Typen Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Jak je napsáno v tutoriálu na první straně 7 ) Zaskrtnete Local sign a dejte Resign save, když dám to Resign save tak mi vyskočí okno že mám něco otevřít ale newím co...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deimos Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 zdarec ..mam dotaz kdyz hraju exibici s kamosem jde to proti sobe ale ..jakmile rozjedu novy turnaj LIGU tak uz si proti sobe nezahrajeme pusti to oba hrace k jednomu tymu ale k abysme hrali proti sobe to nejde ...nevite proc?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Rozhodne nejhorsi hra, kterou jsem kdy hral. Plna cheateru a hackeru. Jeste horsi nez CoD: WaW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Rozhodne nejhorsi hra, kterou jsem kdy hral. Plna cheateru a hackeru. Jeste horsi nez CoD: WaW. jak myslíš cheatery a hackeri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 jak myslíš cheatery a hackeri? Hraci v Pro Clubu s hodnocenim 128 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Hej jak se dá nejlíp dát šance sám na golmana?Mě se to skoro nikdy nepovede..Pak jsem hrál proti kámošovi a dostal jsem 4:2 a to jsem 6 brejků zahodil..on využil 3 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 No, idealni je bezet na branu pod uhlem 45 stupnu a asi tak 2 kroky pred brankarem vystrelit bud ranou, namacknout trochu vic, nebo lepsi je pouzit RB+strela. Je to presna strela, namacknout tak stredne. Jeste kdyz strilis tou presnou strelou pust sprint, kdyz ranou, tak ho nepoustej. :D Doufam, ze jsem ti pomohl :D Tahle to delam ja a 99% strel skonci v brane, jinak je to o cviku a nauceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Prosím Vás teď se mě ptal kamarád že potřebuje nějaký "registration code" na flashnutý XBOX pokud chce hrát FIFU 11 online. Je na tom něco pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 musí si koupit Online Pass aby mohl hrat online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 A tohle platí pro všechny hry pokud má flash s pálenou hrou? A kde si to má koupit? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 ne, jen pro FIFU NHL a pár dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Díky moc Rooney10 za rychlé odpovědi....ještě prosím napiš kde získám ten Online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 to nevím, asi na xbox live přímo, kupuje se to za microsoft pointy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPoon1468626538 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, mám takový problém, když hraji kariéru, tak se mě systém před zahájením zápasu zeptá, jestli chci prohrát kontumačně z důvodu nedostatku hráčů. V hlavní sestavě je 11 zdravých hráčů a na střídání jsou také nějaké pozice obsazeny. Poradil by mi někdo, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Podle mě málo hráčů na střídačce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jde někde stáhnout aktualizaci soupisek pro FIFU 11 po letních transferech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffson Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Je nejaka moznost jak si zahrat FIFU 11 online ? Koupil sem od typka hru a ten kod nefunguje !! A na PSN za nej chtej pomalu vic nez me stala samotna hra :/ Nejaky napad ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 musíš mit online pass (nepoužitý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffson Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 A ten se da koupit leda pres PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 A ten se da koupit leda pres PSN ? PSN ??? To si pleteš se sítí Sony, xbox má xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffson Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Vsak ja mluvim o Sony PS3. Otazka zni, jestli se da nekde ten aktivacni kod sehnat for FREE, kdyz mam tu originalni hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ty mluvíš o PS3 ? A proč jsi v sekci Xbox 360 ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Zdravím... nevíte, jestli si můžu nějakým offline způsobem aktualizovat sestavy ve hre FIFA 11 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Me taky, zatim marne hledam...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Nemůžu nikde sehnat soubory na aktualizaci soupisek ve Fifa 11.Megaupload už nejede.Poradí prosím někdo?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.