rok :D Včera jsem hrál za Real Madrid proti Liverpoolu a komentátor říká tomu druhému, co se ti vybaví, když se řekne Arsenal ... Tohle je hodně na hlavu chyba. Ale, co mě dostalo nejvíc, Eto v šanci. Oni to ještě nedali pryč. :D BTW. EA již konečně dali do pořádku pohárové zápasy v Pro Clubu, tedy pokud to nezačalo fungovat samo :D Ještě dotaz, nevíte někdo kolik je zhruba maximum u virtuálních hráčů? Myslím tím hodnocení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 JJ, dabing je otřesný, snad ještě horší než minulý rok :D Včera jsem hrál za Real Madrid proti Liverpoolu a komentátor říká tomu druhému, co se ti vybaví, když se řekne Arsenal ... Tohle je hodně na hlavu chyba. Ale, co mě dostalo nejvíc, Eto v šanci. Oni to ještě nedali pryč. :DBTW. EA již konečně dali do pořádku pohárové zápasy v Pro Clubu, tedy pokud to nezačalo fungovat samo :D Ještě dotaz, nevíte někdo kolik je zhruba maximum u virtuálních hráčů? Myslím tím hodnocení? maximum je 99 overall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jeste je perfektni hlaska,kdyz vedu treba dva nula,vystrelim brnakar to vyrazi a Svecenej rekne "Nadherny zakrok,je videt ze brankar dnes nechce inkasovat" :D Je to strasidelny.Treba by tam pristi rok,mohli hodit nejake Bosakovi hlasky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Z torentu jsem naposled stahoval před dvouma rokama ale včera jsem začal tahat tu fifu v angličtině :) snad to pojede když to bude stahovat celý den :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Prosím vás jak se střílý po zemi při přímáku? A jak můžu přivolat golmana na roh když v 90 minutě prohrávám o gól? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 po zemi vystřelíš když podržíš LB + sřela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Lidičky,stalo se vám někde, že při kupování hráčů vás 30 v řadě odmítlo s tím, že jsou loajální vuči svému klubů. Nabízel jsme jim i dvojnásobný plat a pořad nic. Vypadá to na bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Záleží z jakýho týmu, pokud máš třeba Manchester United a chceš hráče z týmu, kterému silně konkuruješ a panuje mezi váma rivalita (Manchester City, Arsenal ...), tak se to stát může. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Předem nechci aby někdo komentoval tento příspěvek jako: proč tu píšeš,běž na pes topic.. taky vidím že ten maus co založil tento topic píše že člověk s normální hlavou a očima pozná že pes na fifu na konzolích nikdy mít nebude,to mě fakt dostalo.přiznávám že jsem hrával dřív spíš psa kvůli hernosti ale jen do pes6,pak mi to na pc už nešlo,taky jsem četl že minulý rok byla fifa už o krůček dál než pes-to mě překvapilo a koumal jsem co bude lepší tento rok,xbox jsem si koupil před půl rokem a začal hrát pes2011,pak stáhl fifu 11 cz ale kvůli debilnímu dabingu to moc nehrál,včera jsem stáhl fifu v ang verzi a pařil asi 5 zápasů a nepochopil ty přihrávky,držím nahrávku nebnd nahrávku do běhu naplno a to nahraje jen málo.v pes je to 100 a 1 oproti fifě,to jako nejde nastavit?jak sem koumal to nastavení tak asi ne,nebo jo? mimochodem pes se hraje tento rok uplně jinak říkal kámož než minulý rok.jak jsem to včera hral tak jsem ty příhry fakt nepochopil,ten pes je asi tento rok lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Kenny,kupoval jsem řadové hráče. Overall 65 a nabízel jsem schválně 40 000 euro a každý bez ohledu na ligu,tým,národnost,kvalitu mi řekl,že je loajální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Hraju za Real madrid,Messimu se z Barcelony taky nehce. :) (a nedivím se mu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Předem nechci aby někdo komentoval tento příspěvek jako: proč tu píšeš,běž na pes topic.. taky vidím že ten maus co založil tento topic píše že člověk s normální hlavou a očima pozná že pes na fifu na konzolích nikdy mít nebude,to mě fakt dostalo.přiznávám že jsem hrával dřív spíš psa kvůli hernosti ale jen do pes6,pak mi to na pc už nešlo,taky jsem četl že minulý rok byla fifa už o krůček dál než pes-to mě překvapilo a koumal jsem co bude lepší tento rok,xbox jsem si koupil před půl rokem a začal hrát pes2011,pak stáhl fifu 11 cz ale kvůli debilnímu dabingu to moc nehrál,včera jsem stáhl fifu v ang verzi a pařil asi 5 zápasů a nepochopil ty přihrávky,držím nahrávku nebnd nahrávku do běhu naplno a to nahraje jen málo.v pes je to 100 a 1 oproti fifě,to jako nejde nastavit?jak sem koumal to nastavení tak asi ne,nebo jo? mimochodem pes se hraje tento rok uplně jinak říkal kámož než minulý rok.jak jsem to včera hral tak jsem ty příhry fakt nepochopil,ten pes je asi tento rok lepší. já hryji bez nějakých nastavení, jenom tak jak už to bylo daný a s tím nemám problém. Je velký rozdíl když nahráváš v klidu nebo rozhozený nebo prostě není v optimální poloze zip545: ty jsi chtěl toho prašivýho Argentince k nám do Královského klubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Al Capone:Ne nechtěl jen jsem skoušel :) Stačí že tam je Ronaldo (dal jsem mu padáka) EDIT:Jak řešíte problém,když hrajete hodnocenou hru 1 na 1 a protihráč vypnu hru,pač prohrává třeba o 15 golů? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nijak jak by si to chtěl řešit usměju se a hraju dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 [quote name= EDIT:Jak řešíte problém,když hrajete hodnocenou hru 1 na 1 a protihráč vypnu hru,pač prohrává třeba o 15 golů? :D[/quote] zasměji se a hraji dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 EDIT:Jak řešíte problém,když hrajete hodnocenou hru 1 na 1 a protihráč vypnu hru,pač prohrává třeba o 15 golů? :D Pokud seš dobrej ve hře, tak nehraj rychlou hru, ale hraj vlastní a nastav si max 10% DNF. Ale pozor, tyhle lidi hrajou o dost líp než tamti. Měl jsem s tím taky problém, když jsem z prvních pěti her nedohrál ani jednu. Od té doby se mi nestalo, že by někdo ukončil, ale jsem už asi na 14. levelu, takže oni mají odehráno taky dost zápasů, ze začátku to budeš mít horší, ale časem se to zlepší. :D To, že to ukončí v prvním poločase je v poho, ale když ti to ukončí až po závěrečnym hvizdu a tobě se výsledek nepočítá do hodnocení, to mě pěkně nase**. Doufám, že příští rok to EA dá trošku do pořádku a za ukončení bude odčítat alespoň 500 ze skillu a ten pustí i do mínusu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 1 na 1 je v tý aréně ne? A to se dá hrát i online? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zdravim Vás Fifaři :-) Mám prosbu je někde stažitelný update do fify uz treba s Dzekem v M.C..?? Který mohu stáhnout pres pc a dostat ho nejak do xka bez pripojeni na live..?? Díky moc za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 zip545: ty jsi chtěl toho prašivýho Argentince k nám do Královského klubu? jaky prašivý Argentinec bombu chceš teď nebo až potom? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Už jsou zkoušel dát nabídku asi 40 hráčům z overall 60 a každý mi řekne,že je je loajální:-D a to jsem jin nabízel kolem 50000 euro:). Mám ještě dva dotazy: 1. Vyhral jsem nekolik pohárů v lize + Evropskou ligu,ale když se podívám pdo položku kariéra, mam tam,že jsme vyhral 0 pohárů. 2. Hral jsem např. za druholigový tým a v něm měl výborného útočníka,vyhrál krále střelců, více jak gol na zápas,ale nikdy mi nepřišla žádný nabídka,zda ho nechci prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Čaute chtěl sem se zeptat hraji trenérsky režim.. Nejprve sem byl v sigmě.. pak sem přestoupil do Ruska do Amkar Perm a tam sem už 3 sezonu vyhrál sem vše co se dalo 3xligu 3x rusky pohár a 1x LM trenérskou reputaci už mam na plno co to de a nechce mě žádný pořádný tým... jen CSK nevíte co mam dělat abych mohl do nějakého světového mančaftu ?.. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.