zip545 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Si ve špatné sekci,tady valime xbox a borce s psn mlátíme :D Žádné fígle nejsou potřeba,začni s offline hraním,nějakou střední obtížnost,hodně přihrávej,centruj a uvidíš že zachvíly ti bude připadat střední obtižnost málo obtížná.Pak chvíly skoušej vyšší obtížnost a začni hrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 funguje vám aktualizace soupisek? pokaždé když si je stáhnu tak stejně Adebayor není v Realu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 funguje vám aktualizace soupisek? pokaždé když si je stáhnu tak stejně Adebayor není v Realu... ano funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 funguje vám aktualizace soupisek? pokaždé když si je stáhnu tak stejně Adebayor není v Realu... že by byl problém v tom že update má být až 23.?teď tam jsou ty starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 nevíte jestli ten patch se projeví jenom v nové kariéře, nebo můžu pokračovat v rozjeté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 nevíte jestli ten patch se projeví jenom v nové kariéře, nebo můžu pokračovat v rozjeté? Na 99% budeš muset začít novou, protože hráči můžou přestoupit jinam a těžko by je to přesunulo do jiného týmu. Třeba by jsi si koupil torrese za Inter a on by ti vtipně zmizel do Chelsea. :D I když tomuhle bych se od EA nedivil. Můžu mít dotaz, když hraju Pro Club a ovládání se mi zpozdí o zhruba 4 vteřiny, je proti tomu možnost něco udělat? Hrajeme ve dvou a odpojení = prohra. Takhle hra je úplně na h0vn0 s timhle, založili jsme si nový tým a máme 4 prohry, 3 kvůli tomuhle posranýmu zpoždění a jednou nás vykopli servery. Děje se to strašně moc lidem, tak jenom jestli někdo neví nějaké řešení. Ještě pokud se vám zasekne hodnocení u Virtuala, tak si musíte zahrát hru přes Live, aby se stáhly nové aktualizace a mohli jste mít zase normální hodnocení. Fakt nechápu, zase jedem bug za druhým, strašně to tuhle hru kazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zdar borci mám takovou trapnou otázku, sice na fifu 10 ale nebude v tom asi rozdíl, jak se vám podáří dát gól hlavou?? ja co hraju fifu tak ať z rohu nebo z centru gól nemůžu dát. Buďto to hráč hlavou střelí úplně vedle nebo nad. Mám se nějak snažit nabíhat bo co? Díky za odpověď. PS: Prosím rady jako "nacentruj to Xkem do vápna a Béčkem dej hlavičku si nechte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Na 99% budeš muset začít novou, protože hráči můžou přestoupit jinam a těžko by je to přesunulo do jiného týmu. Třeba by jsi si koupil torrese za Inter a on by ti vtipně zmizel do Chelsea. :D I když tomuhle bych se od EA nedivil.Můžu mít dotaz, když hraju Pro Club a ovládání se mi zpozdí o zhruba 4 vteřiny, je proti tomu možnost něco udělat? Hrajeme ve dvou a odpojení = prohra. Takhle hra je úplně na h0vn0 s timhle, založili jsme si nový tým a máme 4 prohry, 3 kvůli tomuhle posranýmu zpoždění a jednou nás vykopli servery. Děje se to strašně moc lidem, tak jenom jestli někdo neví nějaké řešení. Ještě pokud se vám zasekne hodnocení u Virtuala, tak si musíte zahrát hru přes Live, aby se stáhly nové aktualizace a mohli jste mít zase normální hodnocení. Fakt nechápu, zase jedem bug za druhým, strašně to tuhle hru kazí. diky, ja myslel patch, ten pokud vim opravoval jenom chyby ve hře, soupisky nikoli ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Cau nevěděl by někdo kde teda najdu ten patch, jestli teda vůbec nějaký je na to že mi chodí ty zprávy že se hráči nedaří i když hraje dobře...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Cau nevěděl by někdo kde teda najdu ten patch, jestli teda vůbec nějaký je na to že mi chodí ty zprávy že se hráči nedaří i když hraje dobře...? no ja připojil net do xboxu, zapl xbox, hodil divko do mechaniky, najel jsem do game library a spustil fifu, xbox se mě zeptal jestli chci stáhnout něco do fify o velikosti 5 mb, tak sem dal ano, tak s timto počitam že se mi ten patch stáhl, jen by mě zajimalo jak je to s tou rozjetou karierou, začal sem hrat za arsenal, chybí mi asi 5 zápasů do konce první sezony, tak by to zase taková tragedie nebyla hrát od znova ale budu rad když mi něco odpovíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 zdar borci mám takovou trapnou otázku, sice na fifu 10 ale nebude v tom asi rozdíl, jak se vám podáří dát gól hlavou?? ja co hraju fifu tak ať z rohu nebo z centru gól nemůžu dát. Buďto to hráč hlavou střelí úplně vedle nebo nad. Mám se nějak snažit nabíhat bo co? Díky za odpověď.PS: Prosím rady jako "nacentruj to Xkem do vápna a Béčkem dej hlavičku si nechte. pri centru podrz LB a cca 0,5s pred tim nez dopadne balon k nemu pred vapno podrz strelu a mir kam to chces trefit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Máte někdo nějaký fígl jak kopat dobře trestňáky a rohy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Máte někdo nějaký fígl jak kopat dobře trestňáky a rohy? :) kazdej tym a kazdej hrac to ma jinak. Vem si svuj tym,nastav si v managmentu players roles a pak jdi na trenink a tam zkousej primaky dokud ti to nepujde a nevypilujes to..to stejny rohy ps: a pro par rad je toho silene moc na youtube.com kdyz das Fifa 11 free kick atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 A nevíš jak přivotat golmana na roh když u konce prohrávám o gól? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 musíš mít nastavenou mentalitu na krajně útočnou a v tý animaci před rohem mačkej myslim RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jo ještě musí to být po 85. minutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 A nevíš jak přivotat golmana na roh když u konce prohrávám o gól? cca 2 stranky zpet je presnej navod..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Dneska by měla vyjít ta aktualizace soupisek že jo?Pak napište jak se hraje za torrese v chelsea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Da se tak aktualizace nekde stahnout i offline??:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Je to zadarmo ta aktualizace soupisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Jasne,ze jo.Melo by to vyjit dnes v 5pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 ok pak napište jak se hraje třeba za torrese a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Akorat nevim jakeho casu to tech 5 odpoledne mysli.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Tak co už ste nikdo stáhl tu aktualizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Aktualizace uz je venku!Pokud by nekdo vedel,jak to dostat do xka offline,treba pomoci flashky at da vedet.:-) Dik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.