xbpet Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Ahoj, mohl by sem někdo nahodit zábavné hry pro dva současně? Styl hry jakýkoli, hlavně zábavný, ať už proti sobě, spolu nebo v rozdělené obrazovce. Petr
0 Dunky Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Těch her je nespočet tady se podívej .... Ale sám za sebe bych doporučil COD MW2 a hlavně fifu a NHL u toho se nasmějete zanadávate :D:D
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&sort=offline&direction=ASC Osobně můžu doporučit serii CoD (4,5,6), FIFA ...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Čteš mi myšlenky :D ... jsem na chate a je tady pomalej net, navíc víceméně už spim :D ... když jsem to posílal, ještě jsem ten tvůj post neviděl. Každopádně, tenhle thread je tady už několikrát, takže lock :). Ted zase budu čekat aspon 5 minut, než se to lockne ...
Otázka
xbpet
Ahoj,
mohl by sem někdo nahodit zábavné hry pro dva současně? Styl hry jakýkoli, hlavně zábavný, ať už proti sobě, spolu nebo v rozdělené obrazovce.
Petr
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts