nejvetsiborec Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ach jo :D Doufám, že EA do příštího roku udělají něco s nastavováním času a hlavně s rozhodčím. Rozhodčí je určitě to nejhorší, co v této hře je a myslím, že je horší než v předchozích letech. Vůbec nevylučuje, i když jdu sám na branku, při penaltách nedává karty, ani jindy je nedává, nepíská když má, ale zato píská kdy nemá. :D A k tomu nastavenému času, to je tak vtipné, jak se hraje neuvěřitelně dlouho :D Dnes se mi třeba povedlo, že jsem prohrával 4:0 na začátku 2-minutového nastavení, ale v něm jsem to dokázal vyrovnat na 4:4, ihned potom dostal gól na 4:5, ale hned jsem zase vyrovnal na 5:5. Potom jsem prohrál na penalty, ale to je jedno. Ale 6 gólů ve 2-minutovém nastavení je něco neskutečnýho, doufám, že to do příštího roku zmizí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Mně se to nikdy nestalo, nevím,co to hraješ za fotbalo-hokej:-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Mně se to nikdy nestalo, nevím,co to hraješ za fotbalo-hokej:-D. Spíš hlavně ty nervy, když se mi pak povedlo i vyrovnat a hned jsem dostal gól, jsem by tak nasranej, ale hned se mi povedlo vyrovnat, takže v poho, asi nejlepší zápas, co jsem kdy hrál. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 jen mě napadá hraje tu někdo UT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Spíš hlavně ty nervy, když se mi pak povedlo i vyrovnat a hned jsem dostal gól, jsem by tak nasranej, ale hned se mi povedlo vyrovnat, takže v poho, asi nejlepší zápas, co jsem kdy hrál. :D Na jakou obtížnost hraješ? (dej nejvyšší,vše na manuál a garantuju na nějakou dobu max 3 goly v zápase) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Na jakou obtížnost hraješ? (dej nejvyšší,vše na manuál a garantuju na nějakou dobu max 3 goly v zápase) Tohle bylo po netu, normální hodnocená hra. Jinak samozřejmě hraju na vše manuál, protože jinak je ta hra úplně na nic a akorát jsem se u ní vztekal :D A jinak hraju na Světovou třídu, kvůli úspěchům u hráče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glory_CV Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 hraje nekdo ultimate mod? potreboval bych poradit s turnajema, kartickama atd. mam sice odehrano uz asi 70 zapasu, ale furt hraju jen asi 3 turnaje dokola, nejdou mi zadny ostatni spustit..a co jsou ty gold, silver a bronze karticky? nemuzu zaboha nasetrit na nejakyho dobryho hrace, kdyz z jednoho zapasu dostanu max 500 bodu...a z tech turnaju toho taky moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hrála jsem pouze Demo a po tak krátkém čase je zápas téměř vždy 0:0 takže jsem šla na pokutové kopy a věřte mi, že těch penalt bylo několik desítek a ani jednou se mi nepodařilo trefit bránu a to i bez míření, vždy hráč kopl nad. Vysvětlí mi někdo jak moc mám pohnout anal. páčkou, jak dlouho mám držet střelu, kdy jej mám zmáčknout a jestli se má držet i jiné tlačítko? Protože aby hráč se kterým střílím nedal 80 penalt z 80ti, to je fakt síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 ve hře je tutorial na penalty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glory_CV Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Hrála jsem pouze Demo a po tak krátkém čase je zápas téměř vždy 0:0 takže jsem šla na pokutové kopy a věřte mi, že těch penalt bylo několik desítek a ani jednou se mi nepodařilo trefit bránu a to i bez míření, vždy hráč kopl nad. Vysvětlí mi někdo jak moc mám pohnout anal. páčkou, jak dlouho mám držet střelu, kdy jej mám zmáčknout a jestli se má držet i jiné tlačítko? Protože aby hráč se kterým střílím nedal 80 penalt z 80ti, to je fakt síla. napred musis trefit zelenou barvu, abys mela co nejvetsi sanci tu branu trefit, kdyz ji trefis tak udavas silu strely takze to moc neprezen, lepsi je dat mensi ranu nez velkou a minout. staci zhruba 1/4...jakmile urcis silu strely musis drzet packu do strany /ne moc dlouho/ a penalta by mela byt promenena :) nekdy to trefis primo do rohu brany, nekdy mines, nekdy to pujde doprostred..zalezi i na hraci a jeho penaltovych schopnostech :) ja promenuju tak 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlimbi Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Není prosím vás nějaký seznam všech achievementů v CZ? Po případě i v EN. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 http://www.mahalo.com/fifa-11-achievements/ jed trochu dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Není prosím vás nějaký seznam všech achievementů v CZ?Po případě i v EN. Díky Osobně doporučuji buď tohle: http://www.xbox360achievements.org/game/fifa-11/achievements/ je to mnohem přehlednější. Ale jestli ti můžu doporučit, tak nejlepší je stránka trueachievements.org, ale tam je potřeba umět alespoň trochu anglicky. Musíš se registrovat a ono ti to píše, které achievementy jsi ten den získal. Můžeš odfiltrovat získané achievementy z výpisu atd. atd. Tato stránka toho umí strašně moc, je tam vždy několik návodů ke všem achievementům. Doporučuji používat všem, co sbírají ajchy. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlimbi Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Díky za odpovědí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ach jo :D Doufám, že EA do příštího roku udělají něco s nastavováním času a hlavně s rozhodčím. Rozhodčí je určitě to nejhorší, co v této hře je a myslím, že je horší než v předchozích letech. Vůbec nevylučuje, i když jdu sám na branku, při penaltách nedává karty, ani jindy je nedává, nepíská když má, ale zato píská kdy nemá. :DA k tomu nastavenému času, to je tak vtipné, jak se hraje neuvěřitelně dlouho :D Dnes se mi třeba povedlo, že jsem prohrával 4:0 na začátku 2-minutového nastavení, ale v něm jsem to dokázal vyrovnat na 4:4, ihned potom dostal gól na 4:5, ale hned jsem zase vyrovnal na 5:5. Potom jsem prohrál na penalty, ale to je jedno. Ale 6 gólů ve 2-minutovém nastavení je něco neskutečnýho, doufám, že to do příštího roku zmizí :D To se me taky nikdy nestalo..Ale co me neskutecne sere,ze obcas nekomu nebo i naopak totalne zajedu a ne ze neda zadnou kartu,ale piskne obraceni faul na faulujiciho hrace. A stava se to docela casto,ze nekomu zajedu ze zadu na paty a piskne faul proti me. A ve vapne piskne faul malo kdy a proto jsem si dal piskani ruk...Ale snazim se hrat fairplay,protoze kdyz centrujes z boku a hlida te bek,tak ho vetsinou trefis a hned piskne penaltu. Tak se snazim aby to tak nebylo. Protoze kdyby sis nenastavil ruky,tak si penaltu nikdy nekopnes a penalty k fotbalu patri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Hrála jsem pouze Demo a po tak krátkém čase je zápas téměř vždy 0:0 takže jsem šla na pokutové kopy a věřte mi, že těch penalt bylo několik desítek a ani jednou se mi nepodařilo trefit bránu a to i bez míření, vždy hráč kopl nad. Vysvětlí mi někdo jak moc mám pohnout anal. páčkou, jak dlouho mám držet střelu, kdy jej mám zmáčknout a jestli se má držet i jiné tlačítko? Protože aby hráč se kterým střílím nedal 80 penalt z 80ti, to je fakt síla. kdyz kopes penalty,tak ti tam jezdi kurzor kde u prostred je zelena cast a musis se do ni trefit co nejvic,pak je strela presnejsi. Pouzijes normalne tlacitko na strelu. Cim dil podrzis tim je vetsi rana..Takze zlatej dobrej stred:) a miris normalne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nies Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Nerostou mi hraci...hru jsem i opatchoval ..nevim co s tim x/ A v prestupech nemam rozvrzeni rozpoctu co s tim je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Nerostou mi hraci...hru jsem i opatchoval ..nevim co s tim x/A v prestupech nemam rozvrzeni rozpoctu co s tim je?? To nevím, čím to je. Ale téhle hry začínám mít plné zuby, je plná bugů, zalagovaná. Mně se pro změnu teď stává, že v Pro Clubu nikdy nemám hodnocení více než 7. Absolutní nesmysl, když dám 6 gólů v jednom zápase a mám třeba 6.5 (moji spoluhráči mají také něco kolem 6), zatímco u všech mých spoluhráčů mám hodnocení 9,5 (oni mají také vysoká hodnocení). Nevíte někdo čím by to mohlo být, protože mě docela štve, když mám průměr hodnocení v Pro Clubu 7,9 a kvůli nějakému bugu ve hře mi to za včerejšek kleslo na 7,3. I když u mých spoluhráčů byl průměr mého hodnocení zhruba 8,5. Lidi na netu neustále ukončují zápasy, když prohrávají. Zhruba nějakých 60% zápasů mi soupeři vzdají. :blejt::blejt::blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Nejvetsti borec: Mám naprosto stejnej problém na PS3 a naprosto stejně mě to sere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Je nějaká možnost offline aktualizace soupisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Já hraji pouze v režimu offline, ale také jsem byl za tu dobu vytočen několika bugy. Nejlepší je ten,kdy my všichni,ale naprosto všichni hráčí říkají na nabídku,že jsou loajální ke svému klubu. Nevím jak vy,ale pokud bych měl plat 3000 euro a někdo mi nabízel 50 000 euro,asi bych přestoupil:-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jak to tak čtu tak to asi nebude žádná sláva, ještě, že hraji jenom online. Souhlas s nejvetsiborec, taky se mi docala casto stava, ze sposta lidi ukoncuje, ale zase jak to vyresit, bany nebo jine tvrde tresty jsou blbost jelikož se někdy stane, že internet se vypojí a já ukončím zápas aniž bych chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jak to tak čtu tak to asi nebude žádná sláva, ještě, že hraji jenom online.Souhlas s nejvetsiborec, taky se mi docala casto stava, ze sposta lidi ukoncuje, ale zase jak to vyresit, bany nebo jine tvrde tresty jsou blbost jelikož se někdy stane, že internet se vypojí a já ukončím zápas aniž bych chtěl. Jak to vyřešit? Naprosto jednoduše, co třeba ponechat systém online hodnocení, tak jak je, akorát ho ještě k tomu zrcadlit do mínusu. Naprosto jednoduché a elegantní řešení. Za to když vzdáš zápas, minus 500 bodů ze skillu, a pro ty lidi co mají např. -3000 bodů, bude možnost hrát pouze proti lidem, kteří mají také -3000 bodů a méně, ale v žádném případě nehrát proti normálním lidem v plusu. Je to jednoduché, s tím, že do mínusových hodnot se můžeš dostat pouze vzdáváním zápasů, při prohře by jsi víc do většího mínusu nešel. Je to opravdu poměrně jednoduchý systém, který by odfiltroval tyto lidi a poslal je do své vlastní kategorie "vzdávačů", který není zase až tak těžký na realizaci. S těmi ukončeními zápasu, zase jednoduché, když dáš ukončit zápas, tak naběhne ihned tabulka s hodnocením, která ti odečte 500 bodů od hodnocení. V případě, že ti vypadne internet, tato tabulka tu nebude, a tudíž se nic nestane. To samé pokud vypneš XBOX. Toto by byl jediný problém, ale i tak si myslím, že by velké procento lidí raději zápas dohrálo než vytahovat síťák, resetovat router nebo restartovat XBOX, přeci jen musíš vstát nebo musíš čekat než se ti znovu načte hra. EDIT: Nebo třeba příklad z Pro Evolution, kde odebrali možnost ukončit zápas z menu v pauze a věřte nevěřte, z nějakých 80 zápasů jsem nedohrál jen asi 5 z nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 no fatk úžasný řešení nic si nezměnil jen si to řekl jinak vypadne ti internet a jsi v - BTW rekni mi jak by asi ta hra poznala ze si se odpojil nebo ti vypadl net to by pak lidi misto odpojovani vytahovali kabel a bang zadny - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 no fatk úžasný řešení nic si nezměnil jen si to řekl jinak vypadne ti internet a jsi v -BTW rekni mi jak by asi ta hra poznala ze si se odpojil nebo ti vypadl net to by pak lidi misto odpojovani vytahovali kabel a bang zadny - Ano při vytažení kabelu by to hra neřešila, ale jinak ty by jsi musel vytáhnout kabel a zase zastrčit, promiň to by se mi docela nechtělo dělat kdykoliv bych to chtěl vzdát. Když dáš v menu odpojit = jasný signál pro hru, že máš dostat - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.