Jarda688 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Pls upněte někdo ty soupisky znova díky už nefungujou nebo mi pls pošlete odkaz odkud je stahnu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Reup soupisek - http://www.ulozto.cz/9237509/squads0-20110223204836 Kdyztak at to admin hodi do prvni ho postu.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neis Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Chlapi pokud chcete někdo zahrát Ultimate team tak se ozvěte;) Gamertag: neis75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evil.shadow Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Scháním lidi na online Pro club nebo na ligu. Je tu někdo kdo by zahrál ? GT Peeesa ja bych sel do online ligy... kdyz tak na sulc.mar@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Mám jednu blbou otázku... Hraju kariéru a chtěl bych někdy hrát zápas abych se mohl na něho jenom dívat.Prostě sledovat svůj tým při hře,ale když dám při výběru stran ovladač doprostřed,tak mě naskočí hláška,že si musím vybrat stranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Ja nevim mi to normalne slo kdyz jsem dal ovladac do prostred... skus dat ovladac do prostred pri zapase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Jaktoze kdyz jsem skončil s Brnem v lize druhej a vyhral jsem český pohár tak nehraju vůbec Evropu?Ligu vyhrála Slavia,v poháru byla druhá a hraje ligu mistrů(pohár mistrů).Sparta a Teplice kteří skončili na třetím a čtvrtém místě hrají uefu(Evropský pohár).A já na druhém místě nehraju vubec nic? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Brno nemuze hrat pohary, jsou to moc velky sraci, UEFA je tam nepusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak nakonec tam je!A komu fandíš ty chytráku?Zbrojovka forever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 V exhibici mě to normálně jde,ale v kariéře před ani při zápase ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Tak nakonec tam je!A komu fandíš ty chytráku?Zbrojovka forever! na jaký konec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 V exhibici mě to normálně jde,ale v kariéře před ani při zápase ne :( Tak to asi schvalne... jestli nechces hrat tak zapasy simuluj :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 No to právě že nechcu.Chcu se dívat jak si můj tým vede.Případně do zápasu zasáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak si kup FIFA Manager 11, V Minulých dílech to šlo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glory_CV Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jakou kombinaci tlacitek naznacim strelu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 střela+přihrávka...tlačítka si už nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 bud ,,X,, a potom rychle ,,A,, nebo ,,B,, a potom ,,A,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak co jak se tesite na Fifu 12? Já osobně se netesim, ale jsem strasne zvedavej jestli Electronic Antitalents vyrobi zase stejnou nedomyslenou vypatlanou sra*ku jako 11. Fifa 11 je pro me ta nejhur provedena hra, ve ktere je tolik brutalnich chyb, ktere tu hru totalne nici. Nerikam, ze je spatna, je to dobra hra, ale je to totalne nedodelany a chvilema skoro nehratelny, takova beta verze. Nevite nekdo, jestli chystaji novy Engine? Protoze tenhle je nepouzitelny, nic v nem nefunguje. Prihravky katastrofa, prepinani hracu je nefunkcni, inteligence AI a hlavne brankare nulova, nerealna strelba, ktera nema s fotbalem nic spolecneho a je uplne na h*vn* + miliony chyb v realizaci online modu (treba 5 vterinove zpozdeni ovladani). Jinak jednoznacne nejhorsi vec ve hre je prihravani, absolutne nefunkcni, je uplne jedno co mackam, stejne ta hra hraje, jak chce (a to mam manualni ovladani na vsechno). BTW. konečne mám už 1000G, ale stejne si tu hru zahraju (pouze tedy Pro Club), takze na te hre preci jen neco je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 tady máš info a pár odpovědí: http://www.fifa.cz/fifa12/info/novinky-z-fifa-12 http://www.fifa.cz/fifa12/info/jak-se-lisi-fifa-12-vs-fifa-11 http://www.fifa.cz/fifa12/info/fifa-12-na-pc-bude-stejna-jako-na-konzolich-a-vyjde-30-zari