Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pokemon Trading


D3jL

Otázka

Caute, rozehral sem si pokemony (LeafGreen) a mel bych otazku:"Jak si pokemony potom prehodit do platiny, SoulSilver atd"

Mam Akaio1.7 a EZ Flash 3v1...GBA hru spoustim prez Akaio, ne pres Exploader. Hra funguje v pohode. Pak vim, ze do NDS pokemonu se to da prehodit i tak, ze budu mit GBA hru ve slotu 2 a na NDS hre si po zapnuti hry muzu zvolit, ze si pak ty pokemony natrvalo pochytam v PalParku. Ted uz si ale nevim rady. Aby byla hra ve slotu 2, musim ji prehodit do pameti NOR ve slot2 karte, ale kdyz ji tam hodim, tak se mi nenacte .sav soubor, ktery patri k te hre :-/ Nebyl by problem ji hrat od zacatku, ale nektere hry se bud nerozjedou, nebo zamrzaji => nehratelne.

Snad se tu najde nekdo kdo s tim ma zkusenosti a poradi mi, diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Slysel jsem neco podobneho, ale i pres to, za zkousku nic nedas...

Pokud se ale nepletu, tak SAV ke GBA hre se pri nacteni hry do NOR nacita do stejneho mista, kde zustava, pokud hru nesmazes... AKAIO tenhle sav dokaze zalohovat pri zapnuti DS (zkopiruje z NOR na pametovou kartu ve flashkarte) nebo ho pri NACITANI hry muze nahrat z karty do NOR... (otestovat si to muzes pri malem pokusu -> NAHRAJ do NOR sve pokemony GBA i se savem. Hru uloz, vypni DS a vytahni flashkartu. Zapni ds. Pri autonacitani ti nabehne hra a mela by byt ulozena - 3in1 se bude tvarit jako GBA karta)

At tak ci onak, nekde jsem uz o tehle problematice neco cetl, tak zkusim pohledat, treba narazim na mozne reseni, nebo te jen utvrdim v nemoznosti tohle provest...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jak jsem rozbehnul save:

1) Pres Exploader nahral Gba hru do NOR

2) Hru pak spustime normalne prez Akaio (ne pres exploader) a melo by to nacist save

3) Save by mel byt nacten a zustat, aspon u me po vyndani Acekardu a spusteni hry z GBA slotu to fungovalo

4)

tohle se mi povedlo najit, opatchuje se tim NDS hra a pak by to melo najit GBA hru pro migraci pokemonu (pouze Diamond/Pearl)

pokud teda nekdo ma savy a mohl by to vyzkouset, ja NDS pokemony este nehral, takze nemam momentalne moznost vyzkouset, protoze by to myslim melo jit az po dobe, kdy muzete hrat a tradovat prez internet apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja toto zkousel, exploader mi funguje. Hru jsem mel normalne v NOR a pak pri nacteni pokemonu pro NDS se mi to vubec GBA slot/save nedetekovalo, takze mne to prenest nenechalo..

Zkousel jsem to na supercard.

Zajimalo by mne, zda se to nekomu takhle povedlo - proste obe hry na flash kartach :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu