Al Capone Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 s pro evo? jaký jsi hrál? v 10 mi lidi odcházeli i tak (teď už neím jestli ukončení zápasu bylo v zápasovým menu nebo ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 neviete niekto, ako si stiahnem do fify anglicky komentar? zial, kupil som cesku verziu... live ucet som si zaregistroval tak, ze som udal svoju lokaciu v anglicku,ale nepomohlo..v downloade mam nabidku len vsetky mozne ligy v tom mode, ze to sleduje aktualnu sezonu.. :( a ako sa aktualizuju supisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 no fatk úžasný řešení nic si nezměnil jen si to řekl jinak vypadne ti internet a jsi v -BTW rekni mi jak by asi ta hra poznala ze si se odpojil nebo ti vypadl net to by pak lidi misto odpojovani vytahovali kabel a bang zadny - no strašně težký vytáhnou a zastrčit...a když máš zaplý auto connect na live tak to trva 5sekund... těžký... PROSTE JE TO BLBOST KAZDY BY RADSI VYTAHL KABEL NEZ ABY MEL PROHRU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Prosím lidi taky bych rád věděl jestli jde v offline nějak nahrát nějaký patch přes USBXTAFGUI pro nové soupisky,,je to někde na netu ??? díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Bohužel je z října 2010 http://banglagamer.com/forums/showthread.php?11318-Download-Latest-Squads ... novější jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Podívám se na to, kdyžtak vám to sem nahraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 nikto netusi, ako stiahnem ten anglicky komentar???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Nevíte někdo jak přivolat brankáře ba roh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Nevíte někdo jak přivolat brankáře ba roh? To by me taky zajimalo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 To by me taky zajimalo:) No ja nevim..... ale přivolat ho jde jenom když prohráváte třeba 1:0 a je už devadesata minuta.... Jinak to asi nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 a jak ho přivolat, co se má zmáčknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 musíš si dát taktiku na ultra attacker(na šipkách dvakrát do prava) a pak když máš roh po 85 minute zmáčknout RS ja to mačkám několikrát při ukázce abych měl jistotu :D BTW ANGLICKÝ KOMENTÁŘ STÁHNETE POUZE NA XBOX LIVE AZ MS POINTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nies Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Muzu se zeptat kde je ROZVRZENI ROZPOCTU? diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Muzu se zeptat kde je ROZVRZENI ROZPOCTU? diky ;) Když hraješ Carrer mode tak myslím že v přestupech máš BUDGET ALOCATION.....to je rozvržení rozpočtu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nies Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Mám tam jen:Trh prestupu,historie jednani,listina klubu,souhrn prestupu,uzsi seznam a skaut x/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 no ale kde to na xbox live stiahnem? mne to tam nenabizi:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Nebo to řeš jak já,tu českou verzi jsem po dvou dnech dal raději kámošovi a stáhl jsem celou anglickou verzi,el klasiko :) ten český dabing byl fakt katastrofa!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 no jo no, cesky komentar je totalne napalicu.. hele, v anglickom sa tiez stava, ze melie napr. ze je dokonca 5 minut a jeden tym vedie len o gol a je vsetko otvorene, pritom je stav 0-0?:) alebo zacina zapas a oni melu o otm aky bol prvy polcas paradny?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Lidi po pul roce hrani mam jen technickej dotaz. V manazerskym modu,kdyz chci domluvit pratelak s nejakym tymem a ne bo zrusit predem danej pratelak pred sezonou..Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 ahoj. mám problém s gamepadem. funguje ale nejdou dělat kličky. když dám třeba doprava pravou analog. páčku tk vystřelim nebo přihraju atd. prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Je teda pro FIFU 11 nějaký option file jako byl v PES který upravil hru na aktuální soupisky v offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Lidi potrebuju poradit. Mam normalne ulozenou hru,nastaveni,proste vsechno. Spustim fifu a pise me to.ze jsem pripojen k jinymu profilu a ne k pickedmonk jako vzdycky. A za zadnou cenu me nejde proste preklapnout na ten spravnej profil a porad me to pripojuje na jinej profil nez na kterym mam ulozeny data. Vymazal jsem zbyly dva profily ktery jsem nepouzival,ale nepomohlo to,kde je chyba? Za posledni 3 tydny se me to stalo 3x a skoncilo to tim,ze jsem musel vymazat vsechny data a hrat znova. A pokazde me to udelalo znova. Uz jsem bezradnej co mam delat???? Diky za jakoukoli radu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 dřív se tady diskutovalo o nějakém patchi, když sem měl xbox live gold, tak sem zkoušel několik aktualizací, ale nevím jestli se mi stáhl, protože mi zhruba v té době končil účet. Jde tento patch stáhnout ikdyž nemám xbox live gold? Dá se někde zjistit jeslti už ho nemám stáhlej?(pokud nejde bez xbox live gold tak jestli jde stáhnout např. přes počítač a flashkou ho tam dostat). Zajámá mě to hlavně z toho důvodu, protože sem fifu začal opět hrát asi po měsíci, tudíž novou kariéru, rozjel sem to za Arsenal, nakoupil pár posil, jsem zhruba ve 3/4 sezony, oba národní poháry ještě hraji, v lize sem první. Jenže ikdyž 90% zápasů vyhrávám, a hraji stylem liga Atým, poháry Btým tak si oba týmy zahrají dost zápasů. Může mi někdo vysvětlit proč v tuto chvíli mám růst hráčů: Song -3, Koncielny -3, Pique -1, Djorou -2, Ramsey -1. V plusu je jedinej Loris +1. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Taky bych ten patch potřeboval, můj útočník dává pravidelně góly a oni píšou že se mu nedaří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj mohl by mi někdo pomoct hraju fifu 11,ale pořád nejsem moc dobrý potřeboval bych kdyby mě někdo naučil nějaké fígle aby mi to šlo lépe kdyby měl někdo zájem muj psn je RRoonnee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.