osobně teda myslím že se zas posune o kousek dál závratný změny nečekám. ale podívej na to video o rozdílech mezi 11 a 12 nějaký určitě sou jestli k lepšímu to se dozvíme 30. září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 tak já Fifu s předešlýam ročníkama neůžu soudit jelikož jsem hrál jen na pc, ale 11 se mi moc líbí, jen koliktár mě pěkně sere kamera, než se přesune na potřebné místo tak akci zazdím, to je potřeba hodně vylepšít, taky mě překvapilo, že tam není Mestalla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Prosím mě by zajímalo jestli někdo neví či FIFA 12 bude importovat soubory z Ultimate Teamu který je ve Fife 11. Neví, nečetl o tom někdo ? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Cau chci se zeptat jaké soupisky jsou nejnovější a kde bych je mohl stáhnout a dát do xboxu přes USB....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 tak já Fifu s předešlýam ročníkama neůžu soudit jelikož jsem hrál jen na pc, ale 11 se mi moc líbí, jen koliktár mě pěkně sere kamera, než se přesune na potřebné místo tak akci zazdím, to je potřeba hodně vylepšít, taky mě překvapilo, že tam není Mestalla Hele dnes jsem si zase zahral a uz to nikdy neudelam, uz si nikdy Fifu nekoupim, je to ne jen nejhorsi fotbal, ale nejhorsi hra na xbox vubec. Nikdy jsem nehral nic horsiho. Ano, hra muze byt sranda, ale to ta hra musi fungovat. Pro priklad treba dnes, hral jsem zapas v HUT, prohral jsem s frajerem, ktery mi dal 5 golu se stejnym hracem placirkou z 30 metru, hrac mel hodnoceni 60. Fakt parada :( Pokud nekdo tvrdi, ze je ta hra dobra, tak bud nehral Pro Club, nebo je uplne postizeny. Sorry, ze to tak musim rict, ale dnes ve 3 zapasech Pro clubu prumer 35% uspesnost prihravek a trefeno 6 tycek a nedano asi tak 10 hlavicek do prazdne brany, to je fakt humus, navic hra byla totalne mimo, prohrali jsme vsechny tri zapasy, coz se nam nikdy s brachou nestalo. Hra naprosto nereagovala na hrani z prvniho dotyku, prihravky chodily presne na nohu soupere, souperi byly rychlejsi nez muj hrac, ktery ma mimochodem rychlost 92. Hra absolutne nezvlada rychle reakce, navic jedni souperi hrali proti nam v 7, meli 4 CK a proste jim nesel dat gol, vsechny nahravky sli souperi na nohu. Nevim, co s tou hrou bylo, ale mam jasno. PES 10 byl podle me nejhorsi fotbal, ale Fifa 11 ho totalne rozdrtila a je to nejhorsi fotbal vsech dob. Co se tyce offlinu pohoda, ale online je nejhorsi ze vsech her, co jsem mel tu cest hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Hele dnes jsem si zase zahral a uz to nikdy neudelam, uz si nikdy Fifu nekoupim, je to ne jen nejhorsi fotbal, ale nejhorsi hra na xbox vubec. Nikdy jsem nehral nic horsiho. Ano, hra muze byt sranda, ale to ta hra musi fungovat. Pro priklad treba dnes, hral jsem zapas v HUT, prohral jsem s frajerem, ktery mi dal 5 golu se stejnym hracem placirkou z 30 metru, hrac mel hodnoceni 60. Fakt parada :(Pokud nekdo tvrdi, ze je ta hra dobra, tak bud nehral Pro Club, nebo je uplne postizeny. Sorry, ze to tak musim rict, ale dnes ve 3 zapasech Pro clubu prumer 35% uspesnost prihravek a trefeno 6 tycek a nedano asi tak 10 hlavicek do prazdne brany, to je fakt humus, navic hra byla totalne mimo, prohrali jsme vsechny tri zapasy, coz se nam nikdy s brachou nestalo. Hra naprosto nereagovala na hrani z prvniho dotyku, prihravky chodily presne na nohu soupere, souperi byly rychlejsi nez muj hrac, ktery ma mimochodem rychlost 92. Hra absolutne nezvlada rychle reakce, navic jedni souperi hrali proti nam v 7, meli 4 CK a proste jim nesel dat gol, vsechny nahravky sli souperi na nohu. Nevim, co s tou hrou bylo, ale mam jasno. PES 10 byl podle me nejhorsi fotbal, ale Fifa 11 ho totalne rozdrtila a je to nejhorsi fotbal vsech dob. Co se tyce offlinu pohoda, ale online je nejhorsi ze vsech her, co jsem mel tu cest hrat. Doporučuji studený obklad na čelo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Doporučuji studený obklad na čelo :lol: Bohuzel nepomaha, v 50%, kdy hru zapnu mam zkazeny cely den. :D Klepu se vzteky jeste pul hodiny potom, co dohraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.