xbpet Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Ahoj, mohl by sem někdo nahodit zábavné hry pro dva současně? Styl hry jakýkoli, hlavně zábavný, ať už proti sobě, spolu nebo v rozdělené obrazovce. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Gears of War 1 a 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Army of two !!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Těch her je nespočet tady se podívej .... Ale sám za sebe bych doporučil COD MW2 a hlavně fifu a NHL u toho se nasmějete zanadávate :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&sort=offline&direction=ASC Osobně můžu doporučit serii CoD (4,5,6), FIFA ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Kenny :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Čteš mi myšlenky :D ... jsem na chate a je tady pomalej net, navíc víceméně už spim :D ... když jsem to posílal, ještě jsem ten tvůj post neviděl. Každopádně, tenhle thread je tady už několikrát, takže lock :). Ted zase budu čekat aspon 5 minut, než se to lockne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xbpet
Ahoj,
mohl by sem někdo nahodit zábavné hry pro dva současně? Styl hry jakýkoli, hlavně zábavný, ať už proti sobě, spolu nebo v rozdělené obrazovce.
Petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts